Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Videh da mi je zatvorena ranija tema,pa rekoh da ponovo otvorim,jer smatram da Atomizer spada u jace thrash bendove danasnjice.

Diskografija,mp3 i sve ostalo o bendu ima na njihovom sajtu.

Ove godine je napokon izasao(mada nisam bas 100% siguran) i novi album Caustic Music For The Spiritually Bankrupt,koji jedva cekam da cujem.

I dalje mi je omiljena pesma When I Die, I Wanna Die Violently. :rockdevil:

Edited by Goxy
Posted

Sta je Goxy,niko ti ne odgovara na temu? :)

Evo zato mene - dovoljno je reci samo Aussie metal,i posvecenima je dovoljno,a ovo je jedan od njihovih boljih bendova.

Now it's fucking evil!

• 2 months later...
Posted

umro im bubnjar

Jesus Christ, Jesus Christ, save us is your prayer

You're all gonna die, all gonna die as mortal men

strasan bend,samo mi nikako nije jasno da li su izdali novi album ili nisu????

• 8 months later...
Posted

Atomizer are currently recording their final studio album 'Caustic Music For The Spiritually Bankrupt'. The drum tracks have been laid down already, courtesy of Mr. Sean Cummiskey of Astriaal fame, and I can tell you that they are beyond all mastery! Expect a new and radical offering from Atomizer, the album will be mixed by Kurt Ballou of the mighty Converge. Coming in 2008 on the revered Hells Headbangers label in CD and LP formats.

napokon,ali definitivno poslednji njihov album

Posted
umro im bubnjar

Jesus Christ, Jesus Christ, save us is your prayer

You're all gonna die, all gonna die as mortal men

strasan bend,samo mi nikako nije jasno da li su izdali novi album ili nisu????

Bolje da im je umro pjevac,ovaj nista ne moze...

Preslusavam sa njihovog sajta ovo sto su nakacili i mjuza nije losa

• 3 months later...
  • 8 months later...
Posted (edited)

znao sam da ce mi se svideti album kad tad :opusteno:

Upon the Lamb of God They Suckle No More,Esoteria Is Now in Command,The Inevitable Mutiny...ali All Disfigured and Blue...kakva pesma bato :no:

Edited by Goxy
  • 1 year later...
Posted

Kompilacijska kaseta Atomizeta zvana Hypersonic Decimantion bice izdata specijalno za teritoriju CG, Srbije, BiH, Makedonije i Hrvatske, omoti su vec ostampani cekaju se kasete iz britanije ko bude zainteresovan bice obavijesten...

Posted (edited)

Ja izdajem, bice 13 il 12 pjesama mogu pisat listu pjesama al mi je dosadno uglavnom iz svih perioda benda....Specijalno izdanje za ovu teritoriju podrzano od strane benda.Izdacu ja kao prvo izdanje moje (druge ) izdavacke kuce Diocleia records....ovo ce bit prvo izdanje u oko 100 kopija sto je dovoljno s obzirom koliko ljudi odje cijene i kupuju kasete....

evo slike omota...ovo dolje ne racunaj to su neki mladi francuski death metalci sto sam izdao pod okriljem jedne druge nazovi izdavacke (DIY) kuce...

16mgxu.jpg

Edited by Dioklecijan