Angelystor Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 I kako vam se svidja novi album? Mene uopste ne odusevljava..dakle prosecno power albumche. "Beyond The Sea" je daleko bolji! No..DM mi josh uvek ostaje..pa mozda ne u top10 power bendova..ali tu blizu definitivno. Quote
StarbreakeR Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Nisam ga cuo nazalost...ali ako ti kazes da je prosek verujem...preslusacu kada ga nabavim, to stoji! Quote
Grobodan Posted February 18, 2007 Author Report Posted February 18, 2007 prosecno power albumche. "Beyond The Sea" je daleko bolji! Totalno.Preslusah,i nista mi nije ostalo u secanju.Lepo dok slusas,posle nista - takve albume najvise mrzim.Ovaj bend je pao totalno...Toliko da mi se cak radja misao da prodam Gates to oblivion,ali ipak verovatno necu Quote
Angelystor Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Uh, 'de me nadje Pa ne vrednujem ja Puppet Master isto kao Gates cc..Gates moze da vredi jedino kao ovaj PM bonus DVD Quote
Grobodan Posted February 19, 2007 Author Report Posted February 19, 2007 dobijas gates + neku kintu za master...valja? (pokusaj ocajnika) Quote
Angelystor Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Jedino da me napijes pa da pristanem Uvek se raznijem pod alkoholom.. Quote
Jedite Govna Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 (edited) jos jedan od onih savrsenih neo-classical symphonic power metal bendova, izdvajam ''The silver key'' oh'... i naravno ''Green eyes'', toliko melodicna i pomalo emotivna pjesma, xxx. Edited February 25, 2007 by Gothic-Rock Quote
Keltyydda Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 dugo mi je trebalo da skontam kog je pola vokal... inace bend je super. Quote
Angelystor Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 S tim sto vise vuche na zensko od Lise al ajd Quote
RNA Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 S tim sto vise vuche na zensko od Lise al ajd Инверзија полова у металу, шта ћеш. Quote
Shamandalie Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 Pa zar za onakvog muskarcinu da kazete da lici na zensko! Sram da vas bude! Quote
Angelystor Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 Pricamo o glasu, a ne o izgledu. Ne znam ni kako izgleda chovek Quote
Shamandalie Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 Pa evidentno je da ima muski glas. Quote
Angelystor Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 Al u odnosu na Lisu ima vise zenski. Quote
facaly Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 i ovi uprskashe sa novim albumom sreca njihova pa ih volem , inache bi svasta rekao mozda sam malo prestrog al sta cu kad znam da ONI to mogu mnogo bolje ok album je lep za slushanje,fina produkcija itd ali potrebno je josh nesto pa da ga slusham pre nego neki raniji album steta a bash sam se nadao da ce oni razbiti seriju loshih power albuma u poslednje vreme al eto iz keca u X Quote
Shamandalie Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Ma power na spanskom je zakon. Sve sto pokusaju na engleskom osudjeno je na propast. Quote
StarbreakeR Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Hehe ja to jos nisam nikada cuo...al mogu da zamislim... Emraso me mucho Jo soi tu padre Maldita bruha kadjate porfavoooooooooor! Pa ide solaza Quote
Angelystor Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Red Wine je mlogo dobra powerica na shpanskom!!! I jedini bend takve vrste koji mi se zadrzao na kompu (mozda gresim..) ..a ostalih zilion sam poobrisao.. Quote
facaly Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 ma ok su DARK MOOR na engleskom neznam sta bi promenilo album i da su na shpanskom pevali ako bi mjuza ostala ista .... josh par DOBRIH sto pevu na shpanskem jeziku a i dobro sviru Dragonfly Opera Magna Darksun Cuatro Gatos Warcry Avalanch Northwind Quote
Shamandalie Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Svi koje si pomenuo su odlicni. Meni se licno svidja argentinski power. Imaju jaku i kvalitetnu scenu. Quote
facaly Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 jao pa neznam ti ja ko je odakle samo kontam da nije engleski Izvinjavam se DARK MOOR-u sto smo malo skrenuli sa teme inache sa ovog zadnjeg od njih super mi je ona"The Moon", dugachka al mozda je bash zato i dobra Quote
Recommended Posts