Lord Iffy Boatrace Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 jedva cekam nov album!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Biće ovo odličan album, ali izgleda ne jedan od onih koje zgotiviš na prvo slušanje. Već sam na osnovu odsečaka zaključio koliko će biti komplikovan. Jedva čekam!!! E ovo si lepo rekao to sam i ja zakljucio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 http://rapidshare.com/files/123127475/BB_w...al.ru.part1.rar http://rapidshare.com/files/123128291/BB_w...al.ru.part2.rar pass: www.mediaportal.ru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Aj em d meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen hu vuld nat daj!!! Uh mnogo dobro pesma :rockdevil: :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Mlogo dobar album, vec na prvo slushanje mi se mnogo svideo. Zaista nisam nishta ochekivao od Blazea, ali lik me bash pozitivno iznenadi...ocena albuma za sada 9/10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 (edited) Odlican album,odusevljen sam! Solaza na prvoj pesmi mi je pomalo smesna zato sto me podseca na Dickinsonov solo,ne znam zasto ali ima tu neku energiju!!! Jos jednom kazem,fenomenalan album,lepo mi je rekao u NS-u da ce mu ovo biti najbolji album i kako je on rekao mali payback ali ne znam sta je time mislio... Edited June 18, 2008 by BruceBruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Ma ko zna shta on vishe pricha, poludeo. Anyway, ja sam mu proshli album jedva dochekao, preslushao, pogubio se, na kraju ga i na originalu pribavio. Ovaj novi..ne znam..evo tek sad ga skidam, pa videcemo..al' ne ochekujem nishta specijalno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Ja sam u fazi slusanja, sirovina je teska ovo od albuma, mora par puta da se preslusa da bi ti se svidelo skorz, ali vecim imam favorite Samurai, The Man Who Would Not Die,Robot... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Ima li neko link neki drugi osim rapidsharea, jer me zajebava, a sad kad sam prochitao shta mislite o albumu, ''ocu i ja da ga chujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Ma ko zna shta on vishe pricha, poludeo. Anyway, ja sam mu proshli album jedva dochekao, preslushao, pogubio se, na kraju ga i na originalu pribavio. Ovaj novi..ne znam..evo tek sad ga skidam, pa videcemo..al' ne ochekujem nishta specijalno.. ma odusevices se! meni je bolji od proslog sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Ovo cu isto da uzmem na originalu cim ga ugledam, ima da se nacekam. Znam da ce biti extra album i ocekujemo Blejza ponovo ovde. I jedva cekam onaj friday rock show... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 meni je bolji od proslog sigurno Ovo je takva blasfemija da nema rechi. Preslushah samo jednom tako da cu ogranicheno da kenjam, ali zashto je jebote onako prenabudzio zvuk? Ubio je melodicnost potpuno, i mislim da ovo uopste ne ide uz njegov vokal.. Monoton mi je dosta album, i jos ga napujdao prijatelj da traje sat vremena. Eto, od nekada odlichnog benda BLAZE, koji je izdao 3 FENOMENALNA heavy albuma i jedan nadprosechan live album, dobismo polujadni Rise To Addiction i Blaze Bayley..kome jos necu da pridodajem nista, varicu josh ovo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Dobar je album, najžešći do sada, mada ima i slabih momenata karakterističnih za ranije albume. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Dužina albuma smara, što jes', jes'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Eto to moze biti jedina zamerka i nista drugo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Sama duzina albuma ne moze biti jedina zamerka nikako, jer ta duzina albuma povlachi sa sobom da su automatski tu neke pesme dosadne, i nije mala razlika ako album traje 45 minuta i ako traje 1sat i 5min., to je vec 3-5 pesama, a ako su ti pesme dosadne, postoji razlog zasto su dosadne. Tako da, ocigledno tu postoji jos mana albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Pa da,realno,jesi u pravu,ima dosadnih pesama onda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Ima, naročito pri kraju albuma. No, najslabiji utisak na mene ostavila je pesma A Crack in the System, a Robot je imitacija thrash metala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 UK singer Blaze Bayley (IRON MAIDEN, WOLFSBANE) has just released the "Robot" single featuring the following tracks: 01. Robot 02. Samurai 03. The Man Who Would Not Die 04. Speed Of Light 05. The Brave (Live) 06. Identity (Live) 07. Evolution (Live) 08. Reach For The Horizon 09. The Truth Revealed 10. Meant To Be 11. Life And Death 12. Will To Win Hm..da..'ajde shto je dosadna pesma, nego shto "singl" ima 12 pesama, shto ga chini verovatno jednim od glupljih singlova ikada izdatih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Ma za sve pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Uuu je, singl sa 12 pesama. Stvarno svasta. Razumeo bih 5 pesama u vrh glave... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Svasta... Verovatno po principu 'Ima jos mesta, steta da se baci!' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Uuu je, singl sa 12 pesama. Stvarno svasta. Razumeo bih 5 pesama u vrh glave... e da majke mi rech singl u muzici je danas potpuno izgubila svaki smisao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Ne znam, vrteo sam album vishe puta, dao mu par dana i da "odlezi" i opet pustam, i nista. Ostaje mi ovo nesto ubedljivo najslabije sto je Blaze Bayley ikada izdao, tu rachunam sve prethodne albume gde pevao jel'te. Jebiga, ja mnogo, mnogo vishe volim Wray/Slater/Blaze kombinaciju. Napravili su 3 odlichna heavy metal albuma. A jebiga, chovek je u medjuvremenu izmenio bukvalno jednu celu postavu, dakle izmedju proslog i ovog albuma kroz bend je proshlo nekih 6-7 ljudi, plus imate sad josh 4 nova.. Dobro, ruku na srce, ljudi stare pesme piche na nivou, slushao sam lechka dva butlega sa skorashnjih 'certa, soloi zvuche na mestu, dodushe ne sviraju "Sillicon Messiah", a bash me zanima kako bi to zvuchalo. Josh uvek bih voleo da gledam Blazea live da mi odradi full set, sa shto vishe pesama sa prva tri albuma, bez onog akustichnog tripa! Ali ovaj album jednostavno ne ulazi u ushi, osim "Samurai" koja ima catchy refren i vokalnu melodiju, ostatak stvarno..ne vredi, jednostavno ne vredi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 (edited) Ovo jeste najslabije izdanje Blaze-a,i ako je obecavao mnogo,meni je licno rekao da ce ovaj album biti album po kome ce on biti poznat i slicno,po kome ce njega prepoznavati,tim bash recima,i na kraju ispadne jebiga govor iznemocalog pijanca,i ako sam na pocetku bio odusevljen albumom(na prvo slusanje),sad sam blago razocaran! Edited June 25, 2008 by BruceBruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts