Koroviev Posted September 28, 2020 Report Share Posted September 28, 2020 Baš su se napalli i prete skorim novim albumom: https://therazorsedge.rocks/2020-09-interview-kragen-lum-of-heathen/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted September 28, 2020 Report Share Posted September 28, 2020 Ja bih razmislio o tome.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted September 28, 2020 Report Share Posted September 28, 2020 Ja i dalje razmišljam da li da preslušam ovaj aktuelni. I sve manje razmišljam. O tome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted September 28, 2020 Report Share Posted September 28, 2020 To je kao da posle vise godina pozoves neku bivsu. Neke je ljubavi najbolje ostaviti u uspomenama.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 29, 2020 Report Share Posted September 29, 2020 Meni je Evolution bio, i dalje je, među najboljim thrash comeback albumima, što verovatno napišem ovde na svake dve stranice, pa sam se solidno radovao i ovom drugom "povratku". Nije užasan album, ali je solidno hladan tuš. Posebno me prvo slušanje smorilo, kad skontam koliko me riffova podseća na Exodus, koliko ide u neke suvoparne thrash deonice, koliko fali dobar refren. Realno, kad se pogleda tracklist, odmah se uočava problem, jer su sve pesme ispod 6 minuta. Jebeš takav Heathen album. U principu nije problem ni da budu jednom pretežno kraće pesme, ali su velikom većinom dosadne. Mislim da mi najbolji instrumental, "A Fine Red Mist", što isto dosta govori o albumu. White zvuči solidno kao i uvek, i ima i par dobrih refrena (Blight, Sun In My Hand), ali gde god ima dobrog refrena nema riffa, i obratno. Meh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted September 29, 2020 Report Share Posted September 29, 2020 Verujem na reč i odustajem. Ono što sam čuo uticalo je na moj voljni momenat i životni elan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted September 29, 2020 Report Share Posted September 29, 2020 Što kaže Angelysmor nije ovo užasan album (još uvek nisu stekli metalikin i sepulturin kapacitet), ali jeste definitivno najlošiji Heathen album. Posle fenomenalnog povratničkog Evolution-a i ja sam jedva čekao novi, ali mrka kapa.. Doduše ima na albumu i odličnih prepoznatljivih Heathen rifova i solaža, ali u većini deluje sve nekako bledo, neubedljivo. Meni ovde zapravo najgore deluju Vajtovi vokali, da jeste on i ranije imao dosta melodike, ali ovde su dovedeni do apsurda, refreni su mi toliko cringe da dovode do banalnosti, takodje, imali su oni i sjajnih balada ranije, ali ovde su prosto užasne.. Ajmo na svetlije tačke, Dead and Gone, In Black i The God Divide su sasvim solidne stvari koje bi se fino uklopile sa predjašnjim njihovim radovima, ali zapravo najsvetliji primer na albumu je instrumental - A Fine Red Mist gde bend konačno puca iz sveg arsenala, minus vokali, što je izgleda i spasilo ovu stvar. Sve u svemu neka sedmica, onako na lepe oči, a i tako nismo imali bog-zna-kakve treš albume ove godine, pa ispada da Heathen opet uzima trofej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 Po meni je ovo album koji su trebali da izbace neke 1993 kad su svi kretali u gruv neki i eksperimentisanje a da prethodnik stoji na mestu vrh comebacka, jako mi je cudan ovakav album posle tolike pauze i ove klime danas u metalu. On 9/29/2020 at 4:10 PM, HUMAN said: Dead and Gone, In Black i The God Divide su sasvim solidne stvari koje bi se fino uklopile sa predjašnjim njihovim radovima Bas ovde navedene pesme su simptomaticne za taj novi pravac u kom su krenuli, ne znam po kojoj liniji se pesme od 4 minuta sa gruvi rifovima uklapaju u njihov predjasnji rad. Sto rece angelismator, jebes Heathen album sa kratkim pesmama a da, zaista se cuje Exodusa dosta sto je i mozda i jasno sto ali nije bas moralo ovoliko. Najbolji momenti albuma i meni instrumental i The Blight, koja jes da ima prvi Exodusast rif ali jebe celom duzinom, refren bas kida. Sve u svemu, razocarenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 Ti ko da nisi slušao Victims ili Evolution, gruva na kub, jedino što su kraće stvari, ali vajb gotovo identičan.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 Kad neko pomene ta dva albuma ja pomislim na progresivni tehnicki thrash, ne bas na gruv delove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted October 10, 2020 Report Share Posted October 10, 2020 Само да потврдим да је нови албум распад. Никада нисам био неки фен и поштовалац овог бенда а после овог албума дефинитивно нећу ни бити. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted November 3, 2020 Report Share Posted November 3, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts