Goxy Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 (edited) Videh da mi je zatvorena ranija tema,pa rekoh da ponovo otvorim,jer smatram da Atomizer spada u jace thrash bendove danasnjice. Diskografija,mp3 i sve ostalo o bendu ima na njihovom sajtu. Ove godine je napokon izasao(mada nisam bas 100% siguran) i novi album Caustic Music For The Spiritually Bankrupt,koji jedva cekam da cujem. I dalje mi je omiljena pesma When I Die, I Wanna Die Violently. Edited December 10, 2006 by Goxy Quote
Grobodan Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Sta je Goxy,niko ti ne odgovara na temu? Evo zato mene - dovoljno je reci samo Aussie metal,i posvecenima je dovoljno,a ovo je jedan od njihovih boljih bendova. Now it's fucking evil! Quote
Angelystor Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 DMDA je solidnoca...deathy thrash kome malo fali ucestalost dobrog materijala. U uvo odma' usle punky "When Demons Come" i "For Blood! for Blood".. Good, but not great. Quote
Goxy Posted February 23, 2007 Author Report Posted February 23, 2007 verujem da vecini ovo ne znaci nista,ali za one malobrojne jedan info: http://www.atomizer.net/news/ Quote
Goxy Posted February 23, 2007 Author Report Posted February 23, 2007 umro im bubnjar Jesus Christ, Jesus Christ, save us is your prayer You're all gonna die, all gonna die as mortal men strasan bend,samo mi nikako nije jasno da li su izdali novi album ili nisu???? Quote
Grobodan Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 e,jebiga... neka pociva u miru. to ni meni nije jasno,bio je najavljivan vec duze vreme i nista... Quote
Goxy Posted November 4, 2007 Author Report Posted November 4, 2007 Atomizer are currently recording their final studio album 'Caustic Music For The Spiritually Bankrupt'. The drum tracks have been laid down already, courtesy of Mr. Sean Cummiskey of Astriaal fame, and I can tell you that they are beyond all mastery! Expect a new and radical offering from Atomizer, the album will be mixed by Kurt Ballou of the mighty Converge. Coming in 2008 on the revered Hells Headbangers label in CD and LP formats. napokon,ali definitivno poslednji njihov album Quote
dr.lecter Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 umro im bubnjar Jesus Christ, Jesus Christ, save us is your prayer You're all gonna die, all gonna die as mortal men strasan bend,samo mi nikako nije jasno da li su izdali novi album ili nisu???? Bolje da im je umro pjevac,ovaj nista ne moze... Preslusavam sa njihovog sajta ovo sto su nakacili i mjuza nije losa Quote
grave desecrator Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 dosta solidan bend,australija je ipak zakon samo kad vidis te mocne bendove poput destroyer-a,gospel,atomizer,destruktor,vomitor,razor of occam,spear of longinous da popizdis od dobrote Quote
Goxy Posted October 23, 2008 Author Report Posted October 23, 2008 i napokon taj album link juce posle prvog slusanja bio sam razocaran,danas zvuci mnogo bolje,ali i dalje mi nije to sto sam mislio da ce da bude Quote
delay Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 (edited) Nadgrobni spomenik. Nit je dobar niti los, jednostavno, tu je. D M D A Edited October 23, 2008 by Vidi Ovo Broji Quote
Goxy Posted October 24, 2008 Author Report Posted October 24, 2008 (edited) znao sam da ce mi se svideti album kad tad Upon the Lamb of God They Suckle No More,Esoteria Is Now in Command,The Inevitable Mutiny...ali All Disfigured and Blue...kakva pesma bato Edited October 24, 2008 by Goxy Quote
Dioklecijan Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Kompilacijska kaseta Atomizeta zvana Hypersonic Decimantion bice izdata specijalno za teritoriju CG, Srbije, BiH, Makedonije i Hrvatske, omoti su vec ostampani cekaju se kasete iz britanije ko bude zainteresovan bice obavijesten... Quote
Grobodan Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Lepo, ajd još detalja - ko izdaje, šta će se naći na kaseti? Quote
Dioklecijan Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 (edited) Ja izdajem, bice 13 il 12 pjesama mogu pisat listu pjesama al mi je dosadno uglavnom iz svih perioda benda....Specijalno izdanje za ovu teritoriju podrzano od strane benda.Izdacu ja kao prvo izdanje moje (druge ) izdavacke kuce Diocleia records....ovo ce bit prvo izdanje u oko 100 kopija sto je dovoljno s obzirom koliko ljudi odje cijene i kupuju kasete.... evo slike omota...ovo dolje ne racunaj to su neki mladi francuski death metalci sto sam izdao pod okriljem jedne druge nazovi izdavacke (DIY) kuce... Edited October 17, 2010 by Dioklecijan Quote
Grobodan Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Okej, uzeo bih ja kasetu pa javi ovde kad bude. Quote
Dioklecijan Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Nema frke bice javljeno sve... Quote
Recommended Posts