VoivodBG Posted April 14, 2016 Report Posted April 14, 2016 užas. neka pozove limp bizkit da mu pojasne kako se radi grozomorni nu metal. vreme mu je za penziju na svakom polju.... Quote
Жвакић Posted April 23, 2016 Author Report Posted April 23, 2016 Да ли сам ја једини коме се ово допало? Quote
Grobodan Posted April 28, 2016 Report Posted April 28, 2016 http://garnett00.rusfolder.net/files/44968661 Quote
azal Posted April 28, 2016 Report Posted April 28, 2016 nisam znao da ovaj lik idalje snima muziku Quote
Grobodan Posted April 28, 2016 Report Posted April 28, 2016 Nažalost snima, posle prvog solo albuma nije 5 dobrih hitova navukao... evo slušam ovaj novi, prvi utisak baš slab, jedva 30 min muzike navukao. I dalje ispratim šta radi zbog ljubavi prema Astro Creep i LA Sexorcisto ali slaba vajda. Bolje da radi neke nostalgia turneje, to bih rado video. Quote
azal Posted April 28, 2016 Report Posted April 28, 2016 ja sam uzeo La Sexorcisto pre jedno dva meseca, imao sam ga na kaseti, 93 sam kupio. i slusao, nisam bas dugo pustio. i skapirao da je RZ daleko najslabija karika u bendu riffovi, gitare, bubanj, sve je mnogo bolje od njegovog pevanja i zasluzuje boljeg pevaca mislim kapiram da je on mastermind i sve to, i da ne bi nista bilo bez njega i njegove price/estetike, ali jbg, to mi bio zakljucak nakon sto sam pustio sad sa pauzom od 15+ godina Soul Crusher najbolji primer. intro riffovi kidaju i onda skapiras da je Rob usao i bio u fazonu, sve je to lepo, al ajde sad bacite jedan half time dosadan riff da bi ja mogao ovo moje glupo polu repovanje polu danzig pevanja da ubacim. Quote
VoivodBG Posted April 28, 2016 Report Posted April 28, 2016 (edited) Grobe, ima i na Sinister Urge "dobrih" arena rok hitova, taj mi je čak i slušljiviji od Hellbilly Deluxe. Kako je menjao saradnike, a i smanjio svoje kriterijume, sve je gluplje pesme pisao (tekstove) a sa muzikom se povratio otkako je Johh 5 uskočio na mesto gitariste. Imao sam pre dosta bootlega iz White Zombie faze, i interesantno mi je kako je sa godinama njegov vokal degradirao, pogotovo što ti bootlezi nisu peglani kao mnoga lajv izdanja koja je izbacivao... Astro creep 2000 je bio vrhunac benda, i definitivno nisu mogli dalje i kao muzičari i ljudi. Mada ne verujem da bi mogli da nadmaše taj album. Ali je svakako interesantno ispratiti šta je ko radio posle White Zombie... Edited April 28, 2016 by VoivodBG Quote
Angelystor Posted May 16, 2016 Report Posted May 16, 2016 (edited) Ovaj novi album je bez razmišljanja najgori album koji ću slušati ove godine. Ne koji je izašao ove godine, nego uopšte. Edited May 16, 2016 by Angelystor Quote
Angelystor Posted May 16, 2016 Report Posted May 16, 2016 Skeletons je izašao prošle godine, tako da nije konkurencija 1 Quote
VoivodBG Posted June 19, 2016 Report Posted June 19, 2016 Neverica koliko je loše i isprazno. Da stvar bude tužnija čak su mu i novi spotovi postali ogavni i neinspirativni. Kada uporediš bilo koji spot iz 90tih ili početka 00tih tu i dalje ima kvaliteta, a ovo je lenjo otaljavanje. Quote
Chicken Little 420 Posted March 2, 2017 Report Posted March 2, 2017 http://www.mediaboom.org/468083-john-5-the-creatures-season-of-the-witch-2017.html Quote
Koroviev Posted July 21, 2018 Report Posted July 21, 2018 http://www.nuclearblast.de/en/label/music/band/news/details/5520863.4104326.rob-zombie-signs-to-nuclear-blast-records.html Quote
HeLLsarma Posted July 21, 2018 Report Posted July 21, 2018 Jedan je Hellbilly Deluxe Numero Uno 1 Quote
VoivodBG Posted March 19, 2020 Report Posted March 19, 2020 https://smellslikeinfinitesadness.com/j-yuenger-talks-25th-anniversary-of-white-zombies-la-sexorcistodevil-music-volume-1/ Odličan intervju sa gitaristom. Objašnjava kako su nastajele pesme i potvrdio je sumnju da je Rob oduvek bio đubre od čoveka i zanimljive peripetije sa pravima oko semplova na albumima. Super je i osvrt na turneje i poređenja i razlike između njihove i Evropske publike. Dobro čitalačko štivo. Ima i drugih intervjua sa raznim muzičarima na portalu pa će zasigurno biti interesantno da se pređe par puta. 1 Quote
VoivodBG Posted April 11, 2020 Report Posted April 11, 2020 25 godina od izdavanja Astro Creep 2000. Mašala! 2 Quote
Recommended Posts