Јарослав Posted April 18, 2012 Report Posted April 18, 2012 Када ће више овај албум, сагорело дабогда. Quote
Јарослав Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Да пробам опет. Дакле, има ли каквих вести око албума? Quote
Јарослав Posted September 20, 2012 Report Posted September 20, 2012 Нешто капирам да ће ово бити или касно следеће године, или су нас зајебали, па неће бити уопште. Quote
Talvi Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 Cathedral - The Last Spire scheduled for release in April. New video coming soon. Yes, Cathedral are currently putting the finishing touches to what will be the last ever album from these British Doom legends. Produced by Lee Dorrian and Garry Jennings, with assistance from Jaime Gomez Arellano, The Last Spire is scheduled for an April 20013 release via Rise Above Records. Tracklisting is as follows; 01. Entrance to Hell 02. Pallbearer 03. Cathedral of the Damned 04. Tower of Silence 05. Infestation of Grey Death 06. An Observation 07. This Body, Thy Tomb. Non-album track Vengeance of the Blind Dead will appear as a flexi disc on the front cover of Decibel magazine in their March issue (on sale February 7th). The band also recently shot a fantastic promo for new track Tower of Silence,which will be available to view some time in January. The track will appear on an exclusive Rise Above Records CD sampler to be given away with Classic Rock Magazine towards the end of the same month. In related news, Septic Tank, a band featuring Cathedral members Scott Carlson, Garry Jennings and Lee Dorrian will make their debut live appearance at The Garage, Highbury & Islington on Friday 3rd May. They will be openning for Carlson's legendary institution of grind, Repulsion, who will be make their debut headline UK performance. Special guests are Necrophagia. Tickets here. http://www.ticketweb.co.uk/event/repulsion-tickets/23067 Septic Tank will release a very limited vinyl only EP titled The Slaughter via MCR Records, Japan, to coincide with the show. They will have a limited number of colour copies on sale exclusively at the event. Tracklisting as follows; Side A 01. Fatal Eclipse 02. Forest of Bones Side B 01. Gotesque Cavalry of Mankind 02. The Slaughter Influences for Septic Tank range from Crucifix to Seige to Slaughter (Canada). More info soon. Quote
Јарослав Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 Како су квалитетно истроловали да ће бити ове године. На крају се неће ни разићи после албума. Quote
Lou Posted December 27, 2012 Report Posted December 27, 2012 Poslednji album je bio osrednji, EP je bio lošiji od albuma. Za ovo više nemam nikakva očekivanja. Quote
Lou Posted December 27, 2012 Report Posted December 27, 2012 O ne, nemamo ista mišljenja. Možeš da mi se napaseš kurca. Uporedi poslednja dva izdanja, bez živog albuma, sa bilo čime što su ranije objavili. Nebo i zemlja. Quote
Јарослав Posted December 27, 2012 Report Posted December 27, 2012 (edited) Мени је The Guessing Game супер албум. А прошлогодишњи ЕП ми је баш одличан и штета што има само две песме. И, кад кажеш "са било чиме што су раније објавили", на који период тачно мислиш? едит: Можеш само да прихватиш да ми попушиш курац. Edited December 27, 2012 by Јарослав Quote
Lou Posted December 27, 2012 Report Posted December 27, 2012 Pa, eto, ja prihvatam tvoje kriterijume, trebalo bi ti da prihvatiš moje kriterijume i da se složimo da se ne slažemo. Bilo koji period, čak i onaj u sredini, gde je bilo pregršt cheesy momenata i pesama koje se nisu previše isticale, je bolji od poslednja dva studijska izdanja. Uzmi The Garden Of Unearthly Delight, pazi kakvih jebačkih stvari tu ima. Uzmi prva tri albuma, takođe. Nadam se da nećeš pokušati da povučeš argument muzičke promene i stila, jer je meni to jedna od najmanje bitnih stvari. Muzika ili radi ili ne, a poslednji album sam preslušao tri puta i više nisam mogao. Filer pesme, dosadni aranžmani, bespotrebno nakrcana dva diska. Da su skresali količinu materijala i izdvojili ono što nečemu valja, izdanje bi bilo bolje. Quote
Talvi Posted January 25, 2013 Report Posted January 25, 2013 http://www.metalsucks.net/2013/01/24/fear-emptiness-decibel-stream-the-new-cathedral-flexi-disc/ Quote
Angelystor Posted February 22, 2013 Author Report Posted February 22, 2013 Oprostajni album, a nije Patchett-ov cover, pa glupost. Quote
Berliner Posted February 22, 2013 Report Posted February 22, 2013 (edited) Pa, eto, ja prihvatam tvoje kriterijume, trebalo bi ti da prihvatiš moje kriterijume i da se složimo da se ne slažemo. Bilo koji period, čak i onaj u sredini, gde je bilo pregršt cheesy momenata i pesama koje se nisu previše isticale, je bolji od poslednja dva studijska izdanja. Uzmi The Garden Of Unearthly Delight, pazi kakvih jebačkih stvari tu ima. Uzmi prva tri albuma, takođe. Nadam se da nećeš pokušati da povučeš argument muzičke promene i stila, jer je meni to jedna od najmanje bitnih stvari. Muzika ili radi ili ne, a poslednji album sam preslušao tri puta i više nisam mogao. Filer pesme, dosadni aranžmani, bespotrebno nakrcana dva diska. Da su skresali količinu materijala i izdvojili ono što nečemu valja, izdanje bi bilo bolje. u globalu se slazem samo sto su poslednji albumi ipak dobri makar bili nekonzistentni Edited February 22, 2013 by Čarli Quote
Lou Posted February 22, 2013 Report Posted February 22, 2013 (edited) Jebi ga, ja nisam u fazonu da preskačem svaku drugu pesmu dok slušam album. Baš zato rekoh da su od duplog mogli da naprave jedan pristojan album. Edited February 22, 2013 by Lou Quote
Berliner Posted February 22, 2013 Report Posted February 22, 2013 pa ako ima materijala za jedan dobar album ili bar 66.6% dobrog albuma, onda je dobar album samo nekonzistentan. tvoje slusalacke navike su nesto drugo Quote
Lou Posted February 22, 2013 Report Posted February 22, 2013 Ne, brate, onda je polovičan album. Quote
Berliner Posted February 22, 2013 Report Posted February 22, 2013 znaci, da si ti profesionalni metal kriticar, ti bi rekao za album (ili za dupli album) koji ima ca.40 min dobrog materijala u sebi (koliko god imao skarta) da je 'polovican', tako da ga niko nikad ne cuje otprilike. Quote
Lou Posted February 22, 2013 Report Posted February 22, 2013 Stavljaš mi reči u usta. Rekao bih da je polovičan, sasvim sigurno. Jer jeste takav. Ali, uvek se vodim onime da treba čuti i samostalno doneti zaključak u takvim slučajevima. Quote
Lou Posted March 14, 2013 Report Posted March 14, 2013 (edited) Skroz dobra težina. Edited March 14, 2013 by Lou Quote
Chicken Little 420 Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 http://www.mediaboom.org/386582-cathedral-the-last-spire-2013.html Quote
azal Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 ova stvar Pallbearer je bolja od celog Pallbearer albuma Quote
Recommended Posts