Dead Man Drinking Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Dobro je, bar ne znaš kome si poslao
SlaughterGirl Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Saljem ja drugu poruku (neku zajebanciju tipa "Ej,ocemo da drinkujemo veceras?Ajde,nemoj da si picka,karacu te u bulju plus imas da mi pusis celu noc" ) i promasim broj... I stize meni odgovoooor... "Pogresan broj budalo salji ovakve poruke svojoj mami" Hahahaha :) :) :) :) :) ------------------ Kako mnogi telefoni nepodrzavaju nasu latinicu (tj kvacice itd) svasta moze da ispadne u nedostatku istih. Tako moja drugarica poslala poruku sadrzine: "Koliko je sisanje?" Poruka je upucena frizerki, ali na prvo citanje svasta moze da se pomisli.
SlaughterGirl Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Ne slusaj narodnjeke umri prirodnom smrcu................
Wise Owl Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Jedna od najsladjih poruka koje su mi stigle je glasila: "Ubicu te! Zivela! " :)
LazaGNR Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 :) :) :) :) :) Jos cuvam tu poruku u telefonu Kako mnogi telefoni nepodrzavaju nasu latinicu (tj kvacice itd) svasta moze da ispadne u nedostatku istih. Tako moja drugarica poslala poruku sadrzine: "Koliko je sisanje?" Poruka je upucena frizerki, ali na prvo citanje svasta moze da se pomisli. Misim stvarnoo, kako si bezobrazan
Black Diamond Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 jedan moj oprtak je poslao mami od svoje devojke poruku koja je trebalo da ide meni a koja je otprilike bila "znas kako je sexi, i got a stifi" il tako nesto... to je bilo extra
LazaGNR Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Odakle njemu broj telefona KEVE njegove ribe??? :) Mislim,ono,sta ce mu broj njene mame? :)
Black Diamond Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Odakle njemu broj telefona KEVE njegove ribe??? :) Mislim,ono,sta ce mu broj njene mame? :) ma ona je koristila kevin broj kad nije imala krede p.s. novogodisnja: Srecno ti novo ljeto vise ga ove godine meto, dusmani ti u prkno pirili, evri ti iz dzepa virili, mnogo te xy voli za ostale te coldo boli
Cosmic Sailor Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 mene je jednom mama jedne moije cure zvala ni manje ni vise nego na posao. broj je iskopala u informacijama. bio sam prestravljen...
LazaGNR Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 ma ona je koristila kevin broj kad nije imala krede Pa gde je to sacuvao u imeniku,koji kurac... mene je jednom mama jedne moije cure zvala ni manje ni vise nego na posao. ... Gde,kod nje u sobi?
Sisus Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Pa gde je to sacuvao u imeniku,koji kurac... Pa da se ne zajebe slucajno misleci da je nepoznat broj.
LazaGNR Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 (edited) OK,ali ono kad saljes nekom poruku saljes na njegov/njen (ciji vec) broj,sa bilo kog broja da ti pise poruku EDIT:ono,po meni skroz nepotrebno tako nesto stavljati u imenik (gde vec)... Edited January 14, 2008 by LazaGNR
Sisus Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 (edited) OK,ali ono kad saljes nekom poruku saljes na njegov/njen (ciji vec) broj,sa bilo kog broja da ti pise poruku EDIT:ono,po meni skroz nepotrebno tako nesto stavljati u imenik (gde vec)... Stigne ti poruka: "Karaj me u cmar", sa nepoznatog broja. Na ciji broj ces odgovoriti? Edited January 14, 2008 by Sisus
LazaGNR Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Kazem mu/joj:"Jebacu te,samo uzmi vazelin i reci gde si" Pa ono,valjda se ljudi potpisuju kad salju poruke (ako nije njen/njegov broj telefona)
