Angelystor Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Ma ja to veche stavio novi zvuk za sms, klip iz futurame, no izgleda da sam snimio preglasan...ali ipak je bilo rude awakening, josh kad videh poruku "na makedonskom" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Хаха, то је Мr Torture рекао кад ми била матурска журка, ако се добро сећам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Haha, upravo Pazi, ni ja nisam tad bio nimalo pri sebi, napio se u podne, pa opet uveche, ali opet sam ubadao dugmici, ali ti se il ne trudis, il ne znam sta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 "majche, jesi li me sanjala? ja tebe jesam, ali stvarno. zato sam jutros zapalio kucu. nadam se da cu te i nocas sanjati, ma kakve to posledice imalo po moju kucu" :) to je od jednog ortaka, pre par godina. mica Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Haha, upravo Pazi, ni ja nisam tad bio nimalo pri sebi, napio se u podne, pa opet uveche, ali opet sam ubadao dugmici, ali ti se il ne trudis, il ne znam sta Кад стојиш без мајице на жардињерама у дворишту школе окружен исто тако (не)обученим пијаним другарима тешко је погађати слова. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Bitno da se vi volite : ) Nego..sinoc u 4 stigo' iz grada i odma na sms...jutros sam video da sam 3 osobama poslao poruku "Shta mislish, da li Pedo Medo koristi vibrirajuci prsten?"(rasirio sam slike po selo) +Grobodanu sam bibliju ispisao..strashno...budi srecan sto te zaobidjoh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 sms od noćas sa krajnje nepoznatog broja: Dobro, ne moraš nikada više da se javiš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Sad bih i ja morala da povedem računa šta radim, dešava mi se da tek kad mi stigne izveštaj shvatim da je poruka otišla sasvim pogrešnoj osobi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 (edited) sms od noćas sa krajnje nepoznatog broja: Dobro, ne moraš nikada više da se javiš... Sms sa nepoznatog broja: Sa danom zakasnjenja, ali ne i zaboravljen, srecan rodjendan uz najlepse zelje. Oleg i Melita... Datum: 28. jun 2007. u 17:17h... Ulepsali su mi taj dan... Edited July 25, 2007 by Geozee Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 nisu sms-ovi nego pozivi... na proslom broju trazili su dva zidara a na kucnom traze komercijalnu banku, a ima i sms. glasi nesto ovako : kurvo jedna video sam te sa drugim , vratices mi sve pare koje si uzela bla bla bla... ja mu kazem da je pogresio broj i on opet nastavi isto tako i kasnije je skont'o da je pogresan i napisao : ja se stvarno izvinjavam a ja nisam imao komentara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Kad vec aktiviraste temu... Drugarica je otisla kod svekrve, da zajedno docekaju dolazak njenog dragog iz Rusije. To je znacilo da njegov broj, koji je drugarica koristila do tad, automatski prelazi svekrvi. Zaboravila sam taj slatki detaljcic i poslala na pomenuti broj: "Ne javljas mi sta je bilo? Je l' te pojela svekrva?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Ovo zvuči utešno, za moje budalaštine! HVALA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Drugarica je otisla kod svekrve, da zajedno docekaju dolazak njenog dragog iz Rusije. To je znacilo da njegov broj, koji je drugarica koristila do tad, automatski prelazi svekrvi. Zaboravila sam taj slatki detaljcic i poslala na pomenuti broj: "Ne javljas mi sta je bilo? Je l' te pojela svekrva?" Хехехехехехехехе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 E, sad imam bolesnika sa nekog 069 broja, koji nikako da prihvati da ima pogrešan broj! Malo, malo, pa stižu poruke sadržine: Šta treba da uradim, pa da ope6t čujem taj andjeoski glas? Uzalud pisah da ima pogrešan broj, ne vredi... Baš je uporan, nikako da shvati da je greška! