~ ت ~ Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Moj otac, podnapit posle zadušnica u Ljubišu. Odgovara mi na poruku koja je glasila "Matori, rođen si na isti datum kad i Akira Kurosava." : AKIRA JE VEČERAS MALO DETE ZA MENE. NULA. MIZERIJA. NE POSTOJI. BOLJE DA SE NIJE NI RODIO. SMRDLJIVI JAPANAC. ŽUTO GOVNO. Auh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Виц из ведра неба: Црногорац и Јапанац на броду који тоне, Јапанац звера уоколо сав нервозан и виче: "Шта да радимо, шта да радимо???", а Црногорац ће на то: "Јебем вам матер Јапанску, ви бисте само нешто радили!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyel Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Kul mi je da šaljem ljudima koji su mi dali broj, a nemaju moj poruke tipa: "Znam gde živiš!". Njima to zvuči kao pretnja, a ja zapravo samo izjavljujem jednu opšte poznatu stvar (ako znam gde ta osoba živi, naravno). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Luthor Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Evo nekoliko: 1. UPOZORENJE!Nocas ce se desiti zlocin iz strasti! VREME:oko ponoci. ZRTVA:ti. MESTO:tvoj krevet. POCINITELJ:nek ostane mala tajna do veceras! 2. Obecao je da ce biti nezan, bolelo je, viknula sam kad sam videla krv! izvadio ga je i pokazao mi ga. Bio je veliki moj prvi zub. 3. m0bI+eL mI Je p@o sA PeTO& [email protected] B0gU n!je MU Nl$tA 4.Posto niste clan planinskog drustva i nemate clansku karticu stoga vas molim da mi se ne penjete na kurac!! 5. Pretpostavka: Zene vise uzivaju u seksu nego muskarci. Dokaz: Kad vas svrbi uho, pa ga prstom pocesete, vase uvo je sigurno mnogo vise uzivalo nego prst. 6.Posjedujem plantazu oraha potrebna djevojka za tucanje!! 7.Orgazam ima sest faza: Asmaticnu: Ah,Ah! Geografsku: Tu,Tu!! Matematicku: Vise,Vise!! Religioznu: Oh,Boze!! Samoubilacku: Umirem!! Ubilacku: Ako stanes ubicu te!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar Pan Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Upravo stiže 'romantična' poruka sa nepoznatog mi broja: Zakleo se bumbar u cvet i u med da će na livadi da napravi red... Ne znam da li da odgovorim ili iskuliram... a svrbe me prsti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 У последње време сам имао доста посла са порукама са испита које ми је слао привремени цимер рано изјутра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Stig'o mi SMS od druga: "Iz fabrike kurtona pobegla je cela kutija.LJIgavi su i tek namazani uljem.Jedan od njih drzi mobilni u ruci,cim ovo procita nek se javi da ga stavimo na kurac " Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Hvala ti sto si dosao, puno mi je znacilo da te vidim kako se smejes Laku noc, ljubavi Најлепши SMS који сам добио у последње 2 године. Ноћас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Skins romantika, koja mi stiže kao SMS: Oblaci su knedle mi smo šljive Koštice su duše naše. Kad nas alavo maže košticu baci, Iz zemlje evo opet nas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukijan Mušicki Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Kul mi je da šaljem ljudima koji su mi dali broj, a nemaju moj poruke tipa: "Znam gde živiš!". Njima to zvuči kao pretnja, a ja zapravo samo izjavljujem jednu opšte poznatu stvar (ako znam gde ta osoba živi, naravno). da ovo mi je vrlo poznato "sta je to sa tvojim telefonom? kad god te zovem, neki zenski glas kaze: mobilnog pretplatnika trenutno jebu, molimo Vas stanite u red!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 "sta je to sa tvojim telefonom? kad god te zovem, neki zenski glas kaze: mobilnog pretplatnika trenutno jebu, molimo Vas stanite u red!" Stara izlizana fora, dobio sam takav sms vec par puta... Ovo sam dobio nedavno , nije losa fora... Pozdrav iz Evrope! Ovde vlada veliko nevreme i poplave. Ljudi su u ocaju i panici. Molim te posalji mi tvoju sliku da im pokazem da na svetu ima i vecih katastrofa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakšmi Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Ne znam, pošto imam više brojeva, stižu mi svakave sulude poruke, ali ko bi se smarao sa čitanjem istih i odgovaranjem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 kako si ti kul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Obično kad upoznam neku bich, pa kad treba da se vidimo pošaljem joj sms: ac-dc kad ne mome nisi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 (edited) ljudi shta je sa vama..? prestanite da lazete Edited November 19, 2007 by *nitro* Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Što mrzim kad me zovu sa skrivenog broja i prekidaju vezu...to me tako raspižđuje, a učestalo je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Proveravaju da li si kuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Što mrzim kad me zovu sa skrivenog broja i prekidaju vezu...to me tako raspižđuje, a učestalo je. ja mislim da neko šegu s tobom tera. provali ga i odvali smrrada od batina,nema drugog izbora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 ja mislim da neko šegu s tobom tera. provali ga i odvali smrrada od batina,nema drugog izbora. Očigledno. Pre mesec dana sam mu zakazao fight u 2 noću, inače kada me je demba zvao, u jednom lokalnom parku ... ali se kukavica nije pojavila! Rekoh mu da hoću jedan na jedan, ali sam mu i naglasio da može slobodno da povede ekipu. Nemam ništa protiv, pa makar me izujedali. samo zna da preti k'o neka pičkica, od tada me i ne zove samo me cimne sa tog skrivenog s' vremena na vreme. Išao sam i do predstavništva ovih telaca - Telenora, rekoše mi da oni tu ništa ne mogu da učine. Šatro ne mogu da registruju takve potive, pa onda ne smeju da daju informacije...iako sam prethodno prema njima bio korektan i nisam pokazivao nikakve znake impulsivnosti. Interesuje me, verujem da ima ovde high-tech maniaca, postoji li neko alternativno rešenje za razotkrivanje skrivenih poziva? Poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 (edited) Al` jedu govna. Kako ne mogu da nadju? Serem im se na mrezu. Edit: hehehe, sad se setih, al` tako mozes ujebati i nekog drugog ciji broj nemas. Mozes da preusmeris nepoznate brojeve. Edited November 21, 2007 by Onan Varvarin Link to comment Share on other sites More sharing options...
