-Mare Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 http://www.metal-archives.com/release.php?id=259638 У чему је проблем са интром? Quote
kuruz Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Ono što ja čujem je isto kao na YouTube i uklapa se u album. Quote
-Mare Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Zabunio ih je ID3 tag. Ono što ja čujem je isto kao na YouTube i uklapa se u album. Fixed. Quote
Talvi Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Ja sam to odmah preimenovao u "Immolation - Intro" i dovidjenja. Quote
Ranis Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 do jaja album...do jaja zvuk...moram ga josh slushati da bih ga mogao uporediti sa prethodnim albumima... Quote
kuruz Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 i kroz PES Opet će padne tepanje, video si šta sam Igiju uradio. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 a ne serite da igrate pes ? al 6 sa sholimom ili sta ? sto ne zovete bando krusevacka ... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 (edited) Rapture Ghost- 3:43-4:49 ftw !!! jebem ti leba kakav riff arghhh Edited February 7, 2010 by Frubi_ZMIJA Quote
El Karnisero Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Preslusavam ovo sa youtube-a.Stvarno prejak album. 1 1 Quote
kuruz Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 a ne serite da igrate pes ? al 6 sa sholimom ili sta ? sto ne zovete bando krusevacka ... Ja hoću 6, al' oni neće, igraju 10. I nemam ništa sa Kruševljanima, osim što ih derem u PESu. Stoke - Aston Vila 4:0 Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 (edited) kakav crni 10 .... sve je to sviranje mudafteu .... 6 samo all the way... sve ostalo ne priznajem ^^ al 2vs2 Edited February 7, 2010 by Frubi_ZMIJA Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Da bi igrao pes sa pravim muskarcima moras prvo da pijes kao oni :)Al ovaj kuruz anti fubaler sve neke kontre ovono nema igru ich Ima stvarno fes riffove ovaj immo al vecina su nemoguci uzivo,isti kurac ki ona obscura onomade nema ni veze album i zivo ..tako da runda zalozi jedan bubreg pa ih dovedi da bi ja mogu da kazem dal su dobri haha Quote
BLAGOJE Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 cu nemoguci za uzivo,evo ulcerate snimio 4 sloja ritam gitara pa sve to sljaka kao med uzivo,zasto ne bi i njima? na onom purgeu uzivo nikakvu falinku nijesam nasao,sve je kao na snimku,sem sto je klin bio suv,ali to je taj rawness uzivo koji oni furaju. Quote
kuruz Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Da bi igrao pes sa pravim muskarcima moras prvo da pijes kao oni :)Al ovaj kuruz anti fubaler sve neke kontre ovono nema igru ich Kako te bre nije sramota da lažeš ovoliki narod? Quote
KazimKazim Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Album godine u najavi, u death metalu kao podpravcu zasigurno prvo mesto 1 Quote
Descender Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Nakon cetiri slusanja, mogu reci samo jedno - album me naprosto oduvao!! Definitivno ce biti u najuzoj konkurenciji za album godine! Ne mogu poslije samo nekoliko slusanja tvrditi da li im je ovo mozda i najbolji u karijeri (jbg, ipak iza njega stoji onakva diskografija), ali da nije daleko, to je sigurno! Svaka cast! 1 Quote
Nisko_Se_Mazim Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Novi Immolation jebe keve,a i prosli album je bio odlican Favoriti Majesty And Decay i Rapture Of The Ghost Quote
Јарослав Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 ово силује!!! један од бендова који не може да направи грешку код снимања албума!!!! :rockdevil: Quote
Nisko_Se_Mazim Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Potpis! Mada Dawn Of Possesion mi je kvlt za sva vremena Quote
Footog Qpoos Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 kakav crni 10 .... sve je to sviranje mudafteu .... 6 samo all the way... sve ostalo ne priznajem ^^ al 2vs2 to bre...samo 6ica sa solimovim pecevima...jedini fudbal... sto se tice imoljsna...stavio sam da se skida,da vidim sto ga toliko vorsipujete... Quote
kuruz Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Trne, dolazim u NS uskoro, pa da odemo na neko pivo i da mi narežeš to, mrzelo me da skidam. Quote
Footog Qpoos Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 ajde...javi kada budes dolazio...i sta ti treba konkretno od peceva...ima toga pun kurac... Quote
Talvi Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Mnogo mi se svidjaju solaze na ovom albumu. Mnogo. A ja sam covek koji inace uopste ne baca na solaze. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 Album je odlican! 10/10 1 1 Quote
Recommended Posts