Lou Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 Malo ću da o'ladim sada, vreme je da se legne, ali znam šta ću da pustim kada ustanem. IMOJEBENILEJŠN Quote
BLAGOJE Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 Malo ću da o'ladim sada NEMA SPAVANJA SAMO SLOMIVRAT Quote
azal Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 DEVOJKA MI JE NA ZURCI BOLI ME KURAC IMAM POLA FLASE JAMESONA ali samo jos jednu cigaru Quote
BLAGOJE Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 JA JOS KUTIJU I PO DRINE BOLI ME KURAC ZA DJEVOJKU ME ZABOLJE KURAC SAMO IMOLEJSN Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Meni danas stigla 7 zicana i 3 sata pokusavam da skinem riff (((((((((((((( stvarno najbolji songwriting u metaaaaaalu u zadnjih 20 godina Quote
chess Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 u jebo te kurac kakav bend, sada cu ep da stavim na telefon, dok stignem do posla i nazad ima da ga preslusam 20 puta Quote
VuČk0 Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 (edited) AAAAAAAAAAAAA usi mi krvare koliko je ovo dobro Edited October 7, 2011 by VuČk0 Quote
Grobodan Posted October 9, 2011 Author Report Posted October 9, 2011 Meni danas stigla 7 zicana Morao si ovo suptilno da provučeš Quote
[Nocturno] Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 Nastavlja se Majesty and Decay. Jebanje! Quote
Grobodan Posted October 10, 2011 Author Report Posted October 10, 2011 Odličan je EP, i baš je ona situacija kao što Talvi reče: meni se ovo čini kao neki materijal koji nije ušao na album ali i kao takav sere po masi death metal albuma današnjice (mada nije baš izazvao u meni želju da iščupam caps lock i mudima drljam po tastaturi). Definitivni highlight mi je Illumination: od onog epičnog početka do straightforward agresije... to je to, isplatilo je cenu EPa samo. Pošaljite Morbid angelu jednu kopiju. I da, Enslaved > Immolation. Quote
Descender Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Pa jel normalno da se pokenjas po 99,9% bendova iz zanra koji sviras sa svakim tonom koji objavis?! Ja vec godinama ne mogu da vjerujem da Immolation zaista postoji! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Nije problem u tonovima nego sto ih stavljaju u pravi raspored isto kao betoven:) Quote
azal Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Neso, posto proucavas, da te pitam. U glavnom riffu A Glorious Epocha...ono zvuci kao neki pinch harmonic ali nekako previse sustaina ima kad ga opali i nije napadan, nego tako klizi i stvara zlo. jel znas sta rade tu? Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Da odsviras tapom oktavu (trayova ona fora) oktavu i bendujes vishi ton do secunde,a druga gitara kvinta na to,samo ja to uspevam da uradim na 7-9 pragu a on na spotu radi oko prvog ,jebem li ga do sad imam jedno 300 riffova immolejshona koje bi voleo da imam makar neki nagovestaj kako se sviraju:( Quote
BLAGOJE Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Odličan je EP, i baš je ona situacija kao što Talvi reče: meni se ovo čini kao neki materijal koji nije ušao na album ali i kao takav sere po masi death metal albuma današnjice (mada nije baš izazvao u meni želju da iščupam caps lock i mudima drljam po tastaturi). Definitivni highlight mi je Illumination: od onog epičnog početka do straightforward agresije... to je to, isplatilo je cenu EPa samo. Pošaljite Morbid angelu jednu kopiju. I da, Enslaved > Immolation. TETKA NAPUSI SE KURCA Quote
Grobodan Posted October 11, 2011 Author Report Posted October 11, 2011 Kako je bilo na Immolationu u Ljubljani? Quote
Talvi Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 jebem li ga do sad imam jedno 300 riffova immolejshona koje bi voleo da imam makar neki nagovestaj kako se sviraju:( Ovo me podseti na ono što je Sanders napisao na "Annihilation Of The Wicked" omotu. Quote
BLAGOJE Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Kako je bilo na Immolationu u Ljubljani? naci na krau nisam otiso iz razloga tipa finansiskih 1 Quote
Talvi Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Znam ljude koji su bili, kako kažu - zlo. Uostalom, Immolation, Macabre i Napalmi, šta drugo očekivati? Quote
BLAGOJE Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 ma to tetka podjebava,zna koliko sam se sjebao sto nisam mogao da odem. Quote
Џрк Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 (edited) ... to je to, isplatilo je cenu EPa samo. Znaci - sranje? Da odsviras tapom oktavu (trayova ona fora) oktavu i bendujes vishi ton do secunde,a druga gitara kvinta na to Nije to Ovde je u pitanju polutonsko bendovanje svinjceta (pinch harmonika), sa sporim release-ovanjem istog. Edited October 11, 2011 by Heavy Jerk Quote
Denny Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Gde ste, pičke? http://www.youtube.com/watch?v=-s6FGsXhaQs Quote
Grobodan Posted October 11, 2011 Author Report Posted October 11, 2011 Kad sam video Rossa kako se izbečio kao da je kurac u dupe dobio morao sam da prekinem. Ah well, ionako ne volim spotove. I da, jebeš ga meni najveći car u bendu Bill Taylor, vidi se da je neki zajebani old skuler Quote
Recommended Posts