kuruz Posted February 16, 2022 Report Posted February 16, 2022 https://www.mediafire.com/file/6ptx2c8qbhld9fv/Immolation_by_wolfskaiser.rar/file Quote
Haos sam ja Posted March 4, 2022 Report Posted March 4, 2022 Dajte neke utiske o albumu, šta ste se stisli. Quote
Miilos Posted March 4, 2022 Report Posted March 4, 2022 Immolation k'o Immolation, ništa spektakularno, ali vrlo dobro. Za mene nikad nisu bili prva liga, ali s druge strane, jedni su od retkih koje i dan danas imam želju da čujem kad nešto novo izbace. Quote
Angelystor Posted March 4, 2022 Report Posted March 4, 2022 Immolation k'o Immolation, ali meni jako bolji od prethodna dva. Quote
kuruz Posted March 4, 2022 Report Posted March 4, 2022 i menibtw meni su oni bez dileme prva klasa i zapravo su mi verovatno omiljeni američki dm bend Quote
Haos sam ja Posted March 5, 2022 Report Posted March 5, 2022 Meni album prilično kidanje, čak i za njihove standarde. Bio sam skeptičan kad sam video da ima 15 pesama ali nemam problem sa tim sada. Ćelavi manijak ne greši. 1 Quote
chess Posted March 6, 2022 Report Posted March 6, 2022 Standardna isporuka kvaliteta, preslusao sam ga par puta. Svidja mi se kako zvuci album i produkcija je top, artwork za album je isto odlican, zasigurno bolji i upecatiljiviji od poslednja dva albuma. Ljudi su uspostavili visok nivo koji uspevaju da odrzavaju i treba im cestitati na tome. Quote
Kumodraski Vo Posted September 26, 2022 Report Posted September 26, 2022 Koje klanje ovaj novi nerealno, jebase mu majku. Alal vera, pogotovo posle ona zadnja dva dosadna.. Quote
Recommended Posts