Jump to content

Recommended Posts

Posted

Malo ću da o'ladim sada, vreme je da se legne, ali znam šta ću da pustim kada ustanem.

IMOJEBENILEJŠN

Posted

Odličan je EP, i baš je ona situacija kao što Talvi reče: meni se ovo čini kao neki materijal koji nije ušao na album ali i kao takav sere po masi death metal albuma današnjice (mada nije baš izazvao u meni želju da iščupam caps lock i mudima drljam po tastaturi). Definitivni highlight mi je Illumination: od onog epičnog početka do straightforward agresije... to je to, isplatilo je cenu EPa samo. Pošaljite Morbid angelu jednu kopiju.

I da, Enslaved > Immolation.

Posted

Neso, posto proucavas, da te pitam. U glavnom riffu A Glorious Epocha...ono zvuci kao neki pinch harmonic ali nekako previse sustaina ima kad ga opali i nije napadan, nego tako klizi i stvara zlo. jel znas sta rade tu?

Posted

Da odsviras tapom oktavu (trayova ona fora) oktavu i bendujes vishi ton do secunde,a druga gitara kvinta na to,samo ja to uspevam da uradim na 7-9 pragu a on na spotu radi oko prvog ,jebem li ga do sad imam jedno 300 riffova immolejshona koje bi voleo da imam makar neki nagovestaj kako se sviraju:(

Posted

Odličan je EP, i baš je ona situacija kao što Talvi reče: meni se ovo čini kao neki materijal koji nije ušao na album ali i kao takav sere po masi death metal albuma današnjice (mada nije baš izazvao u meni želju da iščupam caps lock i mudima drljam po tastaturi). Definitivni highlight mi je Illumination: od onog epičnog početka do straightforward agresije... to je to, isplatilo je cenu EPa samo. Pošaljite Morbid angelu jednu kopiju.

I da, Enslaved > Immolation.

captureebl.jpg

TETKA NAPUSI SE KURCA

Posted

jebem li ga do sad imam jedno 300 riffova immolejshona koje bi voleo da imam makar neki nagovestaj kako se sviraju:(

Ovo me podseti na ono što je Sanders napisao na "Annihilation Of The Wicked" omotu. :haha:

Posted (edited)

... to je to, isplatilo je cenu EPa samo.

Znaci - sranje? :haha:

Da odsviras tapom oktavu (trayova ona fora) oktavu i bendujes vishi ton do secunde,a druga gitara kvinta na to

Nije to :)

Ovde je u pitanju polutonsko bendovanje svinjceta (pinch harmonika), sa sporim release-ovanjem istog.

Edited by Heavy Jerk
Posted

Kad sam video Rossa kako se izbečio kao da je kurac u dupe dobio morao sam da prekinem. Ah well, ionako ne volim spotove.

I da, jebeš ga meni najveći car u bendu Bill Taylor, vidi se da je neki zajebani old skuler :rockdevil: