I'm Calmer Than You Are Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 ova stvar Pallbearer je bolja od celog Pallbearer albuma kakva prog avantura "An Observation" Potpis! Quote
Lou Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 Bezveze, jebote. Dajte bolji rip albuma. Quote
Јарослав Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Коначно, у курац више. Сад ћу да им пожелим све најбоље у даљим животима и каријерама, али капирам да ћу након слушања да им јебем први ред на сахрани што више неће свирати. Quote
Јарослав Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Јебем ли им први ред на са'рани! Како је добар албум. Pallbearer и An Observation као инстант хитови. Quote
azal Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 meni je stvarno vrh vrhova. nekako nisu mogli bolje da zavrse. kompletirali su krug nekako. bas mi se cini kao da su uzivali dok su pravili album. Quote
Јарослав Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Тачно тако. Осећа се да је много тога уложено у албум. Quote
Angelystor Posted April 10, 2013 Author Report Posted April 10, 2013 Album je pravi. U top diskografije bez problema. Pallbearer, Observation i TBTB favoriti. Jebena gre'ota stati posle ovakve albumcine, jebena. Quote
Runner Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Da li neko uopste ime verziju novog albuma sa trajanjem pjesama kao na ovoj stranici: http://www.metal-archives.com/albums/Cathedral/The_Last_Spire/368108 ? Gdje god da nadjem novi album za download, pjesme traju krace nego sto je gore navedeno. Quote
Lou Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Ima da se skine, samo potraži. Ja sam isprva naišao na rip koji je imao polovinu pesama produženu za po minimum trideset sekundi tišine. Ima i toga. Quote
Runner Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Ipak izgleda da je ovo sto sam skinuo prava verzija i da pjesme nisu okrnjene (ako je vjerovati listingu na Discogs.com), dok je ono sto stoji na Metal Arhivama ta verzija sa produzecima od 30ak sekundi tisine. Svejedno, slijedi preslusavanje. Quote
Lou Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Nema 'leba, osim ako neko nije ujebao MA od pre neki dan. Ove pesme koje sam imao su trajale duže od toga. Quote
perzekjušn menijak Posted May 8, 2013 Report Posted May 8, 2013 1. Entrance To Hel - 3:08 2. Pallbearer - 11:38 3. Cathedral Of The Damned - 5:48 4. Tower Of Silence - 6:53 5. Infestation Of Grey Death - 9:02 6. An Observation - 10:20 7. The Last Laugh - 0:38 8. This Body, Thy Tomb - 8:57 9. Tombs Of The Blind Dead (Japanese Bonus Track) - 5:18 http://avaxhome.ws/m...QATE-10035.html Quote
Talvi Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 http://www.blabbermouth.net/news/former-cathedral-guitarist-joins-forces-with-ex-serpentcult-singer-in-death-penalty/ Quote
Talvi Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 ako neko ima The Ethereal Mirror na prodaju, neka javi Quote
Koroviev Posted August 12, 2015 Report Posted August 12, 2015 https://www.facebook.com/withthedead Quote
Лука Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Koja su im tri najbolja albuma, otprilike? Quote
Koroviev Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Prvo ide Forest of Equilibrium, totalni klasik i remek-delo, a posle je teško razabrati se, ima svega i svačega. Ja sam voleo poslednja dva, ali nema mnogo onih koji se slažu sa mnom. The Garden of Unearthly Delights je neverovatno počeo, a onda čekaš pretposlednju, epsku stvar. Sve preporuke i za Statik Majik EP. Zanimljiv bend, svakako, uvek mi je bilo žao što nisu ostali na Equilibrium, skoro pa funeral putu. U to ime 2 Quote
Dr Alex Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Koja su im tri najbolja albuma, otprilike? Prva 3 i "In Memoriam", def! "Caravan Beyond Redemption" je odlicna stoner voznja. Forest Of Equilibrium - remek-delo sporosti. Jedan od najboljih doom albuma The Ethereal Mirror - psihodelicni stoner sa zdravom dozom doom-a. Fenomelanal album. The Carnival Bizarre - nastavlja gde je "The Ethereal Mirror" stao sa dozom groove-a. Hopkins!!! Supernatural Birth Machine - odlican groovy stoner. Caravan Beyond Redemption - maestralan stoner sa zanimljivim tekstovima. Takodje sadrzi malo doom-a. Endtyme - ultra spor i prljav doom. Nije kao prvi album ali je dobar. The VIIth Coming - prosecan album, malo doom, malo stoner metal. The Garden of Unearthly Delights - progresiv i prihodelik whatever. Nista posebno mada ume da bude zanimljvo. The Guessing Game - Sve i svasta na dva diska. Slicno kao i za prosli. The Last Spire - ponovo doom. Opora i teska atmosfera sa dozom groove-a. Probaj sa "The Serpent's Gold". U pitanju je kompilacija na dva diska. Prvi disk je stvarno dobar best of koji sadrzi hitove do '98. I obavezno "In Memoriam". Death/doom sporiji od pravde u Srbiji. 2 Quote
Grobodan Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Lepo je Aca ovo sumirao u par recenica, i ja se na kraju slazem sa njim, prva 3 su najbolja. Equilibrium je najveci kult verovatno i to sa razlogom, logicno da kad je Lee izasao iz najbrzeg benda na svetu morao da oformi najsporiji Luka ne znam kako si uspeo do sad da izbegles Cathedral ali nije ni to lose, you are in for a treat. 2 Quote
Berliner Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 ja mislio to luka krenuo nesto na racun dimona, ali nije se nadovezao nista edit: moze uglavnom po redu da se slusa, kao i sa svim dobrim bendovima. endtyme eventualno negde na pocetak da se stavi, meni je to jedan od jacih albuma. Quote
Лука Posted August 16, 2015 Report Posted August 16, 2015 (edited) E hvala na preporukama. Slušao sam stvarno polovično ovaj bend, The Last Spire i prvi album. Edited August 16, 2015 by Лука Quote
Јарослав Posted October 9, 2015 Report Posted October 9, 2015 vidim da sem jednog linka, niko nije spominjao Dorrianov novi bend poprilično masivno sranje Quote
Milosh87 Posted October 12, 2015 Report Posted October 12, 2015 Odlican je ovaj With The Dead. Evo ga i intervju http://www.invisibleoranges.com/2015/10/interview-and-song-premiere-lee-dorrian-with-the-dead-ex-cathedral/ Quote
Recommended Posts