Exilion Posted December 6, 2006 Author Report Posted December 6, 2006 Pa bodomi su neki Melodic black dead....lack je zog glasa...E melodic dead zbog ,,,,,,Melodije.... Quote
Geozee Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Zanr se odredjuje po vokalu, a ljudi govore da je power samo zbog klavijatura. Bodomi su tipican melodic death bend. Quote
Exilion Posted December 7, 2006 Author Report Posted December 7, 2006 A jbg....Greshe ljudi... ...neko manje neko vishe... Quote
Exilion Posted December 7, 2006 Author Report Posted December 7, 2006 A jbg....Ljudi su rodjeni da bi greshili...Svi smo mi greshnici....osim Alexija i Wirmana.... ....Shala..... Quote
Exilion Posted December 7, 2006 Author Report Posted December 7, 2006 Evo vidis.,,Tek sam sada uochio greshku....Stavio sam topic Skyfire na power i progressive.....A trebao sam na Dead i grind...Jbg...Pogreshi chovek... Quote
Geozee Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Jebiga ove dve teme si otvorio ovde, pa si navikao. Kazhi moderatoru da ti prebaci temu na death... Quote
Exilion Posted December 7, 2006 Author Report Posted December 7, 2006 ma opushteno....Hvala na pomocu u svakom slucaju... Quote
Angelystor Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 samo jedno pitanje....Od kada se klaviaturista zove Janne Warman..??????????? Za sve ostalo receno se slazem.,,, Uzdravlje http://spinefarm.net/showband.php?id=83 zove se Warman. Quote
blacksmith Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Pa bodomi su neki Melodic black dead....lack je zog glasa...E melodic dead zbog ,,,,,,Melodije.... ja mislim da im je mesto bas ovde de jesu... a to koji su tacno pravac metal je raspravljano mnogo puta, i moze se raspravljati jos dugo, ali ne ovde na ovoj temi... Zanr se odredjuje po vokalu, a ljudi govore da je power samo zbog klavijatura. Bodomi su tipican melodic death bend. brate nemoj molim te takve stvari da pricas... mislim pricaj sta oces, ali brate... to ti je ko da si reko da se kvalitet recimo gitare odredjuje po izgledu...ili dimenzijama...ili sta vec... zove se Warman. definitivno se ne zove Warman... znao bi to da si se malo bolje potrudio... dovoljno je cak, samo da odes na sajt Bodoma... to Warman on samo koristi kao pseudonim... nemam taj album Warmena gde peva Alexi...jel bolji taj album od "Beyond Abilities"? na Beyond Abilities peva i Timo Kotipelto par pesama... Quote
Grobodan Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 zar je bitno kako se zove,kad je gej koji svira u prodanom bendu? Quote
Angelystor Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 (edited) Chekaj...onaj uzasni gej vokal je Alexi? Mila majko..gori od Kotipelta Edited December 7, 2006 by Angelistor Quote
Killing Floor Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Aj ako neko nadje link gde ima da se skine to cudo nek postuje... Quote
Geozee Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 I ja sam zatrazio pa sam ga izdjeglao. Quote
Exilion Posted December 11, 2006 Author Report Posted December 11, 2006 Pocinje da se gasi ovaj topic....Nazalost....nadam se da cemo da ga ozivimo malo.....Pa djole napisi nesto.... Quote
Geozee Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Evo teme: Postoji li bolji klavijatursta od Wirmana? Mozda onaj iz Stratovariusa? On je Janne-ov idol. Ne znam zasto. Pa reko mozda je bolji. Quote
Exilion Posted December 13, 2006 Author Report Posted December 13, 2006 (edited) Evo teme: Postoji li bolji klavijatursta od Wirmana? Mozda onaj iz Stratovariusa? On je Janne-ov idol. Ne znam zasto. Pa reko mozda je bolji. To je svakako dobro pitanje....On je ucio Wirmana...nekim delom.....ALi janne je super....Mada ne znam ni onaj iz Simphony X nije ni malo losh....a kamoli onaj iz Dream Theatra... AKO NEKO IMA DA NAPISHE NA OVU TEMU NEKA NAPISHE,,,,,HVALA UNAPRED... Edited December 13, 2006 by Exilion Quote
Geozee Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Ja brate ne znam ni jednog klavijaturstu osim Wirmana samo sam eto tako dao temu da se prica o necemu. Quote
Angelystor Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Sherinian...izmedju ostalih Quote
Angelystor Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Svira/Svirao u/kod studijski i live: Dream, Malmsteen, Platypus, Planet X, Section A, Billy Idol, Alice Cooper.. Quote
StarbreakeR Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Ma da...ovaj bodomash ne moze ni da mu prismrdi...a ni Jensu... Quote
Recommended Posts