Totamealand Posted April 5, 2021 Report Share Posted April 5, 2021 Čeka se petak. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted April 14, 2021 Report Share Posted April 14, 2021 https://getmetal.club/188635-blaze-bayley-war-within-me-2021.html 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 16, 2021 Report Share Posted April 16, 2021 Vrtim ga već nedelju dana. Blaze je objasnio u intervjuima da je album prilično straightforward, ali nisam mogao da pretpostavim da će biti TOLIKO straightforward. Kapiram da se čoveku može da nakon konceptualne trilogije spusti loptu i snimi nešto direktnije, ali meni lično je album previše deja entendu. Naslovna kida, doduše. Ima li još neko da se bacio na album? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovan888 Posted April 19, 2021 Report Share Posted April 19, 2021 Meni ovo uopšte nije loše. Očekivao sam klasičnog Blejza, a ovako, trenutno pasivno slušajući, deluje da je sve na mestu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAdAiSt Posted August 23, 2022 Report Share Posted August 23, 2022 Wolfsbane novi kida! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 Sreto sine, još jednu litru za ovaj astal ! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 27, 2022 Report Share Posted August 27, 2022 On 8/23/2022 at 9:26 PM, dAdAiSt said: Wolfsbane novi kida! Izuzev prvenca, nijedan album nisam preterano pažljivo slušao. Ali jesam fasciniran činjenicom da 35 godina kasnije i dalje snimaju albume u istoj postavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 27, 2022 Report Share Posted August 27, 2022 Koja je priča iza omota? Prelep je 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najtmerinjo Najgori Posted January 14 Report Share Posted January 14 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najtmerinjo Najgori Posted February 1 Report Share Posted February 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najtmerinjo Najgori Posted February 16 Report Share Posted February 16 Nova pesma i super video za istu. Blaze u svom prepoznatljivom stilu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 1 Report Share Posted March 1 Nije loš novi, sličan stil kao na War within me, samo za nijansu ambiciozniji i originalniji, War je bio previše straightforward za moj ukus. E sad, ironija je što su na novom albumu upravo direktne pesme najbolje i zabavnije od direktnih pesama na prethodniku. Mind reader, The Broken man, The Year beyond this year, sjajna zabava. Druga polovina je konceptualna, ne sadrži nužno highlightove ploče, ali se fino sluša. Mislim da je u globalu najveći problem albuma što Blaze Bayley ima mnooogo bolje albume u diskografiji. Koliko god da je ovo korektno, onaj nivo inspiracije na Silicon messiah, The Man who would not die, pa i na Infinite entanglement je nedostižan. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joda Posted March 2 Report Share Posted March 2 Добри стари Блејз Бејли али истовремено управо то, добри стари Блејз Бејли. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najtmerinjo Najgori Posted March 6 Report Share Posted March 6 Upravo preslusao album Blejza i mislim da je ovo daleko bolja prica od Dikinsonovog projekta. Pesme su dobre,slusljive,svidele su mi se podjednako sve jer ne zelim da izdvajam ni jednu posebno,nema potrebe. Ko voli Blejza volece i ovaj album i slusace ga kao i prethodne. Omot je mozda mogao biti bolji ali dobro. Ova Blejzova ekipa je dobro usvirana,znaju svoj posao i prate odlicno ono sto Blejz zeli da iznese kroz pesme.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najtmerinjo Najgori Posted September 9 Report Share Posted September 9 Blejz nastavlja da snima videe i promovise album. Ova pesma mi je jedna od boljih na novom albumu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted September 10 Report Share Posted September 10 Ko kad Zmaj ogromni, kazeja pravim sououe... Dobar je Blazo Balija, meni top. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts