Lou Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 To ti kažem, nisam mogao spot do kraja da odgledam. Quote
Grobodan Posted October 11, 2011 Author Report Posted October 11, 2011 Moram da konstatujem jednu totalno nebitnu stvar: znam da su Immolation AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KJGWFKIFVHJFJNVJBDHG KUUUUUULT JEBO MATER SVOJU jbfjvjwhfuj84849829r8 ali su mi baš retko ružni i neharizmatični ljudi. Quote
temper Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Samo da je manje svetla u videu, kosa napred i no problemo. Kao da je bitno. However šteta zbog 'nake pesme Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 PA kad si ruzan i debeo bolje sviras u nadi da ces da jebesh ako sviras ,a posle dugo godina mnogo dobro sviras i vishe ti nije potreban sex:P 3 Quote
Lou Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Onda drkaš na samog sebe kao Malmstin. Što je tužno, na kraju. 1 Quote
azal Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 malmsteen idalje jebe picke, don't be foolish. ima ferari Quote
Lou Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Mogu da zamislim... znoji se prasac, ne skida cvike i pita ovu ko je najbolji gitarista na svetu, dok ona vrišti "Ingvi". Quote
Grobodan Posted October 11, 2011 Author Report Posted October 11, 2011 PA kad si ruzan i debeo bolje sviras u nadi da ces da jebesh ako sviras ,a posle dugo godina mnogo dobro sviras i vishe ti nije potreban sex:P ja sam čuo da žene vole eksperimentalne tehničke death metalce, još ako deru sedmicu... Quote
Lou Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 A ne, sada su se emancipovale, pa znaju ponešto o muzici. Neće te one priznati bez osmožičane đitre i avant/prog uticaja. Quote
Grobodan Posted October 11, 2011 Author Report Posted October 11, 2011 To su moderne drolje, prava žena slemuje uz Gorgutsovu Obscuru dok zavija sarmu. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 OBasipao bi je dijamantima Quote
BLAGOJE Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 bojkot teme,nema smisla vise da trpim ove vase gluposti.sram vas bilo. 2 Quote
Џрк Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 (edited) Azale, evo, ovde se vidi lepo kako svira onaj rif. Vidi se lepo da je u pitanju bendovani pinch harmonic: http://www.youtube.com/watch?v=U7KHMrf1Kl4 Inace, u live verziji pinch svira tek kad se drugi put ponavlja strofa, dok za vreme prvog svira cist tremolo (dok u studijskoj verziji obojica prvi put sviraju pincheve, a drugi put Vigna pinch a Taylor tremolo). Rif pocinje na 3:22. Btw, Vigna izgleda voli da fura japanske Jackson-e. Prvo Dinky-ja, a sada RR24. Do jaja gitara Edited October 12, 2011 by Heavy Jerk Quote
azal Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 kul kul. al treba izvesti to da tako zvuci jebem ih lude Quote
banedeathmetal Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NOVI EP AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JEBENOOOOOOOOOOOOOOOO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 Azale, evo, ovde se vidi lepo kako svira onaj rif. Vidi se lepo da je u pitanju bendovani pinch harmonic: http://www.youtube.com/watch?v=U7KHMrf1Kl4 Inace, u live verziji pinch svira tek kad se drugi put ponavlja strofa, dok za vreme prvog svira cist tremolo (dok u studijskoj verziji obojica prvi put sviraju pincheve, a drugi put Vigna pinch a Taylor tremolo). Rif pocinje na 3:22. Btw, Vigna izgleda voli da fura japanske Jackson-e. Prvo Dinky-ja, a sada RR24. Do jaja gitara Ja kolko vidim prvo udari oktavu da traje , ostavi kaziprst na rootu i njega benduje do secunde sa artifal harmonikom kad stigne da ga udari dosta tog tritonskog benda ima celtic frost jelte:P inache htedoh da kazem da mi se noviji immo mnogo vishe svidja zbog ritmicnog pevanja u skladu sa rifovima\m/ Quote
Џрк Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=M4_FpzdwWPw Evo, pogledaj ovde isti nastup, bas se lepo vidi da koristi samo 1 prst da benduje. Rif pocinje na 0:54. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 PA koristi jedan prst da benduje ali opali oktavu pre toga probaj pa ces da vidis Quote
Grobodan Posted October 12, 2011 Author Report Posted October 12, 2011 Daj bre Nešo onaj klip kako Entombed namešta zvuk, to je jedina istina Quote
BLAGOJE Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=b-1vcuKcXeI jesi mislio na ovaj?koliko ja znam erkeroth nikad nije bio u entombedu. Quote
Џрк Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 (edited) Kako je ovaj Nekron tvrdoglav, pa to ti je ...gde ti, majke ti, vidis tu oktavu? Jos vaznije, gde je to cujes? Jebem mu mater, pa gledaj mu ruku kojom trza, slusaj sta svira, i sve je jasno, kakva crna oktava...da, ovde live cini se da benduje 2 zice, dok na snimku zvuci kao da to radi samo na jednoj. Btw, ja se izvinjavam za ovo geek-ovanje, to malo da ubijem vreme na poslu Grobe, jel ova: http://www.youtube.com/watch?v=b-1vcuKcXeI edit: haha, Blagoje me pretece Edited October 12, 2011 by Heavy Jerk Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=b-1vcuKcXeI kvlt\m/ Quote
Џрк Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 (edited) To je to Ja cu sad k'o Frubi pre izvesnog vremena, kad se falio sta sve ima od diskova, ali da ih ne menja/prodaje. Nasao sam pre izvesnog vremena ovu pedalu, Japanac. Prodao mi neki klinac, kaze, nije bio zadovoljan. Prodade je da uzme Metal Master. Dijabola All knobs to max so it sounds like shit. Instant swedish dm zvuk Edited October 12, 2011 by Heavy Jerk Quote
Recommended Posts