Usher Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 http://www.mig33.com Мобилни ИМ, можеш да шаљеш поруке са акаунта ( сопственог броја ), да зовеш... Зарадиш 1 аустралијски долар кад региструјеш неког, а порука ти је 0,06 оера, или 10 ау центи ... А кад региструјеш неког и знаш му шифру, онда можеш и са његовог броја, ако хоћеш да шаљеш... Aaa, to je ono sa onim nekim programima za džepni telefon, VEP i ti tripovi... Ne znam ja za to, ja imam đepni teljefon ге-1 (фрст џенрејшн) aka цигла. Ja nemam taj softver, daunloud i to, ja imam samo imenik i neki kvik dajl (to još nisam provalio čemu služi). A ni to ne koristim... Hvala u svakom slučaju...
miss Penny Lane Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 " Dzej na Pinku on ima par dobrih pesama . Evo ga Nijedne usne se ne ljube same. Skuc. Dobra mi je i Sunce ljubavi. Znaci slusam Dzeja. Stvarno mi nije dobro. " by dea neko gluvo doba noci u decembru " Dzej na Pinku on ima par dobrih pesama . Evo ga Nijedne usne se ne ljube same. Skuc. Dobra mi je i Sunce ljubavi. Znaci slusam Dzeja. Stvarno mi nije dobro. " by dea neko gluvo doba noci u decembru
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 I ja sam dobila poruku slichne sadrzine od iste persone :)
Minerva_SD Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Da, slicne besmislene poruke i ja dobijam sa nekih nrpoznatih brojeva... Mozda bi trebako da javim tom nekom, ko god to bio, da ima pogresan broj!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 'Majo draga, 'ocu da vidim danas u svesci ono sto smo radili juce. Prof Vesna ' Od moje profesorke ruskog, poshto vec neko vreme ne pishem, a ruski mi je glavni jezik :) Bash sam se iznenadila malopre
Wise Owl Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Ajoj kakva mi je poruka upravo stigla :) Dobicete dve besplatne karte za koncert Zdravka Colica na kucnu adresu, ako predjete na postpaid. Pozovite 064/790 i podnesite zahtev na zakljucenje ugovora na 24 meseca
Arja Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 He, meni je tek vecheras stigla ta poruka. Imam noviji br, pa ta bitna obavestenja uvek kasne! Moraccu da se zhalim mobtelu shto mi nisu ranije javili
Dark Sonja Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 А је л ко од вас има mig33 инсталиран? imam, ali nesto ne radi... mora da nesto nisam dobro podesila...
gavrosaurus Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Хм, ево једне коју добих на послат знак - .i. !Interesantan znak! Mogao bi se protumachiti na vishe nachina: imash 3 testisa pa se hvalish; dize ti se kad me vidish ili cujesh; imash neku neizlechivu bolesg pa ti je stalno podignut; gej si i i volish da pushish:"NE OMETAJ-DRKAM", ILI ...
Шарки Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 "ЈAIMimASmo pilEPivOVojuNIPelim ivrti nam sm u glavim dodji tda te volimo.Gagwiwi". Сјајно.
Minerva_SD Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 (edited) Upravo mi stiže poruka sa nekog nepoznatog broja: Molim te, budi dobra noćas! Edited May 16, 2007 by Master of Disasters
Machka Naopachka Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 mene spamuje reflex (radnja) shto ti ne odgovorish dotichnom da ima pogreshan broj? ja uvek odgovorim. nekad mi se i zahvale. mislim, toj nekoj ne stizu poruke. i onda posle se posvadjaju, i pukne veza a ti da im ljubav nosish na dushi. nije u redu.
Minerva_SD Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Pa, razmišljam da odgovorim, ali se dvoumim: da li da odgovorim da ima pogrešan broj ili na neću da budem dobra?
Machka Naopachka Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 pa ako te zasvrbelo mozesh i da chatujesh sa dotichnim.
Minerva_SD Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Ne želim, samo me zanima koliko uporan neko može da bude!
Álvaro Recoba Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 imam, ali nesto ne radi... mora da nesto nisam dobro podesila... Можда треба да пробаш поново... А можда покушаш да инсталираш неку нову верзију...
Minerva_SD Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Ih po mom kraju se vrtela ----------- Javljaju na tv-u da je pronadjen neki les mladica do 35 godina, kazu mnogo ruzan, ima malu kiti, mrshav i izgleda kao skitnica. Brate, hitno mi se javi da ne brinem! --------- sms Pa to ti je od pre sto godina!
Zagrivuk Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 (edited) Znam :) :) Nego to su vrteli ovi moji Sabani, ma bilo je jos...... Zakazao sam ti sisanje kod........ Umesto Shishanje Itd.... Itd.... Edited May 19, 2007 by SHABANCINA JEE!
Lordring Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Pre nekih mesec i po dana stigla mi poruka sledeće sadržine sa nepoznatog broja: A ja sam kod zeta, pijancimo rodimo mi se unuk ! Nisam mogao da mu ne čestitam i da bude živ i zdrav
Zagrivuk Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Ma ja bi ubi ove iz MTS-a sa onim "Posaljite vasoj omiljenoj osobi.........." Kako bre, svakoj osobi kojoj sam bio omiljen postao sam omrzen
Recommended Posts