Anarki StarScream Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Jedan tip je ovo poslao mojoj sestri: "M2qina t4 si j33ina d3vojka kmj2 me rqivlaci pijam sa" Ovako je napisana ... namerno sam je zapisao da nikada ne zaboravim ... I jedan pacenik ... 25 poruka ove sadrzine ... "Ah te oci". Pokusao je jednom da joj pridje ... ali nije imao muda da prica sa njom vise od 5 minuta :). Jebeni pacenik.
RaVeN Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Jedan tip je ovo poslao mojoj sestri: "M2qina t4 si j33ina d3vojka kmj2 me rqivlaci pijam sa" ajde prevedi ovo...ja ne mogu !! Jesu bolesni neki likovi....
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Najjacha poruka koju sam ja poslala , otprilike ovako : "Znachi, jeste sladak, ali jebeno smara, i prokleto je smotan!Zovem te kad dodjem gajbi." Tako-nekako... i to poslah istom tom slatkom, smor.i smotanom momchicu. A imala sam razne ispade slichne vrste o_O
Anarki StarScream Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 ajde prevedi ovo...ja ne mogu !! Ja sam to skapirao ovako: "Marina ti si jedina devojka koja me privlaci pijan sam" ... verovatno je to hteo da kaze ... i to poslah istom tom slatkom, smor.i smotanom momchicu :) to je isto i moja ortakinja uradila pre neki dan :).
sunessence Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 :) to je isto i moja ortakinja uradila pre neki dan :). Еее, то се мени редовно дешава.
Machka Naopachka Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 ne razumem vas, stvarno. meni stalno mashi ovaj moj pa shalje poruke namenje drugima, i vishe ne razumem, lebca mi. u zivotu mi se nije desilo... uvek lepo proverim kome shaljem. pogotovo eksplicitnije poruke...
Usher Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Ti si nagpcenä dssa, i hako je nekö yaslüziö naebjojlje!Nhe sekirahj sse, nikhö ne zcsluzuhe tvoü patnü! M2qina t4 si j33ina d3vojka kmj2 me rqivlaci pijam sa E, ovakve poruke su me oduvek podsećale na Caesar cipher, a bogme i nije daleko od toga... ne razumem vas, stvarno. meni stalno mashi ovaj moj pa shalje poruke namenje drugima, i vishe ne razumem, lebca mi. u zivotu mi se nije desilo... uvek lepo proverim kome shaljem. pogotovo eksplicitnije poruke... To ti postane nesvesna radnja, kao dobro usvirana pesma... Jednostavno, prsti zapamte koreografiju pokreta za imenik, slovo to i to, toliko puta nadole, šalji... I eto blama...
Cosmic Sailor Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Meni je moja (ex)djevojka jednom poslala sms sljedece sadrzine: "A onda se nasmijesio, rekao da ne brinem, cvrsto me zagrlio i poljubio :-)" Naravno nije bila namijenjena meni vec njenoj drugarici a taj koji ju je zagrlio i poljubio nisam bio ja Crnjak... Inace moj drug i ja imamo obicaj da se preko sms-a redovno pozdravljamo rijecima: "Jebes li sto i zasto ne?"
Machka Naopachka Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 ah, cosmic, dobila sam ja jedan mail tog tipa jednom prilikom, josh sam bila prava klinka tada. avaj, suza. To ti postane nesvesna radnja, kao dobro usvirana pesma... Jednostavno, prsti zapamte koreografiju pokreta za imenik, slovo to i to, toliko puta nadole, šalji... I eto blama... ma znam, u teoriji... mada, ja shaljem dosta dosta raznoraznih poruka koje ne bi trebalo da zavrshe gde ne treba, u glavnom drugaricama.. tako da sam navikla da proveravam broj a posle ako je poruka za desetku, proverim i report zzzzzza svaki sluchaj
Minerva_SD Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 ne razumem vas, stvarno. meni stalno mashi ovaj moj pa shalje poruke namenje drugima, i vishe ne razumem, lebca mi. u zivotu mi se nije desilo... uvek lepo proverim kome shaljem. pogotovo eksplicitnije poruke... Kako ne razumes? Meni su se sa sms-om desavale svakakve gluposti, narocito kad se napijem. Od nerazumljivih reci zbog gresaka, do slanja pogresnim osobama... Jednom sam bas mnogo zajebala stvar: bila sam toliko pijana, da sam poslala momku, umesto drugarici, poruku, koju on nikako nije trebalo da procita. Jedva sam se izvadila!
Azaralena Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Sinoc mi je nepoznata devojka poslala poruku namenjenu (valjda) decku... Pisala je da je besna i da je malo gucnula i da je ispao kreten i da ju je povredio i da mu nece oprostiti nikad nikad nikad Kako mi je bilo zao... :cry:
tovar Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 ja sam par puta dobio poruke o sebi namenjene drugima. sreca pa su bile kinda cute. a sto se ispala tice, na moj broj me s vremena na vreme zove neka sredovecna gospodja koja trazi nekog vladu. nesto je nema u poslednje vreme. a drugi slucaj mi je bio kad je drugar iz srednje ostavio neki oglas za neki kombi za mojim brojem telefona. jebao mi je kevu.
sunessence Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 To ti postane nesvesna radnja, kao dobro usvirana pesma... Jednostavno, prsti zapamte koreografiju pokreta za imenik, slovo to i to, toliko puta nadole, šalji... I eto blama... Управо тако. Мада, искрено речено, највише ми се такве ствари дешавају кад сам поспана или једноставно веома уморна... или у сличним ситуацијама у којима мозак одбија да сарађује (а има их подоста).
Minerva_SD Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Ma, da, bas zbog pijanih sms-ova stalno menjam brojeve...
Anarki StarScream Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Pa nije te valjda toliko zabolelo?
Minerva_SD Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Ma nije bol, nego blam... Ima i gore od toga, pocela sam da se selim i menjam adrese...
Anarki StarScream Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 :) rekao sam njoj ... :) opusteno upravo sam prosuo pivo po sebi jer sam se zasmejao na tvoj post.
Minerva_SD Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Ma, cool, vec sam se zabrinula da nema nikog osim mene...
Azaralena Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Pa nije te valjda toliko zabolelo? 'Ajde da odgovorim... Zamislila sam takvu situaciju i koliko je jak taj blam kad je morala da menja broj i... Joj! :)
Zen Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Ne smijem da idem. Moram, moram, moram da ucim! (a propo idenja na koncert)
sunessence Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Јутрос послах колеги поруку следеће садржине: "Закаснићу. Сачувај ми место. Пожељно да буде на што већој удаљености од тебе." А заправо сам мислила "на што већој удаљености од табле "... Мени не треба давати телефон у руке док се људски не расаним.
Usher Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 a zasto chatujete? Ona pijana a on napaljen... Te sreće, te radosti...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Јутрос послах колеги поруку следеће садржине: "Закаснићу. Сачувај ми место. Пожељно да буде на што већој удаљености од тебе." А заправо сам мислила "на што већој удаљености од табле "... Мени не треба давати телефон у руке док се људски не расаним. Cija su to predavanja na kojima treba rezervisati mesta daleko od table ? Poruka koju mi je bandmate poslao dok smo jos trazili novog basistu: "Znas pade mi na pamet, samo da ovaj mali ne bude mnogo ruzan. Sve ostalo se da srediti al ako je ruzan to je bas bedak" hevi metal
Recommended Posts