Jump to content

Recommended Posts

Posted

E, kako sam popas'o. Rapidshare ne skidajte, jer je ovaj shto je postavio zajeb'o i postavio Massive Attack.

Da li ima neko ispravan rapidshare? Hotfile i depositefiles mi stalno izbacuje da vec skidam neshto (iako ne skidam) i ne mogu da downloadujem.

Posted

E, kako sam popas'o. Rapidshare ne skidajte, jer je ovaj shto je postavio zajeb'o i postavio Massive Attack.

Da li ima neko ispravan rapidshare? Hotfile i depositefiles mi stalno izbacuje da vec skidam neshto (iako ne skidam) i ne mogu da downloadujem.

Now he tells us...

iPapka valjda su ispravni, sad idem tamo:

http://files.metalarea.org/16267103/?logoff
http://files.metalarea.org/16267096/?logoff

Posted

ja ga ne gotivim,a albumi su mu krsina...tj.album...preslusao sam onaj njegov prvi solo album...kupio disk pre 5-6 godina...majko moja,koje sranje od muzike...odsustvo bilo kakvog smisla za dobro...posle onoga je i sent engr dobar...dobro,nije bas tako,al su u tom rangu...za zapaliti...

• Downvote 1
Posted

Now he tells us...

iPapka valjda su ispravni, sad idem tamo:

http://files.metalarea.org/16267103/?logoff
http://files.metalarea.org/16267096/?logoff

Ja vam tells ya kad sam skin'o. Kad budem video kroz rapidshare, javicu malo ranije nego sad. :P:haha:

Posted

Ti nisi gledao crtani sa Donald Duckom kad on profrflja kroz svoja pačija usta "nau fe felz as" ?

:haha:

Jel' radi ta ipapka. Ja ga skidoh al ga s oproštenjem ne sastavih još

Posted

Ti nisi gledao crtani sa Donald Duckom kad on profrflja kroz svoja pačija usta "nau fe felz as" ?

:haha:

Jel' radi ta ipapka. Ja ga skidoh al ga s oproštenjem ne sastavih još

:haha: Ne mogu reci da se secam tih rechi Donald Ducka, ali mi zvuchi poznato kad ga zamisljam da to izgovara.

A s tim papkom :haha: nikako da se snadjem, jer sam 'o'ma' pobeg'o od straha kad sam video ruska slova. :haha: Bila bi korisna procedura clickanja po tim ruskim rechima. ;)

Posted

Sad će Talvi da napiše "ajoooj ne ponovoooo" :D

Ovako: ima nekoliko opcija šta će ti server poručiti.

Tražiš ili crni link " Скачать" (čita se 'skačać' tj downoaduj), ili crveni link sitnim slovima u paragrafu ispod generalija o samom fajlu "сюда" (čita se: 'sjuda' što znači 'ovde'). Zatim će ti biti ponuđeni neki linkovi sponzora, klikneš na bilo koji i počinje odbrojavanje u trajanju 30 sekundi, nakon čega u gornjem desnom uglu dobiješ link "sjuda" i to te odvede na ukucavanje četvorocifrenog koda sa ekrana, dalje se pojavljuje konačni link dole desno od četvorougla i to je to, save.

Sa iFoldera možeš neograničeni broj jednovremenih downloada da teraš.

Posted (edited)

Sad će Talvi da napiše "ajoooj ne ponovoooo" :D

Ovako: ima nekoliko opcija šta će ti server poručiti.

Tražiš ili crni link " Скачать" (čita se 'skačać' tj downoaduj), ili crveni link sitnim slovima u paragrafu ispod generalija o samom fajlu "сюда" (čita se: 'sjuda' što znači 'ovde'). Zatim će ti biti ponuđeni neki linkovi sponzora, klikneš na bilo koji i počinje odbrojavanje u trajanju 30 sekundi, nakon čega u gornjem desnom uglu dobiješ link "sjuda" i to te odvede na ukucavanje četvorocifrenog koda sa ekrana, dalje se pojavljuje konačni link dole desno od četvorougla i to je to, save.

Sa iFoldera možeš neograničeni broj jednovremenih downloada da teraš.

uputstvo je detaljno, ali meni je ovaj ruski kao kineski. nashao sam сюда, i onda posle toga neki crveni link na kom pishe 30 sec, a posle toga sam stao na http://files.metalarea.org/ads_free/?logoff , jer vishe nisam znao 'de da kliknem (trazhi mi da biram drzhave).

Edited by Huszar
Posted

Tu gde ti odbrojava, na istom mestu ti se pojavljuje link.

Ukucaš 4 broja koja ti traži. Pojavljuje se stranica sa generalijama arhivskog fajla.

Ispod roze (kod mene je roze kod tebe možda plav :P) pravougaonika ispod donjeg desnog ugla imaš opet sjuda link, klik i save.

I ajde više ne kukajte na ruski, lagan je jezik ima par ekstra slova i to je sve. Mnogo propuštaš ako ne naučiš da se koristiš iFolderom! Samo cela Metal Area ti je na njemu! :da:

• Upvote 1
Posted

Peti album od Blejza posle Maidena... Neverovatno je da ovaj čovek od tada nijednom nije razočarao u pogledu studijskog albuma. :da: Iz tog aspekta, Blejz sigurno ima jedan od najdoslednijih bendova u novom milenijumu, bar do sada. Fantastičan album, stoji rame uz rame sa Silicon messiah, ali i dalje ne može da nadmaši fascinantni The Man Who Would Not Die iz 2008. godine. :zeleni:

Neki od mojih favorita: 1633, God of speed (verovatno najcatchy Blejzov refren još od Born as a stranger :rockdevil: ), Faceless i Time to dare, koja na momente podseća na nešto što je moglo da izađe na Blood and belief albumu.

Poslednje četiri pesme su očigledno posvećene pokojnoj Debbie Bayley, i moram reći da su pesme prosto teške za slušanje, emocije su prejake. :cry:

Neverovatno je da smo ovakvu legendu gledali sa jednim bivšim gitaristom u akustičnoj verziji, a niko se ne seti da ga dovede sada, kada je izdao dva sjajna studijska albumom, i ima najjači bend u karijeri. Terra nostra ili Legacy, dajte taj koncert, jebem vam sunce!

Posted

Kada bolje razmislim, na onom akustičnom (u BG-u) je još bilo i dosta ljudi, s obzirom da je najavljen, koliko, nedelju dana pre održavanja, da je bio acoustic, i da je bio još jedan 'cert u Novom Sadu.