LazaGNR Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Kamile i buve rules Ne znam gde se samo setila toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Na moje pitanje ''gde si'', jedna devojka mi je malopre odgovorila ''bila sam u prodavnicu''. Odmah sam odlucio da je ne upoznajem bolje, odustao sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Трк' у Родић по маргарин и пиво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Kako mrzim ove novogodišnje poruke u stihovima koji ljudi samo prosleđuju dalje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantasm of the living Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 ja sam sinoc poslao jedno 20 poruka iz prve. ni jednom nisam imao problema. Ti si Cak Noris? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Kako mrzim ove novogodišnje poruke u stihovima koji ljudi samo prosleđuju dalje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Hah,dugo nisam dobio ovu poruku: "Prosledi ovu poruku odabranim alkoholicarima.Nece ti biti bolje,niti ce ti se ispuniti zelja,samo ces potrositi kredit i shvatiti da nam ima mnogo " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mississippi_Queen Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Hah,dugo nisam dobio ovu poruku: "Prosledi ovu poruku odabranim alkoholicarima.Nece ti biti bolje,niti ce ti se ispuniti zelja,samo ces potrositi kredit i shvatiti da nam ima mnogo " hahahahahaha, super! Meni je pre nekih mesec dana Andrija poslao: 'Dobar dan! Ovde Vash alkoholni operater! Obaveshtavamo Vas da Vasha dopuna jetre istiche vecheras. Ljubazno Vas molimo da dopunite Vashu jetru dopunom od 0,33, 0,5 ili 1 litrem! Ukoliko dopunu izvrshite do 22 h, imate specijalni popust od 1 l za dzabe! Za sva bliza objashnjenja, kontaktirajte nasheg alkoholnog operatera! Zahvaljujemo shto ste nas koristili. Vash JELENOR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost of Perdition Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Meni moja sestra ( mladja btw ) posle prvog visednevnog boravka kod decka ( u drugom gradu ) : "I je l' ste se lepo proveli? Mukica.. Kontam da jeste... E, srecan jubilej malena i da ove godine samo teta bude trudnjaca u familiji xD" Volim moju malu seku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Bicete obe uskoro trudnjace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 bravo Feniks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Haha... Fenikse, care! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Haha,prorok 'Dobar dan! Ovde Vash alkoholni operater! Obaveshtavamo Vas da Vasha dopuna jetre istiche vecheras. Ljubazno Vas molimo da dopunite Vashu jetru dopunom od 0,33, 0,5 ili 1 litrem! Ukoliko dopunu izvrshite do 22 h, imate specijalni popust od 1 l za dzabe! Za sva bliza objashnjenja, kontaktirajte nasheg alkoholnog operatera! Zahvaljujemo shto ste nas koristili. Vash JELENOR! Da,da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Poruka od druga, od pre koju noc, dok sam ja bezbrizno spavao kod kuce... Ni on ne zna o cemu je rec. "Znachi care! Sisa na sred tere! \m/" *tera = TerraRossa (lokal) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Haha,prorok Mozemo da organizujemo kladionicu, koja ce prva da zatrudni...i u kom periodu. Cisto da nam bude zanimljivo...a neko ce i da dobije pare. I svi zadovoljni, ona sto je trudna zbog deteta, seka zbog nje, dobitnik zbog para a mi ostali zbog njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 ma sve sto ti predlozis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Fenikse, nemoj vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Reki: Mrtavsa6661ajtadma+wgat+jm.ajueckdaj+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 najjaci sms koji sam ikad primio je kad mi je (sadasnja) djevojka nakon nekog napetog telefonskog razgovora (nakon kojeg je ona izgleda bila bijesna iz nekog razloga) poslala poruku koja je bila upucena njenoj sestri (ne znam kako covjek moze tako da se zajebe, meni se to ne desava), gdje me je najgore, ali bas masno ocrnila sa sve poukom - cuvaj se takvih muskaraca itd umro sam od smijeha kad sam to vidio. strasno je to kad mozes neograniceno da zajebavas sopstvenu djevojku bez pokrica a ova ni da zucne.. takvi momenti stvarno kvare covjeka hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 ne znam kako covjek moze tako da se zajebe, Kako bre, ne moze? Meni se desava da kad spomenem nekoga u poruci, na kraju posaljem poruku tom nekome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 ja nikad u zivotu nisam pogresnoj osobi poslao poruku.. doduse par puta sam sa mob. pogresnu osobu nazvao, ali to je cisti mehanicki lapsus jer nisam video dobro u imeniku koga zovem ali nemam pojma.. na mom telefonu (koji vec ihahaj koristim) mozes prvo da odaberes kome ces da saljes, pa tek onda napises poruku i ja uglavnom radim stvari tim redoslijedom, tako da mi se ti gafovi nikad ne desavaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 najjaci sms koji sam ikad primio je kad mi je (sadasnja) djevojka nakon nekog napetog telefonskog razgovora (nakon kojeg je ona izgleda bila bijesna iz nekog razloga) poslala poruku koja je bila upucena njenoj sestri (ne znam kako covjek moze tako da se zajebe, meni se to ne desava), gdje me je najgore, ali bas masno ocrnila sa sve poukom - cuvaj se takvih muskaraca itd Nesto mi se cini da je ona to namerno uradila,a onda da ispadne kao "slucajno". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bokee Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 na mom telefonu (koji vec ihahaj koristim) mozes prvo da odaberes kome ces da saljes, pa tek onda napises poruku i ja uglavnom radim stvari tim redoslijedom, tako da mi se ti gafovi nikad ne desavaju jedina dobra stvar na samsungu Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Hahaha, meni se to nekoliko puta desilo. Posaljem poruku uglavnom nekome na koga mislim u tom trenutku, a namenjeno nekom desetom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Ortak me preko drugarice ubedjuje da me je sinoc zvao na rodjendan,a nije,i posaljem bratu poruku koji je bio upucen u pricu i stize mi "Brate,on se sam sebi uvlaci u dupe.Pusti ga u pizdu materinu.Medicinski fenomen za kompleks vise vrednosti" Skicao sam od smeha malopre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts