Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Коначно, у курац више. Сад ћу да им пожелим све најбоље у даљим животима и каријерама, али капирам да ћу након слушања да им јебем први ред на сахрани што више неће свирати.

Posted

meni je stvarno vrh vrhova. nekako nisu mogli bolje da zavrse. kompletirali su krug nekako. bas mi se cini kao da su uzivali dok su pravili album.

• 4 weeks later...
Posted

Ima da se skine, samo potraži. Ja sam isprva naišao na rip koji je imao polovinu pesama produženu za po minimum trideset sekundi tišine. Ima i toga.

Posted

Ipak izgleda da je ovo sto sam skinuo prava verzija i da pjesme nisu okrnjene (ako je vjerovati listingu na Discogs.com), dok je ono sto stoji na Metal Arhivama ta verzija sa produzecima od 30ak sekundi tisine. :):haha:

Svejedno, slijedi preslusavanje.

Posted

Nema 'leba, osim ako neko nije ujebao MA od pre neki dan. Ove pesme koje sam imao su trajale duže od toga.

• 5 months later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...
Posted

Prvo ide Forest of Equilibrium, totalni klasik i remek-delo, a posle je teško razabrati se, ima svega i svačega. Ja sam voleo poslednja dva, ali nema mnogo onih koji se slažu sa mnom. The Garden of Unearthly Delights je neverovatno počeo, a onda čekaš pretposlednju, epsku stvar. Sve preporuke i za Statik Majik EP. Zanimljiv bend, svakako, uvek mi je bilo žao što nisu ostali na Equilibrium, skoro pa funeral putu. U to ime

• Downvote 2
Posted

Koja su im tri najbolja albuma, otprilike?

Prva 3 i "In Memoriam", def! ;)

"Caravan Beyond Redemption" je odlicna stoner voznja.

Forest Of Equilibrium - remek-delo sporosti. Jedan od najboljih doom albuma

The Ethereal Mirror - psihodelicni stoner sa zdravom dozom doom-a. Fenomelanal album.

The Carnival Bizarre - nastavlja gde je "The Ethereal Mirror" stao sa dozom groove-a. Hopkins!!!

Supernatural Birth Machine - odlican groovy stoner.

Caravan Beyond Redemption - maestralan stoner sa zanimljivim tekstovima. Takodje sadrzi malo doom-a.

Endtyme - ultra spor i prljav doom. Nije kao prvi album ali je dobar.

The VIIth Coming - prosecan album, malo doom, malo stoner metal.

The Garden of Unearthly Delights - progresiv i prihodelik whatever. Nista posebno mada ume da bude zanimljvo.

The Guessing Game - Sve i svasta na dva diska. Slicno kao i za prosli.

The Last Spire - ponovo doom. Opora i teska atmosfera sa dozom groove-a.

Probaj sa "The Serpent's Gold". U pitanju je kompilacija na dva diska. Prvi disk je stvarno dobar best of koji sadrzi hitove do '98.

I obavezno "In Memoriam". Death/doom sporiji od pravde u Srbiji. :)

• Upvote 2
Posted

Lepo je Aca ovo sumirao u par recenica, i ja se na kraju slazem sa njim, prva 3 su najbolja. Equilibrium je najveci kult verovatno i to sa razlogom, logicno da kad je Lee izasao iz najbrzeg benda na svetu morao da oformi najsporiji :haha:

Luka ne znam kako si uspeo do sad da izbegles Cathedral ali nije ni to lose, you are in for a treat.

• Upvote 2
Posted

ja mislio to luka krenuo nesto na racun dimona, ali nije se nadovezao nista :haha:

edit: moze uglavnom po redu da se slusa, kao i sa svim dobrim bendovima. endtyme eventualno negde na pocetak da se stavi, meni je to jedan od jacih albuma.

• 1 month later...