Jedite Govna Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Suma. Ptice tiho cvrkucu... kao da se boje da ce narusiti rajski spokoj koji vlada. U daljini se cuje zubor potoka. Blagi vjetar njezno njise krosnje, a sunce prodire kroz gusti krov od lisca. Najednom, oblaci prekriju sunce, tama se nadvije nad potok koji postane mutan, a zubor utihne. Vrijeme kao da je stalo. Ptice su se ukipjele dok je crnilo prekrivalo sumu. Krosnje su se pocele lediti. Listovi se pretvorili u ledene sige, a potok u srebrn sag na kojem su, poput prividjenja, lezale dvije smrznute uginule ptice koje su malocas tako divno pjevale. Hladnoca se uvukla u svaki kutak moje duse. Koji trenutak ranije tako sretna i spokojna sam bila, otkud sad ovo sivilo? Krenuh polako po stazici, dok su se kristalici leda lomili pod mojim nogama, a inje mi zapinjalo za kosu. Zalazila sam sve dublje u sumu, a zrak je bivao sve hladniji. Dosla sam do ruba planine niz koju je padao slap, leden i brz, brzi od hladnoce, brzi od vremena... Iznenada se slap zaustavi, a rub planine odvoji i pocnem padati u bezdan. Dok sam padala, u sebi sam osjecala kako dio mene umire, a suze nezaustavljivo klize niz promrzle obraze... I shvatih, da suma je moja ljubav, tako daleka i nemoguca, koja umire dok nemocno udaram ledjima o stijenu, osjecajuci bol zbog vode, toliko hladne da pece, razdire kozu... Okrenuh glavu, posljednji put pozdravljajuci sunce koje je iza oblaka nacas provirilo, kao za oprostaj. I pustih jos jednu suzu, da kao uspomena kopni u hladnom kamenu. Jos jednom tiho kriknem, pozeljevsi da me nema... I zelja se ostvari...
Guest Johnny Deeper Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Ovo doživljavam kao siže nečega što se u tebi dešava ceo život. Kao skicu za metrijal za neko veće i bolje delo. Ovakav vid izražavanja - kolaže - ne ljubim preterano. Mislim da svoju priču možeš da ispričaš mnogo lepše ako se potrudiš!
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Raj nema ptice jer da ih ima onaj ko ima farmu bio bi bog...if you know what i mean
Баба_Јага Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 @ovaj gore ja nemam pojma sta si hteo reci a nema ni veze a sto se dela tice, pocetak me potseca na sastav koji pisu deca u osnovnoj skoli. moram napomenuti da si zaboravila da spomenes visibabe u prvoj slici i devojcicu koja veselo skakuce hvatajuci leptire. nekako besmisleno, nema cilja cela prica. svidja mi se jedino ovo u zadnjem redu sto pise.
Angelystor Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Odavno ne videh perverzniji naziv za temu. Anyway, dobar trip.
blondie Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 @ovaj gore ja nemam pojma sta si hteo reci a nema ni veze htio je reci da kad neko prdne onda smrdi, znaci da je covjek ziv i da postoji.. tako neki fazon. ako grijesim, ispravite me slobodno.
Jedite Govna Posted December 11, 2006 Author Report Posted December 11, 2006 Rad je opis jedne fotografije...
Vresište Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Zar nije bilo lakshe postovati fotografiju?
Jedite Govna Posted December 12, 2006 Author Report Posted December 12, 2006 Nije poenta ostavljati komentar, ako prvensveno rad nisi ni procitao, ili ti se toliko dopao, pa si ostao bez rijeci, lol.
gavrosaurus Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Mrtav sam... Dakle... Postojim... ili Mrtav sam... Dakle... Ziv sam ili Mrtav sam... Dakle... Mrtav sam Fuck!
Guest Johnny Deeper Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Mene i dalje ovaj rad podseća na jednu veliku metaforu, ali pošto si tako otvoreno rekla da je opis pokvarila si mi kompletan utisak.
[4] Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 brate kolko li je dece odraslo na ovim stranama foruma ovo je skolski primer
Мајор Гашпар Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 ' date='14. 12. 2006, 14:50' post='1253243'] brate kolko li je dece odraslo na ovim stranama foruma ovo je skolski primer Obucjaru, pazi se..sledeci put ti nece uzeti samo sat.
VOJVODA Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Sta ce zena sama u kafaniii, pitaju je svi! Eto, nije me bilo neko vreme, i nista se nije promenilo na losem starom YUmu (k'o da je to neko i ocekivao). Snaga smora je neunistiva, pseudo poete vladaju! BTW, jesam nekome nedostajao k'o cir na dupetu?
Recommended Posts