^Suicide_Pony^ Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 valjda ce se tema ovde skrasiti Quote
Radnaskela Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 (edited) Los ti primer. Soilwork je u pocetku bio melodicni death metal. White Zombie nikad nisu bili heavy metal, cak ni kad je Dzon Rici iz Excitera svirao sa njima. sve to lepo u početku ali oni odavno nisu više u tom fazonu. od trećeg albuma nisu death. i na prva dva albuma glas mu više vuče na black nego na death. Edited December 22, 2006 by Kinez Quote
zak Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 ja glasam za stari dobri pomalo zaboravljeni aggro metal Quote
Radnaskela Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 ja glasam za stari dobri pomalo zaboravljeni aggro metal šta ti je to 'aggro' metal, majke ti? Quote
Шарки Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Jебо вас ја, не пљујте агро метал. Quote
zak Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Aggro mjetal konza! I babe i dede znaju a i Ivan! @Kinez mojne se lozhis, zajebavamo se, bezveze su te rasprave kojem zanru pripada neki bend... Quote
Radnaskela Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Aggro mjetal konza! I babe i dede znaju a i Ivan! @Kinez mojne se lozhis, zajebavamo se, bezveze su te rasprave kojem zanru pripada neki bend... ma naravno, zezanje!!!! samo ti neki izrazi i klasifikacije nekog benda su mi pišanje pa moram da pitam. ma rob legenda!!!! Quote
Жвакић Posted December 25, 2006 Author Report Posted December 25, 2006 Da, ali RZ je meni gotivniji od RF-a. Quote
^Suicide_Pony^ Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 da doprinese spamovanju Quote
Guest 10 dinara Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Bre ali vi ne znate.Rob Zombi je genije kao sto je i njegova muzka genijalna. Quote
Жвакић Posted January 3, 2007 Author Report Posted January 3, 2007 Jeste dobra, samo sto neki jos ne znaju. Quote
Guest 10 dinara Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Valjda ce se neko setiti da jednom dovede Rob-a u Srbiju. Quote
Guest Rob_Zombie Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Lepa tema, samo ja takodje ne znam shta ona radi ovde... Rob je kralj... Pogledajte ko su mu bili uzori, i ko su njegovi fanovi, i bitje vam sve jasno.... Chovek je genije.... Michite temu stvarno odavde, nisam verovao da ovde nadjox Rob-a... Kuku... Quote
Жвакић Posted September 22, 2007 Author Report Posted September 22, 2007 Не могу веровати да се неко сетио да пише овде! Ја сам малтене заборавио да сам отворио ову тему. Хехе! Него, да ли је неко гледао његов (Робов) нови филм? Quote
Recommended Posts