Duxa Deathroll Rising Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 Evo danas sam prvi put cuo za ovaj bend i mogu da vam kazem da sam poprilicno iznenadjen...Naravno prijatno iznenadjen...Odlican bend. Btw. izbacili su novi EP! Najava za predstojeci album, i konacno da cujemo nesto novo od njih! Sa malo izmenjenom postavom naravno...mene licno najvise interesuje kako zvuci vokal http://metalarchive666.blogspot.com/2009/0...09-melodic.html Quote
Duxa Deathroll Rising Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 Look who's back! Izvini sto komotno nisam provalio da je neko vec ostavio link! Quote
-Mare Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Ja tek sinoc naleteo na ep, i to slucajno na Warezu. Valja li cemu? Quote
Mathenigma Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 bio sam ubedjen da je ovaj bend davno umro... lepe uspomene na spectral xD Quote
Duxa Deathroll Rising Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Ja tek sinoc naleteo na ep, i to slucajno na Warezu. Valja li cemu? Odlican je, bar meni... poslusaj! Quote
Grobodan Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Ako nekom nije dosta noviteta za danas, evo ga album novi: http://rapidshare.com/files/283593422/SkEs2009.rar Quote
-Mare Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 (edited) JEBEM TI. Nile, Hypocrisy, Triumfall, i sad ovo. EDIT: Triumfall ftw. Edited September 22, 2009 by Mare^^ Quote
Oddball Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 procur'o, odlicno, a ja bas "nabavio" EP pre neki dan Quote
-Mare Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Nekako... Nije to TAJ zvuk. Preslusah ga 2x, za sada mi nije preterano zanimljiv. Quote
Telcontar Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Hm soldian album, ali nekako mi je drugi ipak bio Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Takodje...2,3 pesme su me odusevile, ali mora to jos da se slusa... Meni je Timeless Departure...Jedan od najboljih albuma uopsteno... Quote
WindrideR Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Skinuh novi tek juce. Danas cu mu posvetiti vremena. Ocekujem dosta od ovog albuma, ali videcemo... Quote
mikki270 Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Skinuh novi tek juce. Danas cu mu posvetiti vremena. Ocekujem dosta od ovog albuma, ali videcemo... Skyfire - Esoteric Ludacki dobar album...krajnje melodican death metal. originalno, zanimljivo, uzbudljivo, prelepo...toliko! Inace jos jedan od bendova koji su stavljeni u skroz pogresan topic ali sta je tu je... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 Skyfire - Esoteric Ludacki dobar album...krajnje melodican death metal. originalno, zanimljivo, uzbudljivo, prelepo...toliko! Inace jos jedan od bendova koji su stavljeni u skroz pogresan topic ali sta je tu je... Ma ko da je bitno... Ovo je samo yumetal... Nisam dugo slusao, moracu opet malo da preslusam! Quote
mikki270 Posted July 7, 2010 Report Posted July 7, 2010 Cudi me da je ovaj bend toliko "nepoznat" bar u smislu ne aktivnosti na ovom topicu Mislim da ko god voli kalmah, children of bodom, insomnium and co ce voleti ovaj bend. Imaju strasno jako izdefinisan zvuk, znaju sta hoce, riffovi su gotovo svi epski dobri, melodije bozanstvene i ceo songwriting veoma inspirisan. totalna preporuka!!! 1 Quote
Duxa Deathroll Rising Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 Cudi me da je ovaj bend toliko "nepoznat" bar u smislu ne aktivnosti na ovom topicu Mislim da ko god voli kalmah, children of bodom, insomnium and co ce voleti ovaj bend. Imaju strasno jako izdefinisan zvuk, znaju sta hoce, riffovi su gotovo svi epski dobri, melodije bozanstvene i ceo songwriting veoma inspirisan. totalna preporuka!!! Slazem se skroz... Quote
Recommended Posts