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlavicForest Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Ovo zvuči utešno, za moje budalaštine! HVALA! JOOOOOOOJ!!! Za budalastine ove devojke nema utehe Ovo mi je stiglo pre 5 min: "Necu da ti pravim urmasice, dok mi ne kazes gde si odvezao onog malog psa. I, da znas, Uros ne zna da pravi palacinke!!" Ta vise ne zna ni sta ni kome pise. Odgovorno tvrdim da je ovo konstrukcija pijanog mozga...ko zna kome upucena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Luthor Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Ovo zvuči utešno, za moje budalaštine! HVALA! Uteši se još malo. najglulja poruka koju sam ikada čuo sledi ovako: "Voda teče tok tok, ja te ljubim cmok, cmok!" Drugaru je to riba poslala u SMSu. On se jebeno skenjao, a mi ga i danas (šest meseci kasnije) ložimo i zajebavamo. Zbog toga će da dobije Zlatnu Papuču 2007. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poison Ivy Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Sad bih i ja morala da povedem računa šta radim, dešava mi se da tek kad mi stigne izveštaj shvatim da je poruka otišla sasvim pogrešnoj osobi! Welcome to my world... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Ja sam jednom slao devojci najobicniju poruku tipa "Lepo spavaj, ljubim te..." itd. i onda mi stize poruka od ortaka: "I ti meni lepo spavaj, ljubim i ja tebe, nisam znao da to osecas prema meni". Ladno sam omasio broj! AAAAAAAAAAAAAAA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Видех јутрос да сам слао поруке разним људима са којима сам наставио дописивање јутрос, па сам био збуњен јер нисам знао шта ме питају, а онда погледах у инбокс, кад тамо поруке од ноћас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 @lex- Potok teche tok tok, ja te ljubim cmok cmok cmok, krava kravi kaze mu a ja tebi i love you, koza kozi kaze me a ja tebi volim te. Jel' to - to? Te su mi genijalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Potok teche tok tok, ja te ljubim cmok cmok cmok, krava kravi kaze mu a ja tebi i love you, koza kozi kaze me a ja tebi volim te. Ko smislja te stvari?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 JOOOOOOOJ!!! Za budalastine ove devojke nema utehe Ovo mi je stiglo pre 5 min: "Necu da ti pravim urmasice, dok mi ne kazes gde si odvezao onog malog psa. I, da znas, Uros ne zna da pravi palacinke!!" Ta vise ne zna ni sta ni kome pise. Odgovorno tvrdim da je ovo konstrukcija pijanog mozga...ko zna kome upucena... JOOOJ! Zašto li ova moja omiljena lujka mora da napiše, kad uradim ovako neku glupost! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Luthor Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 @lex- Potok teche tok tok, ja te ljubim cmok cmok cmok, krava kravi kaze mu a ja tebi i love you, koza kozi kaze me a ja tebi volim te. Jel' to - to? Te su mi genijalne. Pa ta, ali ona nije znala celu verziju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Luthor Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Lokalizovani SMS Default template-ovi za SMS-ove firme Nokia: 1. Please call 2. I'm at home 3. I'm at work, please call _____ 4. I can't answer right now, call me later at _____ 5. I am late, I'll be there at ______ 6. (empty) 7. (empty) 8. (empty) 9. (empty) 10. (empty) 11. (empty) 12. (empty) Default template-ovi za SMS-ove firme Nokia, na telefonima lokalizovanim za Srbiju: 1. Pusti brzo vesti 2. Pusti brzo vesti, ubili _______ 3. Pusti brzo vesti, počinje rat 4. Kasnim, nema prevoza 5. Kasnim, na kolima mi riknuo _______ 6. Kasnim, trkeljiše me murija 7. Kasnim žešće, štrajk, blokiran put 8. Nema struje! Jebem ti ______ 9. Pobeći ću s posla u _______ 10. GOL! GOL! ____ prema _____ 11. Nema plate ni danas, nemoj džabe da dolaziš na posao. 12. Jeb'o te ________ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts