Bokee Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 The hall of olden dreams mi je odlican album, Gates of Oblivion takodje. Ovi noviji - dobri, ali moze i bolje. Vise volim zenu sto ne zna engleski :> Quote
In The Flesh Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 Citam naslov teme Demi Moor i cudim se koji kurac ona svira prog. Moram da batalim alkohol. 4 Quote
Ајлин Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Em duhovit, em Crnogorac. SAmo još da prestane da pije 1 Quote
Angelystor Posted January 21, 2011 Report Posted January 21, 2011 Fino me iznenadio novi album, daleko bolje nego sto ocekivah. No, dobar deo albuma, vise od pola bogome, krasi cisti Kamelot feeling, i to bogome, zvuci bolje od bilo kog od poslednja dva Kamelota. Sto i nije mnogo tesko, ali opet, lepo je za cuti. Ostatak ima dosta Rhapsody feelinga...ili starijeg Dark Moor feelinga, zavisi kako ko voli da posmatra Ne pleni originalnoscu album, no nevertheless, a good power metal listen. Quote
Kumodraski Vo Posted August 16, 2015 Report Posted August 16, 2015 Jel ono son koneri na omotu sa drugog.. Quote
Grobodan Posted September 21, 2015 Author Report Posted September 21, 2015 Stize novi album: The album will be released worldwide on November 6th, 2015 and will be available in a standard and double digipack edition, this last one including 5 bonus tracks consisting of some outstanding remakes of songs taken from the band’s first albums. Tracklist as follows: Tracklist Standard Edition 1. November 3023 2. Abduction 3. Beyond The Stars 4. Conspiracy Revealed 5. I Want To Believe 6. Bon Voyage! 7. The Existence 8. Imperial Earth 9. Gabriel 10. There's Something In The Skies Bonus Tracks (Double Digipack Edition) 1. In The Heart Of Stone 2. Maid Of Orleans 3. Nevermore 4. A New World 5. Somewhere In Dreams Ne svidja mi se ovo na prvu loptu, mnogo mi nesto moderno deluje. Sad vidim da je na temi kompletno preskoceno pominjanje prethodnika Ars Musica iz 2013 Quote
Grobodan Posted September 21, 2015 Author Report Posted September 21, 2015 Jebo to druze, samo zmajeve priznajem. Quote
azal Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 podsetila me prica na ovaj kult jel si ikad slusao ovaj vrlo netipican italianski album? mega heavy italijanski cyber power metal. Quote
Grobodan Posted September 21, 2015 Author Report Posted September 21, 2015 Za sta ti mene smatras, naravno da jesam! Popio je lose recenzije nazad u dan taj album ali bio je kul, imali su i dobru obradu Save Us na kultnom Keepers of Jericho Quote
azal Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 ne znam sto lose recenzije, prog/power ekipa je cenila. negde na pola puta izmedju novijeg Secret Sphere-a i Eldritch - El Nino Quote
Demon Seed Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 Ja odatle znam i Cydoniu i Dark Moor (šta su oni beše obradili, Halloween?). Ne mogu da se pohvalim da sam im slušao autorske radove Al' mi se sviđao onaj bend Moksha što je obrađivao Mejdene, sviđala mi se i ona njihova autorska, baš ću sad da vidim, ne mogu da se setim ni šta su obradili od Maiden ni kako je išla ta njihova pesma. Ae da lupim pre nego da pogledam, obradili od Maiden Flash of the Blade ( ), a njihova pesma je imala Life u nazivu Quote
Grobodan Posted September 21, 2015 Author Report Posted September 21, 2015 (edited) @Laza: Tako mi nesto ostalo u secanju, evo na arhivama ima 50%. I boginja Elisa C Martin se okusala u tim vodama http://www.youtube.com/watch?v=Gw2AzyyI5ww Edited September 21, 2015 by Grobodan Quote
Demon Seed Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 Evo Moksha - Chasing My Life Al' su obradili Can I Play with Madness Indijaaaa Umro im pevač od astme, leb ti jebem Quote
azal Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 @Laza: Tako mi nesto ostalo u secanju, evo na arhivama ima 50%. pff dve recenzije. na nerd forumima bas cenjen album bio Quote
Јарослав Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 znam ja za Cydonia-u iz nekog prematorog MEX-a bejaše mi sipmatičan bendić, ali davno sam zaboravio na njih Quote
Grobodan Posted September 21, 2015 Author Report Posted September 21, 2015 (edited) To je bilo to vreme kad se scena romanskih naroda okretala iz powera ka modernijim electro vodama, kad je i jedan Labyrinth otisao u tom pravcu onda je jasno koliko je sati bilo. Mozda je novi Lukin album reinkarnacija tog doba? Uh taj Domine jbt Edited September 21, 2015 by Grobodan Quote
Grobodan Posted September 21, 2015 Author Report Posted September 21, 2015 Taj kultni bend se pod stare dane okrenuo modernijem zvuku: Bitno je da se bogovi kao Drakkar nisu prodali ali moram da priznam da je poslednji njihov podbacio. Quote
azal Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 hahaha pokusavao sam da se setim Drakkara nije toliko los ovaj noviji thy majestie, po tvom opisu kao da djent sviraju Quote
Grobodan Posted September 21, 2015 Author Report Posted September 21, 2015 Pa modernizovali su se malo, nije to kao kultni album Hastings 1066. Mada ja sam vise ovih dana u fazonu malo klasicnijeg italo powera tipa Arachnes. http://www.youtube.com/watch?v=gSQxYYfm2uQ Quote
Recommended Posts