kuruz Posted May 13, 2013 Report Posted May 13, 2013 Прва песма која се појавила ми је звучала стерилно, а ваши коментари су ме припремили за разочарање, али је ситуација потпуно супротна. Албум звучи сјајно, од почетка до краја. Допада ми се што су спустили атмосферу и бацили се на изување 5 Quote
Demon Seed Posted May 14, 2013 Report Posted May 14, 2013 Допада ми се што су спустили атмосферу и бацили се на изување Bolje je kad se obuju 1 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted May 14, 2013 Report Posted May 14, 2013 Ima toliko 'bosih'bendova jednostavno ne stoji immo da bude redneck bend Quote
Demon Seed Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 (edited) ^Ima mnogo bendova sa ravnim tabanima. Podsetilo me skorašnje ponovno pominjanje Dead Congregation-a u službi Immolation replacement terapije, na ovaj bend: http://www.metal-arc...ands/Ignivomous Nadjoh u searchu da su ih ne-lažni-ne-sport stubovi Morbid God, Grob i Fapril (i Sadomatora da ispoštujem, on je i vodio ljubav uz njihovu muziku) ispratili tamo kad je prvi album bio aktuelan... Pustih pre neko veče pred spavanje, malo mi na jedno uvo ušlo a na drugo izašlo, ali mi se čini da je bilo dobro, obrnuću još neki put Edited January 18, 2015 by Demon Seed Quote
[Nocturno] Posted May 4, 2015 Report Posted May 4, 2015 http://www.mediaboom.org/424501-karyn-crisis-gospel-of-the-witches-salems-wounds-digipack-ltd.-edition-2015.html Dolan se poceo baviti occult rock mjuzom. Quote
Grobodan Posted May 4, 2015 Author Report Posted May 4, 2015 To je bre ona Caryn iz Crisis, postala je umetnica pod stare dane. Udala se za Davide-a iz Ephel Duath, bila na njihovom zadnjem nesrećnom albumu, sad radi solo. Nemam neku želju da čujem... Quote
Koroviev Posted February 20, 2016 Report Posted February 20, 2016 http://www.nuclearblast.de/en/label/music/band/news/details/4220233.71092.immolation-to-support-marduk-in-may.html Quote
Angelystor Posted February 20, 2016 Report Posted February 20, 2016 Nema ih u NS zar ne? I dokle više da padaju na ove niske support grane. Quote
HUMAN Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 Vala baš... predgrupa>>>>>>>>>>>>>> Quote
Demon Seed Posted February 25, 2016 Report Posted February 25, 2016 Jebiga, prošli put bili co-headline sa Mardukom, jedan loš Immo i jedan dobar Marduk album kasnije - predgrupa. xD 1 Quote
HUMAN Posted February 25, 2016 Report Posted February 25, 2016 Jeste zadnji Immo loš, ali kakve albume su imali u prošlosti.. Mardukovci bi trebalo da im budu roudiji 1 Quote
Lou Posted February 26, 2016 Report Posted February 26, 2016 Obrnuo sam ponovo poslednji album, da čujem ima li izmene u utisku posle nekog vremena... apsolutno ne. Ravni rifovi, ravna produkcija, ravni vokali... Nižu se deonice, ulaze na jedno uvo i izlaze na drugo, atmosfere ni od korova. Biće da je prošlo njihovo vreme što se tiče pisanja muzike. Quote
HUMAN Posted February 26, 2016 Report Posted February 26, 2016 Ja poslednji nisam obrnuo jedno 2 god. baš mi bzvz utisak ostavio, pogotovo ako se uzme u opticaj da je Majesty zvučao vrhunski, a Providence najbolji EP u poslednjih x godina, mada nije da taj bend nije imao lošijih albuma, meni npr. Failure daleko slabiji od prva dva, takodje, toliko hvaljeni Harnessin Ruin mi nije ništa spec. tako da ih ne treba tako lako odpisati, neka prodje neko vreme, napišu se kvalitetnije, zanimljivije pesme, imaju sigurno Ross i ekipa još toga da ponude, barem se tome nadam. Quote
Demon Seed Posted February 26, 2016 Report Posted February 26, 2016 Meni je Harnessing Ruin odličan, taman je da se neko nov navuče na Immolation (kao što sam i ja), jednostavnije nego raniji bolesni radovi, a odlične pesme Quote
HUMAN Posted February 26, 2016 Report Posted February 26, 2016 Meni je Harnessin bio isuviše ravan, bez neke baš dobre pesme, za navlačenje klinaca na Immo bih pre preporučio Shadows in the Light, na njemu ima baš dobrih hitova World Agony, Passion Kill, naslovna... a nije previše zaguljen( ), ima fin odnos brutalnosti, melodike, gruva.. Quote
Talvi Posted February 26, 2016 Report Posted February 26, 2016 Jeste zadnji Immo loš, ali kakve albume su imali u prošlosti.. Mardukovci bi trebalo da im budu roudiji mada nije da taj bend nije imao lošijih albuma, meni npr. Failure daleko slabiji od prva dva, takodje, toliko hvaljeni Harnessin Ruin mi nije ništa spec. e pa jebiga sad vaši lični ukusi na stranu, Marduk ima jednu od najkonzistentnijih diskografija u black metalu sa vrlo malo besmislica i loših momenata Quote
Grobodan Posted February 26, 2016 Author Report Posted February 26, 2016 Apsolutno, na kraju ispali najkonzistentniji bend drugog talasa by far. 1 Quote
HUMAN Posted February 26, 2016 Report Posted February 26, 2016 @Talvi Dawn of Possesion, Close to a World Below, Unholy Cult, Shadows in the Light, Majesty and Decay, albumčine samo takve, ali, i da je bend snimio samo Here in After, više od pola extremne scene bi trebalo da im se sagnu! Quote
HeLLsarma Posted February 26, 2016 Report Posted February 26, 2016 Oba benda su monstrumi u svom domenu. Dovodite opet Imolaciju! Quote
oʞɾoƃ Posted February 26, 2016 Report Posted February 26, 2016 Oba benda su monstrumi u svom domenu. Svetozar Marović black metala Quote
Demon Seed Posted February 26, 2016 Report Posted February 26, 2016 Meni je HR mnogo bolji nego Shadows, tamo mi samo World Agony na tom nivou Quote
Angelystor Posted July 31, 2016 Report Posted July 31, 2016 Heads up, spremaju novi album, stiže na zimu. Pikali sad na Metaldaysu jednu novu, "Epiphany", uredna, ali na prvu nije delovala kao iskorak napred u odnosu na materijal sa zadnjeg. I biće rerecord "Immolation" pesme. Quote
HUMAN Posted September 26, 2016 Report Posted September 26, 2016 U januaru stiže novi album, evo detalja http://www.blabbermouth.net/news/next-immolation-album-will-be-everything-fans-would-expect/ 1 Quote
Recommended Posts