Machka Naopachka Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 e ove bozicne su sjajne, moram da podelim sa vama Stari mi je djedo reko: kada budesh badnjak seko, ka istoku okreni se, sa tri prsta prekrsti se. Jer s istoka sunce sija, na istoku je i Rusija. Badnjak seci, boga moli i srbiju majku voli. Boga moli za Kosovo i za zdravlje Putinovo. Ne daj gubi sa torine, srecan badnjak, moj srbine! Krsticu se ko i prije, jer moj niko klanjo nije! Cuvam obraz roda svoga, nemam gazde osim BOGA, tri BOZICNA nedam dana za stotinu ramazana. Do smrti cu ostat isti, pozdravlja TE SRBIN cisti! Ja sam nocas u planini s Radovanom vino pijo, sve je srbe u mom kraju po sto puta pozdravio! Cestito mi bozic brate i posebno pito za te! i najbolja ali, najbolja: Nista lepse od nase seljanke kad se sagne da lozi badnjake, suknja kratka a gacice suplje, viri picic ko detlic iz rupe! MIR BOZJ, HRISTOS SE RODI! :):):)
LazaGNR Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 (edited) Hahahahahahaha,ova poslednja bas je underground :) :) :) :) :) :) Znaci,od sad cu to da saljem vernicima za bozic Edited January 18, 2008 by LazaGNR
kuruz Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 "Odd. Pryimo. Jajaj rutra.gjebotegajzamgpd ozdro" <- Moj drugar u pijanom stanju je poslao poruku jednoj mojoj drugarici. It reads (approx): Osu! Pržimo jaja sutra. (ovo još uvek ne mogu da odgonetnem, verovatno "Jebote, al' sam pijan") pozdrav. "јеботе, сам се ождро" "ЈAIMimASmo pilEPivOVojuNIPelim ivrti nam sm u glavim dodji tda te volimo.Gagwiwi". Сјајно. Драгана краљ.
SlaughterGirl Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Fuck the Cola, fuck the pica, the best is Šljivovica!
SlaughterGirl Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Prvo udje neka zenska, pa skace, pa dize noge, pa se baca....onda uleti neki tip pa je digne, pa je baci, pa bi je jebo, pa je ne bi... i to ljudi zovu BALET Razglas na autobuskoj stanici u Tutinu: "Zamoljavamo sve coveke tude na asvalt da se maknu, ona vozac iz Senice je ko i svi tamo kret mahnit, more ve sve poprstit. Uzimaš li ti... mene za zakonitog SMS dopisnika a mi pišeš pri dobru i lošu signalu dok nas nedostatak kredita i prazna baterija ne rastave. Svaka cigareta skracuje zivot 11 minuta, svaki orgazam produzuje zivot za 15 minuta, znaci pusaci, jebite se za zivot! Fuck the Pepsi, fuck the Pizza, all we need is Gibanica. Koji je najbrzi put do muskarcevog srca?? Ostrim nozem kroz prsa.
WITCH84 Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Prvo udje neka zenska, pa skace, pa dize noge, pa se baca....onda uleti neki tip pa je digne, pa je baci, pa bi je jebo, pa je ne bi... i to ljudi zovu BALET Razglas na autobuskoj stanici u Tutinu: "Zamoljavamo sve coveke tude na asvalt da se maknu, ona vozac iz Senice je ko i svi tamo kret mahnit, more ve sve poprstit. Uzimaš li ti... mene za zakonitog SMS dopisnika a mi pišeš pri dobru i lošu signalu dok nas nedostatak kredita i prazna baterija ne rastave. Svaka cigareta skracuje zivot 11 minuta, svaki orgazam produzuje zivot za 15 minuta, znaci pusaci, jebite se za zivot! Fuck the Pepsi, fuck the Pizza, all we need is Gibanica. Koji je najbrzi put do muskarcevog srca?? Ostrim nozem kroz prsa. Ovo poslednje je urnebesno
PuPaK Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Top 3: Evo me sedim kuci i gleam kako Sea Ghoul tepa mafijashi svih uzrasta,u grad ne smem mirishem na prokletstvo a bojler mi je bushan ko da je uvezen direktno iz Shvicerske preko Kosovo! Sta bre koj qrac znaci sms? Mir boziji ,glavonja se rodi!
Recommended Posts