Ајлин Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Lepo je što svoje neznanje deliš sa nama koji tek pojma nemamo. Pristavljeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Hvala, Grobodane. Konačno, tražim album cele nedelje i nigde ni traga ni glasa! Mislio sam da niko drugi osim mene na ovom forumu nije zainteresovan za ovog genija. Skida se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Na prvo slušanje mi je nešto slabiji od TMWWND, no slušaće se još Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Novi album, nisam imao pojma da izlazi: http://mediaportal.ru/mp3/241775-blaze-bayley-promise-and-terror-2010.html E, kako sam popas'o. Rapidshare ne skidajte, jer je ovaj shto je postavio zajeb'o i postavio Massive Attack. Da li ima neko ispravan rapidshare? Hotfile i depositefiles mi stalno izbacuje da vec skidam neshto (iako ne skidam) i ne mogu da downloadujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 nazalost najslabiji album od blaze do sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 E, kako sam popas'o. Rapidshare ne skidajte, jer je ovaj shto je postavio zajeb'o i postavio Massive Attack. Da li ima neko ispravan rapidshare? Hotfile i depositefiles mi stalno izbacuje da vec skidam neshto (iako ne skidam) i ne mogu da downloadujem. Now he tells us... iPapka valjda su ispravni, sad idem tamo: http://files.metalarea.org/16267103/?logoff http://files.metalarea.org/16267096/?logoff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopOfTheMorning Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Kakav li je album ako je najslabiji njegov, koliko god gotivio coveka solo albumi su mu prilicno slabi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 ja ga ne gotivim,a albumi su mu krsina...tj.album...preslusao sam onaj njegov prvi solo album...kupio disk pre 5-6 godina...majko moja,koje sranje od muzike...odsustvo bilo kakvog smisla za dobro...posle onoga je i sent engr dobar...dobro,nije bas tako,al su u tom rangu...za zapaliti... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Prvi solo album mu je bas dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 definitivno imamo drugacije doimanje muzike i smisao za dobro...silikon mesija je odvratan album... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Now he tells us... iPapka valjda su ispravni, sad idem tamo: http://files.metalarea.org/16267103/?logoff http://files.metalarea.org/16267096/?logoff Ja vam tells ya kad sam skin'o. Kad budem video kroz rapidshare, javicu malo ranije nego sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Ti nisi gledao crtani sa Donald Duckom kad on profrflja kroz svoja pačija usta "nau fe felz as" ? Jel' radi ta ipapka. Ja ga skidoh al ga s oproštenjem ne sastavih još Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Ti nisi gledao crtani sa Donald Duckom kad on profrflja kroz svoja pačija usta "nau fe felz as" ? Jel' radi ta ipapka. Ja ga skidoh al ga s oproštenjem ne sastavih još Ne mogu reci da se secam tih rechi Donald Ducka, ali mi zvuchi poznato kad ga zamisljam da to izgovara. A s tim papkom nikako da se snadjem, jer sam 'o'ma' pobeg'o od straha kad sam video ruska slova. Bila bi korisna procedura clickanja po tim ruskim rechima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Sad će Talvi da napiše "ajoooj ne ponovoooo" Ovako: ima nekoliko opcija šta će ti server poručiti. Tražiš ili crni link " Скачать" (čita se 'skačać' tj downoaduj), ili crveni link sitnim slovima u paragrafu ispod generalija o samom fajlu "сюда" (čita se: 'sjuda' što znači 'ovde'). Zatim će ti biti ponuđeni neki linkovi sponzora, klikneš na bilo koji i počinje odbrojavanje u trajanju 30 sekundi, nakon čega u gornjem desnom uglu dobiješ link "sjuda" i to te odvede na ukucavanje četvorocifrenog koda sa ekrana, dalje se pojavljuje konačni link dole desno od četvorougla i to je to, save. Sa iFoldera možeš neograničeni broj jednovremenih downloada da teraš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 (edited) Sad će Talvi da napiše "ajoooj ne ponovoooo" Ovako: ima nekoliko opcija šta će ti server poručiti. Tražiš ili crni link " Скачать" (čita se 'skačać' tj downoaduj), ili crveni link sitnim slovima u paragrafu ispod generalija o samom fajlu "сюда" (čita se: 'sjuda' što znači 'ovde'). Zatim će ti biti ponuđeni neki linkovi sponzora, klikneš na bilo koji i počinje odbrojavanje u trajanju 30 sekundi, nakon čega u gornjem desnom uglu dobiješ link "sjuda" i to te odvede na ukucavanje četvorocifrenog koda sa ekrana, dalje se pojavljuje konačni link dole desno od četvorougla i to je to, save. Sa iFoldera možeš neograničeni broj jednovremenih downloada da teraš. uputstvo je detaljno, ali meni je ovaj ruski kao kineski. nashao sam сюда, i onda posle toga neki crveni link na kom pishe 30 sec, a posle toga sam stao na http://files.metalarea.org/ads_free/?logoff , jer vishe nisam znao 'de da kliknem (trazhi mi da biram drzhave). Edited February 7, 2010 by Huszar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Tu gde ti odbrojava, na istom mestu ti se pojavljuje link. Ukucaš 4 broja koja ti traži. Pojavljuje se stranica sa generalijama arhivskog fajla. Ispod roze (kod mene je roze kod tebe možda plav ) pravougaonika ispod donjeg desnog ugla imaš opet sjuda link, klik i save. I ajde više ne kukajte na ruski, lagan je jezik ima par ekstra slova i to je sve. Mnogo propuštaš ako ne naučiš da se koristiš iFolderom! Samo cela Metal Area ti je na njemu! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Poslusao sam novi album, i na prvo slusanje, deluje sasvim ok... Ali nazalost nista vise od toga... Videcemo kakvi ce biti utisci nakon duzeg slusanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Peti album od Blejza posle Maidena... Neverovatno je da ovaj čovek od tada nijednom nije razočarao u pogledu studijskog albuma. Iz tog aspekta, Blejz sigurno ima jedan od najdoslednijih bendova u novom milenijumu, bar do sada. Fantastičan album, stoji rame uz rame sa Silicon messiah, ali i dalje ne može da nadmaši fascinantni The Man Who Would Not Die iz 2008. godine. Neki od mojih favorita: 1633, God of speed (verovatno najcatchy Blejzov refren još od Born as a stranger ), Faceless i Time to dare, koja na momente podseća na nešto što je moglo da izađe na Blood and belief albumu. Poslednje četiri pesme su očigledno posvećene pokojnoj Debbie Bayley, i moram reći da su pesme prosto teške za slušanje, emocije su prejake. Neverovatno je da smo ovakvu legendu gledali sa jednim bivšim gitaristom u akustičnoj verziji, a niko se ne seti da ga dovede sada, kada je izdao dva sjajna studijska albumom, i ima najjači bend u karijeri. Terra nostra ili Legacy, dajte taj koncert, jebem vam sunce! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Ili Talent Box, pošto su ga oni doveli na toj akustik turneji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Nevazno samo nek dovedu coveka,valjda moze living room da napuni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted February 11, 2010 Author Report Share Posted February 11, 2010 Verovatno može. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Gde ne može, Living room bi bio krcat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Kada bolje razmislim, na onom akustičnom (u BG-u) je još bilo i dosta ljudi, s obzirom da je najavljen, koliko, nedelju dana pre održavanja, da je bio acoustic, i da je bio još jedan 'cert u Novom Sadu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Seaman Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Krajem aprila je u Hrvatskoj. Nadam se da ce svratiti malo i do nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 nema slobodne termine,i to dva dana je u hrvatskoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts