angela287 Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 so what do you think about them? Quote
Possessed Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Throwdown jebeno rastura guzice! Eto... Quote
angela287 Posted December 25, 2006 Author Report Posted December 25, 2006 ooo yeah... together,forever,united... Quote
niking Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 (edited) to ti pise i u potpisu Edited December 26, 2006 by niking Quote
THE WIZARD Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 jednostavno jebu keve... jedno nedelju-dve mi je ovaj zadnji album bio na mobu... znachi zarazio sam se... Quote
necko Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 jebu keve, ali nikako da nadjem nesto od njih, mozda i zbog toga sto me mrzi... Quote
necko Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 ah, da, nabavio sam i njih, i to sve cini mi se jebanje keve!!! MOSH!!! Quote
dr NIK@ Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 dobri su oni, samo su bili MNOGO bolji dok je keith bio vokal... bili su ok i kad je presao na mesto gitariste na Haymaker-u... ima nekih bas do jaja pesama na tom albumu, ali kad je ovaj otisao, jos promenili i bubnjara, sve je otislo u kurac... vendetta je poprilicno slab album... sve u svemu, ocekujem da se poprave novim albumom pod nazivom "Venom And Tears" koji se ocekuje negde u drugoj polovini godine, posto je poslednja pesma "London Dungeon" koju su napravili za "VA - Trustkill Takeover Volume II" sasvim ok. kako god, ovaj vokal nikad nece biti ni desetina keith-a, koji je harao sa svojim vokalom (meni licno jedan od najomiljenijih)... ako ima jos nekoga ko je nostalgican za keith-om kao i ja, nek ide na xRAINx i nek poslusa/skine pesme u kojima peva keith u necemu sto bi trebao da bude njegov novi bend, samo kako trenutno stvari stoje izgleda da je mrka kapa da ce zaista i izaci novi album iako je bilo govora o tome. P.S. "You Don't Have To Be Blood To Be Family" FUCKING RULES!!! Quote
OceanSize Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Nzachi....Novi album-PANTERA U NAJAVI!!!! Quote
xVAKZx Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Njihovi tekstovi su mi najbolji ,verovatno i zbog toga sto su totalni xSTRAIGHT EDGEx Mada albumu "Vendetta" nedostaje dinamike.ipak ima dobrih pesama i na tom albumu. xFOR MY SELF,FOR MY FRIENDS,FOR MY FAMILYx Quote
ljusa Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 DOK SLUSAM VENOM AND TEARS DA NE ZNAM DA SU THROWDOWN POMISLIO BI DA SE PANTERA PONOVO OKUPILA.DEFINITIVNO POSLE HAYMAKER-a SU OSTALI BEZ IDEJE STA TREBA DA SVIRAJU I KAKO DA ZVUCE. Quote
vik Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 imam sve od njih. cuo sam za njih na headbangersball-u sa spotom Forever gde sam odlepio. zatim Vendetta koji je ok, i onda DEBAKL!!!! Venom and tears je neprikosnoveno govno od albuma. ako im se Pantera svidja toliko (a meni se svidja) ne znaci da treba da sviraju i skinu potpuno sve od njih. znaci vokal, pevanje, zika, = PANTERA. veliko razocarenje u Throwdown...... na zalost. Quote
xVAKZx Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Potpuno se slazem da Throwdown sada zvuce poput Pantere. Trebalo bi da se vrate malo vise hardcore korenima,kao na starijim ostvarenjima,kad bi snimili bar jos jedan album u fazonu Haymakera . Quote
enclave Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Kakva crna Panetra? Album je odlican. Quote
xVAKZx Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Pa ne bih se slozio da je Venom & Tears dobar album,ali srecom ima dosta drugih kvalitetnih hardcore bendova ,evo u poslednje vreme slusam dosta TOO PURE TO DIE i xTRIPWIREx Quote
enclave Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Ne znam sta mu fali meni je odlican album...Svaka pesma je dobra. Quote
xVAKZx Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Pa dobro to je opet pitanje ukusa,meni se ne svidja ,ali razlog toga je mozda i to sto sam ocekivao previse od njih Quote
Wlad Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Da li je u tom bendu ostao iko od prvobitne postave? Quote
xVAKZx Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 I da znas da nije ostao skoro nijedan od prve postave benda ,bubnjar je u 18 Visions-ima, Brandon u Bleeding Through,sadasnji vokalista takodje nije taj koji je ucestvovao u osnivanju benda ,neznam mozda basista mada ni za njega nisam siguran Quote
enclave Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 (edited) Edited December 26, 2007 by enclave Quote
enclave Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Pa tako je na plakatu...Zar je vazno? Soilwork ce svirati cetvrti a Throwdown treci to znam. Quote
Recommended Posts