Axeanosilas Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Meni je zadnje stiglo: 'Brano mi te cekamu u kafanu pa ti dodji' Haha,nemam blage veze ko je to,a ni ne zovem se Brana.uzas I to mi je stiglo u 8 ujutru.Haha mogu da mislim u kom su komatoznom stanju bili likovi kada piju od sabajle Можда су почели синоћ и нису прекидали...
Dark Sonja Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Meni je zadnje stiglo: 'Brano mi te cekamu u kafanu pa ti dodji' Haha,nemam blage veze ko je to,a ni ne zovem se Brana.uzas I to mi je stiglo u 8 ujutru.Haha mogu da mislim u kom su komatoznom stanju bili likovi kada piju od sabajle kako je jako... podseca me na neka pijanstva meni dragih ljudi... :)
Josif Visarionovič Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Znam jednog lika iz komsiluka,jedno jutro krenem ja na basket,bilo je oko 9 sati a on sedi na ogradi sav pogubljen,razbijena glava...Bio je mortus odvaljen.Najjaca fora nosio je hleb i sva krv mu je curela po hlebu ali nije skontao... Otiso sam u off,jbg
tovar Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 petak, 5:50 AM sender: Kurac Sve cu da vas karam! petak, 6:02AM sender: Kurac i sve samu zivotu iyzgustirn , samd mogv da se okinem po lubamji sataramrnyom i da skoncam ko covej. Ili da se jebem u dupe kn Fred .Merrcuqry.i njemu dodijalo0 komentar: ortak je car i opet je zigovao nesto pijan.
Josif Visarionovič Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Jbt kako sam vristao sinoc Sender:Marko Brate,kako sam se smejao danas!.Zove me drug iz Kusica(selo kod Vrsca) sa fudbalske utakmice i cujem neku budalu u pozadini 'SUDIJA,KUKURUZI NISU PORASLI NEMAS DI DA BEGAS' Smejao sam se sat vremena posle toga...
_Neverlasting_ Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 SMS poruke su shit, kao i mesindzeri - ljudi se otudjuju tj. zloupotrebljavaju te nove vidove komunikacije. Emocije ne mogu da se proteraju kroz bitove i bajtove icon_mrtav.gif Veoma dobro rečeno ! Svaka čas' A ja još čuvam poruku od nekog nesrećnog lika...kad god se izbedacim ovo me nasmeje do suza...! "Jeli si kod Milana stigla? Jasam još na bajsketu,kaćemo da se vidim? " Ne pitajte me shta je pisac 'teo da kaze, nije ni meni tako kristalno jasno
Josif Visarionovič Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Mislis da kad nekoga treba da zovemo da se popnemo na krov i dranje do daske?
Machka Naopachka Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 mozda poruke ne mogu ali 3G ce vam to sigurno omoguciti
Álvaro Recoba Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Јуче ујутру, значи око 5 сам добио две поруке... Прва :"Dodji" И друга : "Ma ti nemoj da pijes alhol, al ako oces moz da dodjer ce seres kod mene ako ypne"
SerbZmaj Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Uh trebalo bi da izbrisem poruke sa telefona mislim da ih ima oko 350
gavrosaurus Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Ја све бришем - и поруке и мејлове, листе позива, све све све. Није да сам једном зажалио због тога али ...
Minerva_SD Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 I ja revnosno sve brišem, pa se desi da obrišem i ono što ne treba! A nekad greškom i ono što nisam stigla da pročitam!
KRАNG Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 danas mi je dečko poslao poruku: "hoćemo li večeras kod mene ili kod tebe? šifra: vazelin" mislim da je to najbolja poruka ever.
Cosmic Sailor Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Ја све бришем - и поруке и мејлове, листе позива, све све све. Није да сам једном зажалио због тога али ... ja ostavljam samo one sa x-rated sadrzajem
Angelystor Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 "Apama yemla pgjankao svinja jebo atmpdp gd t piajbiku mauerinu" kolega zakon, niko ovako dobro ne mashi slova
kuruz Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Ух, је л' то од суботе на недељу? Камо среће да ти ниси једини коме сам слао..
Angelystor Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Jest od tad More taman zaspao, kad stize mi poruka...ccc..
Recommended Posts