Milan Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Sranje, nema vise nigde, kuku kad david vidi ovo bice pizdarija, rapid free zakucan do 01:00h Quote
Џрк Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Licno, jos nisam ni poceo da skidam Skidam trenutno nesto drugo. Meni je mnogo bitnije da je sam album procureo. Quote
Milan Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Ma da, taman odo nedje da se uroljam Quote
Grob Bez Dna Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 serem se na rs. serem se na rs. Quote
Talvi Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 http://depositfiles.com/en/files/cv4c1zr7n http://hotfile.com/dl/27309578/053334f/Immolation_-_mediaportal_2010.rar.html Quote
BLAGOJE Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 (edited) neam kad skidam album jeba sam vam majku posle sto ne saljete privatnu talvi i dzrk majku mu jebem ajde oca mu jebem i sbb i govna,treba mu 16 min ubicu nekog aaaaaaaaa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJDE VISE Edited February 5, 2010 by IvoryCrownOfficial Quote
Џрк Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 NE SILJEM TI PM SANO DA BI VIDEO KAKO PIZDIS ^^ Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Priznaj da si stavio novi stratovarius unutra haha:) Quote
BLAGOJE Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KRRRRRRRVVVVVVV TTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIII JJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBEWMMMMMMMM IIIIIIIIISSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSOOOOOOOOOOOOOOOVVVVVVVVVVVVVVUUUUUUUUUUUUUUUU IIIIIIIIIII BOOOOOOOOOOOOOOOOOOGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODDDDDDDDDDDDDDIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCCCCCCCCUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU VVVVVVVVVVVVVRRRRRRRRRR PPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRCCCCCCCCCCCCCCIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DDDDRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUGGGGGAAAAAAA PPPPPPPJJJJJEEEEEEEEEEESSSSSSSMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAA IIIIIIII JJJJJJJAAAAAAAAA SSSSSSSSAAAAAAAAMMMMMMMMM VVVVVVVVVVEEEEEEECCCCCCCC SSSSSSSSLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOO TTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNN 3 Quote
BLAGOJE Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 (edited) prvi put obrnut album.ocjena od 1 do 10 je:165642574375417658615 vjerujem da ce biti visa,mnogo visa kad moj um shvati kolicinu vanvremenskih rifova,tema i disonanci koja je sazeta u ovom remek-djelu.album godine za mene ne interesuje me sta god da izadje pa ni thorns,mada sumnjam da ce to za mog zivota. sve je staobalno,ubjedljivo najprikladnija produkcija za ovu fazu imolejsna,koketiranje sa svakim periodom njihove diskografije,ali je taj neki malo nadrkaniji pristup primjenjen,i ispalo je apsolutno vise i od mojih najludjih snova a ne da sam nenormalno mnogo ocekivao od ovog albuma. no,zajebi pricu,bacam se na disekciju,cekace se jos duugo da album pribliznog kalibra izadje,i to u bilo kom zanru a kamoli u death metalu. koja je fora sa robertom de leeuw-om?jel to pravi intro ili je to nakaceno jer fali intro? Edited February 5, 2010 by IvoryCrownOfficial Quote
Grobodan Posted February 5, 2010 Author Report Posted February 5, 2010 vjerujem da ce biti visa,mnogo visa kad moj um shvati kolicinu vanvremenskih rifova,tema i disonanci koja je sazeta u ovom remek-djelu.album godine za mene ne interesuje me sta god da izadje pa ni thorns,mada sumnjam da ce to za mog zivota. sve je staobalno,ubjedljivo najprikladnija produkcija za ovu fazu imolejsna,koketiranje sa svakim periodom njihove diskografije,ali je taj neki malo nadrkaniji pristup primjenjen,i ispalo je apsolutno vise i od mojih najludjih snova a ne da sam nenormalno mnogo ocekivao od ovog albuma. Ovo mi zvuci kao da je Jerk-o zapakovao Close. Quote
BLAGOJE Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Ovo mi zvuci kao da je Jerk-o zapakovao Close. gresis sine.pokajaces se ako ga ne preslusas. Quote
Grobodan Posted February 5, 2010 Author Report Posted February 5, 2010 Ma ne, neću slušati novi Immolation, as if Quote
BLAGOJE Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 takvog te volim.satrijeh se od novog albuma,al' sam tek poceo. Quote
Grobodan Posted February 5, 2010 Author Report Posted February 5, 2010 Blago tebi, ja ga slušam za sat vremena ako nešto ne pođe po zlu, baš se vuče veza... Kratim vreme uz Pentagram - Day of reckoning Quote
BLAGOJE Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 pa sta si cekao do sad da ga skines? Quote
Џрк Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Ma on samo originale pusta, stize mu expressom cd iz Amerike, zato je malo sporije nego dl jos jedno ogledalo: http://www.megaupload.com/?d=RINDTF0H Quote
No name member Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Kompaktna je ovo svirka, nema sta, ali same pesme realno nisu nesto preterano jake. U tom smislu su od njega bolji i prosli i Unholy cult. A produkcija nikad cistija i bolja, mozda i previse dobra - meni i dalje najbolji zvuk ima UC. Nema rifova koji odmah sedaju na keca, kao recimo The weight of devotion ili World agony... 1 1 Quote
Grobodan Posted February 6, 2010 Author Report Posted February 6, 2010 pa sta si cekao do sad da ga skines? Mogu i ja nekad izaći napolje, majku mu Na prvo slušanje standardan zvuk, preporučujem konzumiranje na sluškama da se čuje lepo i bas oranje. Quote
vudun Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 (edited) Ovo je pravi death metal. Mada, da budem iskren, poslednji album koji sam temeljno slušao je Unholy Cult. Sve mi se čini da će me ovaj materijal ponovo vratiti Immolation-u. Edited February 6, 2010 by Μισάνθρωπος Quote
Recommended Posts