Jump to content

Recommended Posts

Posted

Moram da konstatujem jednu totalno nebitnu stvar: znam da su Immolation AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KJGWFKIFVHJFJNVJBDHG KUUUUUULT JEBO MATER SVOJU jbfjvjwhfuj84849829r8 ali su mi baš retko ružni i neharizmatični ljudi.

Posted

Mogu da zamislim... znoji se prasac, ne skida cvike i pita ovu ko je najbolji gitarista na svetu, dok ona vrišti "Ingvi".

Posted

PA kad si ruzan i debeo bolje sviras u nadi da ces da jebesh ako sviras ,a posle dugo godina mnogo dobro sviras i vishe ti nije potreban sex:P

ja sam čuo da žene vole eksperimentalne tehničke death metalce, još ako deru sedmicu...

Posted

A ne, sada su se emancipovale, pa znaju ponešto o muzici. Neće te one priznati bez osmožičane đitre i avant/prog uticaja.

Posted (edited)

Azale, evo, ovde se vidi lepo kako svira onaj rif. Vidi se lepo da je u pitanju bendovani pinch harmonic:

http://www.youtube.com/watch?v=U7KHMrf1Kl4

Inace, u live verziji pinch svira tek kad se drugi put ponavlja strofa, dok za vreme prvog svira cist tremolo (dok u studijskoj verziji obojica prvi put sviraju pincheve, a drugi put Vigna pinch a Taylor tremolo). Rif pocinje na 3:22.

Btw, Vigna izgleda voli da fura japanske Jackson-e. Prvo Dinky-ja, a sada RR24. Do jaja gitara :rockdevil:

Edited by Heavy Jerk
Posted

Azale, evo, ovde se vidi lepo kako svira onaj rif. Vidi se lepo da je u pitanju bendovani pinch harmonic:

http://www.youtube.com/watch?v=U7KHMrf1Kl4

Inace, u live verziji pinch svira tek kad se drugi put ponavlja strofa, dok za vreme prvog svira cist tremolo (dok u studijskoj verziji obojica prvi put sviraju pincheve, a drugi put Vigna pinch a Taylor tremolo). Rif pocinje na 3:22.

Btw, Vigna izgleda voli da fura japanske Jackson-e. Prvo Dinky-ja, a sada RR24. Do jaja gitara :rockdevil:

Ja kolko vidim prvo udari oktavu da traje , ostavi kaziprst na rootu i njega benduje do secunde sa artifal harmonikom kad stigne da ga udari dosta tog tritonskog benda ima celtic frost jelte:P

inache htedoh da kazem da mi se noviji immo mnogo vishe svidja zbog ritmicnog pevanja u skladu sa rifovima\m/

Posted (edited)

Kako je ovaj Nekron tvrdoglav, pa to ti je :haha: ...gde ti, majke ti, vidis tu oktavu? Jos vaznije, gde je to cujes? :haha:

Jebem mu mater, pa gledaj mu ruku kojom trza, slusaj sta svira, i sve je jasno, kakva crna oktava...da, ovde live cini se da benduje 2 zice, dok na snimku zvuci kao da to radi samo na jednoj.

Btw, ja se izvinjavam za ovo geek-ovanje, to malo da ubijem vreme na poslu :D

Grobe, jel ova:

http://www.youtube.com/watch?v=b-1vcuKcXeI

edit: haha, Blagoje me pretece :haha:

Edited by Heavy Jerk
Posted (edited)

To je to :haha:

Ja cu sad k'o Frubi pre izvesnog vremena, kad se falio sta sve ima od diskova, ali da ih ne menja/prodaje. :haha:

Nasao sam pre izvesnog vremena ovu pedalu, Japanac. Prodao mi neki klinac, kaze, nije bio zadovoljan. Prodade je da uzme Metal Master. Dijabola :D

All knobs to max so it sounds like shit. Instant swedish dm zvuk :rockdevil:

Edited by Heavy Jerk