Жвакић Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 (edited) Kako to da nema ova tema?! C,c,c! Hajde ljudi pisite malo o njima. Sta mislite? Ja se poslednjih dana bas trujem ovim. Edited December 12, 2006 by Bananaman Quote
The Watchtower Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 I ja dobijem trovanje kad vidim njega. 1 Quote
Odelo Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Nema teme jer su White Zombie i Rob Zombie sranje. A i nisu avangardni metal. Vise bi pasovalo na NU forumu. Quote
Black desire Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Rob Zombie - Demon Speeding...sa kog je to albuma... Quote
^Suicide_Pony^ Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 (edited) @black desire ne lupetaj, pre im je mesto u industrial podforumu. preslusao sam diskografije oba benda. white zombie su muzicki totalno inovativni, mada znaju da budu totalno monotoni. od cele diskografije imaju 10ak meni neprejebivih pesama od kojih mi je omiljena more human than human. vise gotivim radove rob zombie-a. njegova prva 2 albuma su u celosti odlicna, past the present and the future je interesantna kompilacija, dok mi se poslednji album "educated horses" najmanje dopada, mada ne mogu da kazem da je sranje. i tako... Edited December 12, 2006 by ^Suicide_Pony^ Quote
coil.worm Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Vidim da je totalno u modi stavljati bendove na ovu temu cisto da se ne bi posumnjalo da neko slusa nesto sto pripada nu ili electro-got-industrial podforumu Da se vratim na topic, white zombie se moze slusati samo uz filmove kojim je inspirisan, i novija tromina ostvarenja. trash movies for trash metal \m/ Quote
darthmoog Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 takodje mislim da tema ne pripada ovde...drugo radovi white zombie-a i rob zombie su potpuno drugacije stvari.. Rob zombie je dosta komercijalan i od drugog albuma se raspada Dok white zombie potpuno izuva...prvi album je groove metal...i to jedan medju prvima...dok je drugi isto to samo sa nekim industrial elementima...psycho metal kako su to oni zvali...drugi album je meni u top 20 albuma svih vremena. Quote
Saša Grbić Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Ne slušam ga nešto pretjerano, ali ima dobrih pjesama. Quote
azal Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 White Zombie - La Sexorcisto mi je bio omiljeni album u osnovnoj skoli. ali prebaci cu ovo na onaj nu forum. Quote
Shamandalie Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 White Zombie - La Sexorcisto mi je bio omiljeni album u osnovnoj skoli. I ja sam to slusala dok sam isla u osnovnu i srednju skolu....Mislim da je sada Rob Zombie cenjeni producent u USA.... Mozda je bolje pitanje da li se muskim clanovima foruma dopadala ona njihova basistkinja sa zelenom dugom kosom???? Quote
RNA Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Onako, nista posebno. Zgodnjikava i ne preterano lepa. Quote
Angelystor Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 White Zombie slusah jedan album uopste mi se nije svidelo... Rob Zombie..e to njeg mnogo volem da slusam Sinners Inc voleh da slusam jos pre metala...a i dan danas... Sa bendom se inace upoznah preko kvlt igrice Twisted Metal...i soundtracku (za 4...il 3. deo ?) se javlja "Dragula" koja se meni mnogo svide...and one thing lead to another.. Quote
RNA Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 OK, sve je to lepo i sjajno, ali micite to odavde! Quote
^Suicide_Pony^ Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 na gothelectroindustrial Quote
Sinstrel Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Ha ha ha... bacite je na industrial i ja cu onda da je prebacim na domacu scenu. Mislim stvaaaarno... Quote
gavrosaurus Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Zahtevam da se otvori tema i na Ostala Ne-Metal muzika! Ne bi skodilo da bude i na Kultura, Umetnost, Mediji. Quote
^Suicide_Pony^ Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 join the club. http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...p;#entry1253390 Quote
Жвакић Posted December 18, 2006 Author Report Posted December 18, 2006 Ma Rob Kombi je kralj! Samo mi nije jasno zasto je ova tema ovde? Quote
RNA Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Meni nije jasno zasto je ova tema JOS UVEK ovde. Quote
Radnaskela Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 zašto se onda ne bunite da se prebaci soilwork na neku drugu temu, a? nego se nalaze u death metalu, DO JAJA!!!! ako su oni death metal onda je rob zombie jazz mislim!!! nemojte da dirate roba, rob je kralj. i white i rob su dobri. Quote
RNA Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Los ti primer. Soilwork je u pocetku bio melodicni death metal. White Zombie nikad nisu bili heavy metal, cak ni kad je Dzon Rici iz Excitera svirao sa njima. Quote
Recommended Posts