Feniks . Posted February 20, 2007 Author Report Posted February 20, 2007 Pozdrav Noise Respondu iz Vukovara. Ajde pravite nesto u Apatinu uskoro.Vec smo se zazeleli svirki i napijanja. Pozdrav Vukovaru! Nadam se da se vidimo uskoro, trudicemo se da budemo dobri domacini Quote
noiserespond Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Album "Bridges For The New World" - WRUM izdat na split albumu "ROCK EXPRESS RECORDS 10th ANNIVERSARY (1997-2007)" sa albumima "Soon?" - COBI'S DEATH i "Prisoners Of The Damned" - M.A.D. http://www.rockexpress.org/rexrecords/index.html Quote
Stormlord Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Mene zanima zasto se NR nalazi u demo bendovima kada oni nisu demo bend?! Quote
Feniks . Posted April 1, 2007 Author Report Posted April 1, 2007 Mene zanima zasto se NR nalazi u demo bendovima kada oni nisu demo bend?! Stvarno, neka neko to ispravi. Quote
Feniks . Posted April 1, 2007 Author Report Posted April 1, 2007 Evo recenzije sa ovog foruma za promo cd sa albuma For What(tada jos nije bio uradjen konacan miks albuma) Verovatno znate da je nekadašnji sastav WRUM prestao sa radom, a neki od članova su oformili novi bend kojem su dali ime Noiserespond. Nije se gubilo vreme i prvi album For What? je već snimljen i spreman za objavljivanje. Promo diskovi su počeli da se "rasturaju", a jedan je dospeo i na moju adresu. U pitanju je CD sa 3 numere. Naslovna numera "For What?" je definitivno pesma prema kojoj možete naslutiti kakvu to muziku pravi Noiserespond. Pesma je stvarno udarna i verovatno da će postati zaštitni znak ovog benda, kao i veliki hit na radio stanicama. Druga pesma je jos brža i sadrži dva ludačka vokala, a negde na sredini se pojavljuju i timpani koji su odlično uklopljeni u celu priču. Numera "Inside Me" je malo sporija, ali nipošto slabija u odnosu na prethodne dve. Ovde se pojavljuju i klavijature, ali samo u pozadini. Produkcija je solidna, ali mi se čini da je bubanj semplovan. Što se tiče muzike, mene je sve ovo (na prvo slušanje) podsetilo na Sepulturu, ali noviju tj. sa Derickom Greenom na vokalu. Nemojte pomisliti da Noiserespond kopira Sepulturu, nego sam ja to pomenuo kako bih vam što bolje objasnio muziku, ali naravno da je najbolje da i sami preslušate. Na albumu će se pojaviti još 7 pesama, a ako neko može da im pomogne u objavljivanju ovog materijala, iznad može pronaći kontakt adresu. - Darko Živković Quote
Feniks . Posted April 30, 2007 Author Report Posted April 30, 2007 (edited) Stvarno, hoce li neko prebaciti ovu temu medju bendove koji imaju album? Edited April 30, 2007 by Strahinja Quote
noiserespond Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 SVIRKA!!! petak 06.07.07. Apatin "Amfiteatar u parku" ulaz: free B.O.L. (Beograd) http://bgbol.tripod.com/ Agitator (Sombor) Neartikulik A Ne Biber (Apatin) http://www.nanb.co.yu/ NoiseRespond (Apatin) svi ste dobrodosli Quote
Feniks . Posted June 28, 2007 Author Report Posted June 28, 2007 (edited) Bio je red da se skupite i odradite neku svirku Edited June 28, 2007 by Strahinja Quote
Feniks . Posted July 17, 2007 Author Report Posted July 17, 2007 Dakle, svirka je bila odlicna, puno ljudi, publika odlicna(sutke neizostavni deo ) mislim da je jedan klinac i ruku slomio/iscasio. Valjda ce se pitanje bubnjara resiti pa da se nastavi sa svirkama... Quote
Stormlord Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Ja mogu samo reci da bi bilo najbolje da se to resi sto pre jer Duca ima problema da nastupa sa Antologijom,a ne jos i sa Noise Respond-om.Pogotvo sada kada izlazi album Antologiji. Quote
Feniks . Posted July 17, 2007 Author Report Posted July 17, 2007 Najbolje da Ducu kloniraju, da moze biti na vise mesta u isto vreme Quote
noiserespond Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Najbolje da Duletu ostavimo izbor pa neka on odluci sa kim ce i kada ce da svira... Quote
Feniks . Posted July 24, 2007 Author Report Posted July 24, 2007 Na sajtu WRUM mozete skinuti pesmu - Svako te ima- , u pitanju je obrada grupe Van Gog. Sa tom pesmom su WRUM(kasnije NoiseRespond) bili hit na mnogim radio stanicama. Quote
noiserespond Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 Na sajtu WRUM mozete skinuti pesmu - Svako te ima- , u pitanju je obrada grupe Van Gog. Sa tom pesmom su WRUM(kasnije NoiseRespond) bili hit na mnogim radio stanicama. Samo da dopunim. Mozete da d'loudujete pesmu, ali vam treba neki download manager, koji je razlog tome na zalost ne znam. Adresa je www.wrum.co.nr Quote
Stormlord Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 Imam ja jos tu kasetu.kupio sam je iz REX-a kada je izasla. Quote
Feniks . Posted July 26, 2007 Author Report Posted July 26, 2007 To je odlican album, bas sam ga slusao pre par dana. Steta sto to nije izaslo na cd... Quote
noiserespond Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 To je odlican album, bas sam ga slusao pre par dana. Steta sto to nije izaslo na cd... Kako nije? Izasao nedavno. Vise na www.wrum.co.nr Quote
dimmu1 Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 (edited) jeste vi oni sto imaju pesmu zeljko pederko? a jbg sad sam video sajt vi ste svirali pre nanb-a my mistake.. Edited July 27, 2007 by dimmu_ Quote
Feniks . Posted July 27, 2007 Author Report Posted July 27, 2007 Kako nije? Izasao nedavno. Vise na www.wrum.co.nr Eto, nisam znao. Odlicno, taj album zasluzuje da bude bude na cd izdat Quote
noiserespond Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 jeste vi oni sto imaju pesmu zeljko pederko? a jbg sad sam video sajt vi ste svirali pre nanb-a my mistake.. Pozz dimmu_ željko pederko sviraju B.O.L., imas njihovu adresu kod najave svirke! Quote
noiserespond Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 http://www.myspace.com/noiserespondcrew NoiseRespond na MySpace Quote
noiserespond Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 POZDRAV ZA NR!!!! Pozdrav Liturgiji!!!! Quote
Recommended Posts