RNA Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Ovo je jedan od, ako ne i najpotcenjeniji bend na svetu. Izdali su tri albuma i nekoliko dema. Sav materijal im je ubistven. Na prva dva albuma su imali dosta Maiden caka, ali je to prevashodno bio americki metal. Da li sam pomenuo da su sa Havaja? Quote
Grobodan Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 A na fotki na arhivama su kao Motley Crue. Ajde,ce se nabavi,pa ce se cuje. Quote
Goxy Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 A na Havajima je stvarno tesko biti najbolji u metalu. Videcu da skinem sa neta ako ima nesto. Quote
RNA Posted December 9, 2006 Author Report Posted December 9, 2006 A na fotki na arhivama su kao Motley Crue. Ajde,ce se nabavi,pa ce se cuje. Posle prva tri albuma su se preselili u kontinentalni deo Amerike i uradili demo sa tim nekim glam pesmama, jer su trebali da potpisu za Warner. Kako se to nije desilo, svirali su obrade da bi preziveli, uglavnom od bendova kao sto je Motley Crue. Ali, njihova autorska muzika sa prva tri albuma nije imala veze s njima. Rekoh, neke MAiden cake, ali na americki nacin. Ako se dobro secam, na Havajima su bila jos dva odlicna benda: Hawaii i Vixen i u oba je svirao Marti Fridmen. Quote
Makedonski SMF Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Posle prva tri albuma su se preselili u kontinentalni deo Amerike i uradili demo sa tim nekim glam pesmama, jer su trebali da potpisu za Warner. Kako se to nije desilo, svirali su obrade da bi preziveli, uglavnom od bendova kao sto je Motley Crue. Ali, njihova autorska muzika sa prva tri albuma nije imala veze s njima. Rekoh, neke MAiden cake, ali na americki nacin. Ako se dobro secam, na Havajima su bila jos dva odlicna benda: Hawaii i Vixen i u oba je svirao Marti Fridmen. Kako je mogao u Vixen da sviri Marty Friedman kad su u Vixen bili sve zhene.......???? Vixen su sa Hawaii-ma? Wow, ne mogu da verujem Quote
dudi Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Hawaii je ok bend Nego, i ja znam za grupu vixen al svi članovi su ženske svirale sweet metal Quote
RNA Posted December 10, 2006 Author Report Posted December 10, 2006 Pogresan Vixen imate u glavi. Ovaj nije imao nijednu zensku u postavi. Quote
dr.lecter Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Pa i ja imam ovaj pogresni Vixen u glavi uvijek kad ih neko pomene jer "viksen" na njemackom znaci drkanje i odmah mi je pred ocima slika od one cetri zenske Quote
RNA Posted January 1, 2007 Author Report Posted January 1, 2007 E, a ja se ponadao da cu bar od tebe cuti nesto o Sacred Rite! Quote
RNA Posted January 17, 2007 Author Report Posted January 17, 2007 Hocu bre da vidim jos nekog da postuje ovde? Je l' treba da se reze? Recite, pa da komentarisemo! You must respect my authorata! Quote
dr.lecter Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Prelijepe su...Jan je cista 10(slovima:Desetka) Quote
RNA Posted January 21, 2007 Author Report Posted January 21, 2007 Doco, sto me zajebavas? Ovo je Sacred Rite tema, a i taj Vixen nije onaj koji smo pominjali ovde. Jesi li gledao 'Bands reunited' na VH1 kad su oen bile? Sve izgledaju fenomenalno i danas, samo sto se pevaljka malko ugojila. Ovo je Vixen na koji sam ja mislio, na zalost nema slike benda nigde. Quote
lemmy sixx Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Prelijepe su...Jan je cista 10(slovima:Desetka) Ne izgledaju lose,ali taj izgled 80-ih je stravicno neprivlacan.Barem meni. Quote
RNA Posted January 23, 2007 Author Report Posted January 23, 2007 Izgleda previse skarabudzeno! I zajebite vise raspravu o tim ribama, ovo je tema o SACRED RITE! Quote
Divlji Tigar Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 (edited) Dobro vece metalci prvo da va iskritikujem samo par postova o bendu. Na pomen Vixen svi ste poceli da pricate o one 4 kuje. Elem posle 3 meseca i 2 dana da konacno neko kaze nesto pametno o bendu. Danas sam dobio "Rites Of Pasage vol.I" i "Rites Of Pasage vol.II" i odusevljen sam, naravno posto sam fanatik odslusao sa sve pesme i sve mi se svidjaju, dobro neka manje, neka vise. Cista 10!!! Edited April 25, 2007 by Wild_Tigar Quote
RNA Posted April 25, 2007 Author Report Posted April 25, 2007 Јесам ја лепо рекао? Неке бас деонице су тотални Мејден, али је музика ЗАКОН! Quote
Divlji Tigar Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Jos jedan bend koji ce biti obavezan u sledecim razmenama koje cu raditi u buducnosti. Kevin Lum je umro 22. Novembra 2002. od srcanog udara, u grupi je svirao bubnjeve. Quote
RNA Posted April 26, 2007 Author Report Posted April 26, 2007 Мислиш, да шириш истину међу народом? Наравно, тако и треба! Quote
dr.lecter Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Njihovi su albumi skupi u picku materinu jer svi jure orginale sa Havaja koji se prodaju po 100€.Sad vidjeh na KIT berzi Quote
RNA Posted April 30, 2007 Author Report Posted April 30, 2007 Купи реиздања на два диска. Они су много јефтинији, а супер су урађени. Quote
Divlji Tigar Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 (edited) Izadali su novi album "Resurrection". 1. I Didn't Mean To Do It 2. Resurrection 3. High Society 4. Long Way Down 5. Cry 6. Schizophrenia 7. Phoenix 8. The End Of Time 9. Resurrection (part II) Edited December 3, 2007 by Divlji Tigar Quote
RNA Posted December 15, 2007 Author Report Posted December 15, 2007 До јаја! Какав еј албум, чуо ли си га? Волео бих да се дочепам оног живог албума, мислим да су с њега узимане неке песме за "The Ritual". Quote
RNA Posted December 15, 2007 Author Report Posted December 15, 2007 Ух, ја се размишљам да чим будем био при парама наручим све ове видео снимке, плус лајв снимке и четврти албум и нови албум од директно од њих. Тако је и најискреније. Quote
Download_manager Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 Pogresan Vixen imate u glavi. Ovaj nije imao nijednu zensku u postavi. Već si zaboravio. zar Kim La Chance nije žena? Quote
Recommended Posts