Machka Naopachka Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Nas je bilo ukupno 9 u jugu ako se dobro secam. Al vozach nije bio pijan shto je najvazhnije Ni od nas niko nije bio kritichan a preshli smo mozhda jedno 10 km tako... brate. ja sam se jednom vozila u ekipi od y7 u jugu- tri napred (aha), a cetvrti pozadi je lezao preko svih... uzas Nisu valjda bila 2 tipa u pitanju??? ma jok... Niti ih je iko ikad posle toga video kamo lepe srece :) (jeca i purke milka...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 hahahha Lazo.................. AL GA JE OPRAVIO, SVAKA MU CAST!!!!!!!!!!!!! heheh :) Ma nije to samo meni upuceno,nego onaj fazon 'mass messages'... Zato sam ja to odma' prosledio jos desetorici drugima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakšmi Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Opet izbaljezgah koješta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Ma nije to samo meni upuceno,nego onaj fazon 'mass messages'... Zato sam ja to odma' prosledio jos desetorici drugima :) pa dobro.............to sam i pretpostavio............ nego je dobra fora stavio sam tu poruku u Templates..............pa cekam sledecu godinu i onda..........slanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Evo ti jedna i za Novu godinu (i nju sam dobio od druga ) "Drago dete,pise ti tvoj Deda Mraz. Nisam dobi otvoju zelju za poklon. Zato veceras izbaci dupe kroz prozor da i ti dobijes neki kurac" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Drugar salje poruku ove sadrzine: "Evo vodim kera u supu da se jebe sa drugim kerom" :) :confused: \Zabrinut sam za njegovo mentalno zdravlje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Evo ti jedna i za Novu godinu (i nju sam dobio od druga ) "Drago dete,pise ti tvoj Deda Mraz. Nisam dobi otvoju zelju za poklon. Zato veceras izbaci dupe kroz prozor da i ti dobijes neki kurac" e super......................hvala.................. hahahah extra je...........i nju stavljam...............hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Jedna martovska "Kad baba Marta zagudi - jebi te (se) ko ludi Kad pocne prolece - nek (vam) svaki ulece Kad signu rode - neka vas odmah tvrd ubode Kad i laste stignu - pustitte da vam odmah noge dignu Kad cvece procveta - jebite se do leta Da vam bude jasnije - jebite se i kasnije" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 (edited) Prve 2 su bila bolje od ove................... mnogo......................hehe..............ali samo ti nastavi sa pisanjem................ \m/ Edited March 21, 2008 by Aces High Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 малочас стигло: "Pozivaju se dobrovoljni davaoci krvi da pruze pomoc povredjenima u Tirani, jedini uslov je da su HIV pozitini... Hvala." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakšmi Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Drunk ponovo, valjda neći napisati koješta, a ako se to ipak desi, rekla sam vama, pa potvrdite da sam bila neuračunljiva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 "Хеј мала малена, Хеј мала малена, Хеј мала малена, Срце си ми занела!" у 5 ујутру.... од ортака рокеера.... луд човек!:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Evo šta mi je ortak juče poslao: Pozivaju se dobrovoljni davaoci krvi da pruže pomoć povređenima u Tirani, jedini uslov je da su HIV pozitivni... Hvala - lud dečko skroz, al' u pozitivnom smislu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 www.sat-gps-locate.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
stivi1 Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Uskrs ide,srce kuca ko ce s'kime da se tuca! To ti je prilika kao iz raja da nekome polupas jaja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Moja poruka drugu sad za vikend (nasao je slucajno sledeceg dana medju 'drafts'): "Ej bqe pusi kukr2 TIPD-gusi kurac,nisam mislio to! ALO! Ej bre,pusi kurc LDP-ovrki? ZNACI'ova plavura td" (vreme: 2:10 ujutru) Sta sam ja time hteo da kazem - nemam pojma A jos manje sta sam mu na kraju i poslao Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Moja poruka drugu sad za vikend (nasao je slucajno sledeceg dana medju 'drafts'): "Ej bqe pusi kukr2 TIPD-gusi kurac,nisam mislio to! ALO! Ej bre,pusi kurc LDP-ovrki? ZNACI'ova plavura td" (vreme: 2:10 ujutru) Sta sam ja time hteo da kazem - nemam pojma A jos manje sta sam mu na kraju i poslao :) Ti si gori i od mene jbt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Drinkovali pre toga kod druga,ja kren'o posle do grada,a tom liku sam poslao poruku iako on uopste nije ni izasao u grad to vece (niti me cimao/slao poruke/ovo-ono) - zasto,pojma nemam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Od koleginice "Bojanche idesh li u skolicu danas" A ispitni rok je u toku Link to comment Share on other sites More sharing options...
stivi1 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 (edited) Od jednog druga: "Kaze mi Cira da imas novu devojku. Ali da moras da je drzis za rogove dok je jebes posto se puno opire" :) :) :) :) :) Jeb'o sam mu kevu posle ovog,idiot jedan :) Edited June 16, 2008 by stivi1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Drinkovali pre toga kod druga,ja kren'o posle do grada,a tom liku sam poslao poruku iako on uopste nije ni izasao u grad to vece (niti me cimao/slao poruke/ovo-ono) - zasto,pojma nemam? Bas se cudim sto te nije cimao ili nesto slicno/// :confused: : :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Ovo je meni moja devojka Spasenija poslala: Petre rekao si da ces doci u sest,a sad je osam ja njoj: nisam ti rekao da li cu doci u sest popodne ili u sest ujutru ona: ti si svinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Ovo mi je danas stiglo: "Malena,tvoje srce nema cenu,kada ga nekome das,naplati ga skupo ali nemoj onome ko bih dao najvise, vec onome ko bih dao sve da ga zadrzi ! ! !" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Stize mi poruka od tetke pre ne znam koliko: "Kako se kaze picka na ruskom?" U principu nije smesno, ali uz sve okolnosti ko mi salje i tako to, vristala sam od smeha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Nesto se tu dopisujem sa nekom malom i ladno ona meni kaze (kupila je bila 061 karticu sa 1000 besplatnih poruka): "Potrosila sam sve poruke,pa ti opet pisem sa ovog broja." [predhodni broj] Reko' - "A je?Kad vec pre???" Ona - "Za 9 dana sam potrosila 1000 besplatnih poruka + jos 400 dinara kredita na pruke!Bas sam manijak..." Jebote,za 9 dana... :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts