Jump to content

Recommended Posts

Posted

Najjače kad je kevu od moje ribe muvao neki šiptar preko SMSa, misleći da je neka riba... Piše nešto što se ne može razumeti, a ja re-poslao sebi, pa dao ujakovom ortaku da prevede, valjao sam se od smeha. Neke perverzije u fazonu "jebao bih te do zore, samo da si sada tu"... :no:

Posted

"Euog.j dolaz.in"

Пијани ортак пре три године. :)

Imao sam ja bolje. :) :) :)

Šteta što nije sačuvana. :) Bila je duža, a jedine razumljive reči bile su sad i gotiv, i bio je tu neki 31, možda taj autobus. :ph34r:

Posted

"U kebc ti jebnem gal gsam isd ubio od 4 piub a dosta meni gladnomd studentau anul pza8uvek lorde envo me u ajrhsu j u bem ti kurac"

Sloba do groba, 02.11.06., 23:51

:):):)

Posted

"U kebc ti jebnem gal gsam isd ubio od 4 piub a dosta meni gladnomd studentau anul pza8uvek lorde envo me u ajrhsu j u bem ti kurac"

ajde sad prevedi

eh ti gladni studenti,prebiju se od 4 piva :mhihi:

Posted

АууууууУ!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Ja imam samo jednu koju cuvam:

"Dosta mi je svega! Preksinoc si se vratio juce ujutru, ako se i veceras vratis sutra, nemoj ni da se vraca".

;)

ШТА ЈЕ ПЕСНИК ХТЕО ДА КАЖЕ!?!?!?! :):):):):):)

Posted

Ja imam samo jednu koju cuvam:

"Dosta mi je svega! Preksinoc si se vratio juce ujutru, ako se i veceras vratis sutra, nemoj ni da se vraca".

;)

Надам се да ти је није послао неко од родитеља. :):)

Posted

Надам се да ти је није послао неко од родитеља. :):)

svalerka :lol:

meni neki perverznjak poslao davno nesto tipa `ja sam tvoja zlatna zelja, ispunicu ti ribicu tri puta` ili tako neki fazon :)

sad imam mobilni, ali nemam sms opciju, osim sto mi samo racun stize preko sms, kao - napominjemo vas da platite i te fore.. a i mrzi me da kucam..

Posted

dragon_djetic:

e brate nemam.. sta znam, kompanija kaze - ukljucicemo ti ako nam dajes mjesecno 3 dolara.. a ja operisana od potrosackog mentaliteta ne dam ni dolara vise :) uzela sam telefon jer mi treba zarad bizMisa, ali nista vise od toga.. 50 dolara mjesecno, neograniceno picim lokalne i long-distance.. k`o Kemo, ne silazim s telefona, sta ce mi sms :)

Posted

tastaturu vidim, a i kucam na slijepo.. na mobilnom sve sitno, po tri puta ubadam dugmice :)

sto je cudna kompanija.. tako sve rade.. oces sms? plati dodatno. oces voicemail - plati dodatno. oces call forwarding - plati dodatno.. hold - dodatno itd itd itd..

Posted

svalerka :lol:

meni neki perverznjak poslao davno nesto tipa `ja sam tvoja zlatna zelja, ispunicu ti ribicu tri puta` ili tako neki fazon :)

:) :) :):zuba:

Posted

Vidis, u Crnoj Gori je to besplatno :mrgreen:

nego sta, ko ne plati na mostu plati na cupriji ;):)

ovdje je fazon da ti ljudi koliko toliko posteno izbace u cenat svaka usluga koliko kosta, bilo to poziv, sms, voicemail ili BILO koja opcija.. i kad racun stize, to je cijeli roman - ono, cisto da se zna da je sve `posteno`.

gledam domace kompanije - imaju `flat ratu`..nema niko blage koliko ih izadje svaka usluga, ali `platim ja tako (lupam) 30 eura mjesecno, i tu imam SVE` :)

mis`im, realno, dodje mi da pomislim da je taj vas sms u Crnoj Gori stvarno BESPLATAN :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...