stivi1 Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Pre mesec dana sam mu zakazao fight u 2 noću, inače kada me je demba zvao, u jednom lokalnom parku ... ali se kukavica nije pojavila! Rekoh mu da hoću jedan na jedan, ali sam mu i naglasio da može slobodno da povede ekipu. Nemam ništa protiv, pa makar me izujedali. samo zna da preti k'o neka pičkica, od tada me i ne zove samo me cimne sa tog skrivenog s' vremena na vreme. A cekaj - mozda se tom liku svidjas Pa te zato cima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Očigledno. Pre mesec dana sam mu zakazao fight u 2 noću, inače kada me je demba zvao, u jednom lokalnom parku ... ali se kukavica nije pojavila! Rekoh mu da hoću jedan na jedan, Koja si ti budala,u dva nocu da ides da se bijes,pa pogledaj koliko je ladno napolju covece...ja se u to vreme ususkavam ispod jorgana,i prdekam da mi bude jos toplije...nocu da se bijes.lepo je to biti dosledan svojiem principima,al u dva nocu,pa i mene si zajebo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakšmi Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Možda je ovo za naj citate, al meni stiže kao sms, inače, iz 'Ujka Vanje': Priznaću da ste me zaneli malo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaughterGirl Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Očigledno. Pre mesec dana sam mu zakazao fight u 2 noću, inače kada me je demba zvao, u jednom lokalnom parku ... ali se kukavica nije pojavila! Rekoh mu da hoću jedan na jedan, ali sam mu i naglasio da može slobodno da povede ekipu. Nemam ništa protiv, pa makar me izujedali. samo zna da preti k'o neka pičkica, od tada me i ne zove samo me cimne sa tog skrivenog s' vremena na vreme. Išao sam i do predstavništva ovih telaca - Telenora, rekoše mi da oni tu ništa ne mogu da učine. Šatro ne mogu da registruju takve potive, pa onda ne smeju da daju informacije...iako sam prethodno prema njima bio korektan i nisam pokazivao nikakve znake impulsivnosti. Interesuje me, verujem da ima ovde high-tech maniaca, postoji li neko alternativno rešenje za razotkrivanje skrivenih poziva? Poz Ne znam kako to ide u Telenor-u, kod ovih u Telekom-u ako te neko uznemirava (cimanjem, porukama...) nece da ti otkriju ko je u pitanju (verovatno da ti ne bi uzeo pravdu u svoje ruke) ali zato imas pravo da ga prijavis. Oni mu salju SMS upozorenja, a ako ne prestane da te uznemirava gase mu broj.... Medjutim tu se javlja novi problem... kako su danas kartice biju ko nece... on nabavi novi broj i tako u beskraj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Ne znam kako to ide u Telenor-u, kod ovih u Telekom-u ako te neko uznemirava (cimanjem, porukama...) nece da ti otkriju ko je u pitanju (verovatno da ti ne bi uzeo pravdu u svoje ruke) ali zato imas pravo da ga prijavis. Oni mu salju SMS upozorenja, a ako ne prestane da te uznemirava gase mu broj.... Medjutim tu se javlja novi problem... kako su danas kartice biju ko nece... on nabavi novi broj i tako u beskraj... N' da to je zajebano... Nego,sta moze coveku da se desi kad salje nekom poruku i pogresi broj Saljem ja drugu poruku (neku zajebanciju tipa "Ej,ocemo da drinkujemo veceras?Ajde,nemoj da si picka,karacu te u bulju plus imas da mi pusis celu noc" ) i promasim broj... I stize meni odgovoooor... "Pogresan broj budalo salji ovakve poruke svojoj mami" Hahahaha :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts