LazaGNR Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Stiglo mi ovo jos pre 2 nedelje: "Nek' usta prokleta prekrije tama sto izdade velikana, Ta nam je bol sada ista ko da se soli rana cista, Necu dati svog heroja ma kava bila sudbina moja! Ove reci prosledi dalje i ne dozvoli da lanac ikad stane! SMRT IZDAJICAM SRPSKOG NARODA! ZIVEO RADOVAN KARADZIC - SRPSKI HEROJ!!!"
NoMouse Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Najvishe mrzim kad mi neko napishe odgovor na poruku samo sa "OK" Jaaaaaaaaaaaaaoooo!!!! Bacanje 3 din ne na cak ni 3 slova! Ja se uvek trudim da iskucam ful poruku,da ne moram da objashnjavam sta hocu sa jos pratecih 5-10 poruka..
-Mare Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 OK I ja se uvek trudim da kazem sto vise u poruci, a to je nekad i lose.
Liberali_ante_portes Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 "Sidji Rasho(Radovan Karadzic)sa Kalenica Kod Orashca jescemo skembica" jos je cuvam
Ma Jelena. Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 " E poazi ja sam sa bubnjarm musterija,treba sad da jedemo neku macku. Uf al sam se razbijo.krivo mi sto niste ostali jost! Mogao bi da blejim s vama do svanuca. Moramo da napravimo intervraju s njima' xD
Grob Bez Dna Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 stize mi danas u skoli: jesi li ti mozda narucila hamburgere?
gavrosaurus Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 Данас, од Јелене: Iza shuma,iza gora,iza reka,iza mora,zbunja,trava,opet nocas tebe cheka chudna neka zvezda plava,zvezda prava. Chak i ako ne verujesh,probaj toga da se setish. Kad zazmurish i kad zaspish,ti pokushaj da je chujes,da odletish, da je stignesh i uhvatish i sachuvash kad se vratish. Ali pazi:ako nije sasvim plava,sasvim prava,mora lepshe da se spava,da se sanja do svitanja,mora dalje da se luta,300puta,500puta,mora druga da se nadje...treca...peta...mora u snu da se zadje na kraj sveta i josh dalje iza kraja-do beskraja. Mora biti takve zvezde. Shto se chudish? Pazi samo da je negde ne ispustish dok se budish.Pazi samo da se negde ne izgubi,ne povredi. Takva zvezda u zivotu mnogo znachi,mnogo vredi. Ja ti necu reci shta je ova zvezda plava,zvezda sjajna. Kad je nadjes-sam cesh znati. Sad je tajna.
:matija Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 "Dear Ahmete, how is it in Albania? Did they burn Tirana? Greetings my muslim friend!" Moji ortak, drugom ortaku. :)
Sugar Overdose Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 drugarica (opsednuta krajishkim melosom) dobila pre neki dan poruku sa nepoznatog broja koja glasi: "p Sine sta radis. ja ćekam drva prodati"
gavrosaurus Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Од Слађе, након једног мог СМС-а а ла несхваћени умЈетник: Priznaj da gljive za danasnji rucak nisi kupio na pijaci vec si ih sam skupljao po sumi!
Ni! Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Prije neki dan sam dobila najljepshu poruku ikada. "Dodji sjutra u jedan i po na pitu sa sirom." ^ ,^
Mistress Burzum Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Retko kad pišem poruke, više volim da čujem glas sa druge strane. (:
LazaGNR Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 (edited) Opet poceli da salje one poruke za naivne Posalji ovo na 10 brojeva dobices 3000 din. kredita i 1000 besplatnih poruka.KIT KET MTS I Telenor povodom 50 god RTS.Tacno je salji :) Gramtika te budale koja je smislila to - 0 Edited December 6, 2008 by LazaGNR
gavrosaurus Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Цеца: Vrednica je napokon napustila svoje toplo gnezdasce i sada namrgodjeno hita ka izvoru prihoda! Sklanjajte se s puta ide baba ljuta!
LazaGNR Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 Pitao ja redom drugove dal' idu na Marduk i Morbid Angel danas. Jedan odgvor: "Ne idem...bla,bal...zato se provedi i za mene i navataj neku metalku i izjebi je ko kravu" Drugi (od druga koji mrzi jevreje i hriscane,kataloke pogotovo)" "E ne idem...[pricao o drugom liku] skonto se sa katalockim incestom,ne ide ni on..." Ali "katolickim incestom" :) Od druga sinoc (malo je popio,prica kako ce da kara neku ribu): "Ima da jnmj prsttjwi bulja"
RaVeN Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 Sada dobio poruku od drugarice: "U Novoj godini mnogo srece nakupio, veseo bio, s' picke ne silazio, Dobrim ribama guze gladio, s' hladnim pivom kitu 'ladio, Gde god stigao svuda ga sadio, samo kad ti se piski iz nje vadio, Cuvao svoje, guzio tudje i sacuvao supak da i tebi ne udje U svako novo leto sve vise ga meto !! Ziveli !!" :)
Џејсон Њустед Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 Sada dobio poruku od drugarice: "U Novoj godini mnogo srece nakupio, veseo bio, s' picke ne silazio, Dobrim ribama guze gladio, s' hladnim pivom kitu 'ladio, Gde god stigao svuda ga sadio, samo kad ti se piski iz nje vadio, Cuvao svoje, guzio tudje i sacuvao supak da i tebi ne udje U svako novo leto sve vise ga meto !! Ziveli !!" :) I ti?
kuruz Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 Чак Норис би из прве послао поруку у новогодишњој ноћи.
SkullKrusheR Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 ja sam sinoc poslao jedno 20 poruka iz prve. ni jednom nisam imao problema.
vudun Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 Sada dobio poruku od drugarice: "U Novoj godini mnogo srece nakupio, veseo bio, s' picke ne silazio, Dobrim ribama guze gladio, s' hladnim pivom kitu 'ladio, Gde god stigao svuda ga sadio, samo kad ti se piski iz nje vadio, Cuvao svoje, guzio tudje i sacuvao supak da i tebi ne udje U svako novo leto sve vise ga meto !! Ziveli !!" :) Њој опћенито триба њежности.
LazaGNR Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 (edited) "U Novoj godini mnogo srece nakupio, veseo bio, s' picke ne silazio, Dobrim ribama guze gladio, s' hladnim pivom kitu 'ladio, Gde god stigao svuda ga sadio, samo kad ti se piski iz nje vadio, Cuvao svoje, guzio tudje i sacuvao supak da i tebi ne udje U svako novo leto sve vise ga meto !! Ziveli !!" Dobra Ja dobio neku drugaciju: "Neka buve od hiljadu egipcanskih kamila napadnu guzicu onog koji ti zajebe 2009. i neka mu ruke budu prekratke da ne bi mogao da se pocese! " Edited January 2, 2009 by LazaGNR
Bejbe Kompajler Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 O Bože.... Već 15min se i ja i keva valjamo po podu zbog ovih buva i kamila :)
Recommended Posts