SlaughterGirl Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 S - Short M - Message S - Service ili jos bolje... S - Saljes M - Malo S - Sranja
PuPaK Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 S - Short M - Message S - Service ili jos bolje... S - Saljes M - Malo S - Sranja Znam ja sta znaci sms,ovo su tri najjace poruke koje sam dobio!
LazaGNR Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Top 3: Evo me sedim kuci i gleam kako Sea Ghoul tepa mafijashi svih uzrasta,u grad ne smem mirishem na prokletstvo a bojler mi je bushan ko da je uvezen direktno iz Shvicerske preko Kosovo! Sta bre koj qrac znaci sms? Mir boziji ,glavonja se rodi! S - Short M - Message S - Service Znam ja sta znaci sms,ovo su tri najjace poruke koje sam dobio! Hahahahaha :) Poceo sam da dobijam neke predizborne SMS-ove...
Zen Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 ja sam uvek hostile. imam neki potpuno uvrnuti strah od remecenja mog mira. zato ne podnosim da nepoznate osobe imaju moj broj telefona, mail, kucnu adresu, bilo sta. a lozenje trosi vreme i kredu... Da.
Kokopelli Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Evo šta ja dobih, između ostalog, za praznike Maslo mogu druga, 'course: Dobro jutro, nazdravlje Vam Badnje jutro. Neka Vam se svašta može i rodi se mali Jože i paščadi da se glože, a bolesti da se množe na perpucijumu od uštavljene kože i neka Vam Yoda u Vašoj misiji pomože. Smrt fašizmu!
vudun Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Барса има Роналдиња Опасан је тај тамнопути клиња Реал - Нистелроја Голове постизао не зна им се броја Манчестер Кристијана Португалског Дон Жуана Милан Каку И његову дриблерску жваку... ...Неша има Гагу и Гага Нешу Заједно чине убитачну смешу Незауставни тандем снова Од утробе земље до космичког крова Јеби га, кад сам романтичар и кад обожавам фудбал ... а до прексиноћ обожавах и њу. Једном речју - дијабола
vudun Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Ух, што мрзим спонзоре ( пепси,адидас,најк,водафон,ауди)... и спонзоруше... ...Клао би их зубима!
super_serb_superstar Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 6 ISTINA O ZIVOTU! 1: ne mozes dotaci sve svoje zube svojim jezikom 2: svi idioti nakon citanja prve istine to i pokusaju 3: prva istina je laz 4: sad se smejes jer shvatas da si idiot 5: uskoro ces ovo poslati sledecem idiotu 6: i dalje je smesak na tvom licu jer znas da ces od nekoga napraviti idiota
Bejbe Kompajler Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 omg... I did it.. I touched em all
cutak Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 omg... I did it.. I touched em all Me too...
Dead Man Walking Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Me too... Pa kad tebi josh pola nije izraslo... :)
kuruz Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Порука од другара који је био на концерту Галета и Најде у Зрењанину: "Шта је ово, мбјкв ин јдбем, укључи бубњара у зидар!!!"
stivi1 Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 6 ISTINA O ZIVOTU! 1: ne mozes dotaci sve svoje zube svojim jezikom 2: svi idioti nakon citanja prve istine to i pokusaju 3: prva istina je laz 4: sad se smejes jer shvatas da si idiot 5: uskoro ces ovo poslati sledecem idiotu 6: i dalje je smesak na tvom licu jer znas da ces od nekoga napraviti idiota Stiglo mi je...glupost Nego,SMS: "Imas malu Srbijanku Demokratsku voli stranku. I srce bi ispod sisa Izvadila zbog Borisa. Ispod pupka i minica Drzi Cedu i Dinkica. Na njeno se dicno dupe Demokratske snage kupe. Naslikala na guzicu Vojislava Kostunicu. Da pameti ona ima Dicila se ne bi njima, No Seselju picke dala Da je vise RADIKALA"
LazaGNR Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Predhodnih dana je bila popularna ova: "Otvaranjem ove poruke ubili ste jednog SIPTARA!Sudeci po vasem osmehu,vidi se da ste stvarno uzivali u tome.Pomozite SRPSTVU i saljite ovaj SMS dalje.Vratite Srpstvu osmeh na lice!"
Bejbe Kompajler Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 малочас примила: "Србија ће бити боља када удовица Ненада Чанка пита удовицу Чедомира Јовановића ко је убио Владана Батића и Весну Пешић на сахрани Наташе Кандић!"
freya Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Maloprije primih: Za turiste avanturističkog duha:posjeta Srbiji! Logorska vatra u ambasadi,izmaglice suzavca beogradskih ulica i nezaboravni shopping u centru grada!
Доктор Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 малочас примила: баш супер ако си га примила
NećuDisplejNejm Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Posle veoma uspesnog Molebana za patike i parfeme 21.2.2008., DSS narednog cetvrtka, 28.2.2008. organizuje Moleban za belu tehniku.Za clanove obezbedjeni sendvic i sok na rastvaranje u autobusu.Najistaknutiji piromani bice nadradjeni znackom sa likom Kostunice,a razbijaci majcom sa autogramom Tomislava Nikolica.
LazaGNR Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Jebote,ja primio poruku od druga (onda,kad je Kosovo proglasilo nezavisnost),tipa: "Sta mislis oce li biti rata? [lik je inace dosao iz Bosne,pa mu je rata preko glave,by the way] Ja cu u tom slucaju pesice u Transilvaniju da kupim kucicu u sumi i gajim 2 koze..." Reko':ma nece biti rata,sta ti je covece
Rock City Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 I meni su nesto slično poslali, ali ovako: "Jebote, to znaci da će i Vojvodina da se otcepi?!" "Ma, ne brini se. Neće Vojvodina nikud, otcepiće se Beograd od ostatka sveta" "Aaaa! Pa ovi kakvi su stvarno će se ograditi kao šiptari i još će i bodljikavu žicu da stave" "Pre toga će nam svima krv posisati" "Mislim da ću sledeći put da glasam na ciglu, pa tras kroz prozor od Vlade Srbije nekog u glavu!" "E, a ja cu svoj glas da ispišem na vile, pa ću nekog da nabodem" "Ne pričaj sa njim, nabodi gaaaa!"
Cosmic Sailor Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Preksinoc u 02:44 od druga: "E znas sto ima novo ja sam pjan i znas sto je zesce vozim se u gepeku kola" ujutru kad sam se probudio cio dan mi iz glave nije izlazila slika tog magarca od 2 metra i 120 kila kako zatvoren u gepeku kuca sms.
Recommended Posts