Lord Iffy Boatrace Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Super izgleda reklama! Ovo mi je definitivno najbolja njegova pesma: http://www.youtube.com/watch?v=01aHlm3UNnU 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted February 13, 2012 Author Report Share Posted February 13, 2012 (edited) Snimak iz vremena dok je bio čupavac, sada je ćelavac. Dobra je pesma. http://www.youtube.com/watch?v=c51DW2dpXP0&feature=related Edited February 13, 2012 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Nikad necu da mu oprostim sto ju je upropastio (Stare) u bgu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4PtzXVDpQMk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Svaka čast čoveku za post-maiden karijeru. Stvarno dobro zvuči, al sad i on da bude King Of Metal pored onolikog Manowara i Halforda, glupo je. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Jel neko slusao Wolfsbane? Na sta zvuci?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Ako mislis na novi, savetujem zaobilazenje. Ako mislis na stare radove, "Live Fast, Die Fast" i "Kathy Wilson" EP su obavezna lektira. A ovaj cover je novi Blaze-ov lowpoint karijere. Definitivno vise necu ni da kukam ni da se nerviram oko debila, ako me zajebe pa slucajno opet radi nesto sa Wray i Slater-om mozda mi i privuce paznju, a ne sa nekim englesko-italijansko-kolumbijskim anonimuskim kombinacijama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavyervin Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Posto kod nas nece svirati najblize je u Pesti 25. mart Club 202 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Kod nas ove godine definitivno nista od BB-a... Za sledecu postoje neki pregovori, ako nesto bude javicu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 LIIIIIIIIINKKKKKKK!! TALVI obraduj nas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Nova pesma: http://www.youtube.com/watch?v=wYkR_-AnNH4 Hm.... Ovo... i nije loše. Slušaće se još. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Na prvih par slusanja, onako... Nish' posebno... Videcemo kada se skine sve na sta ce liciti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Blaze Bayley - The King Of Metal (2012) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 (edited) MEDIAFIRE LINK: http://www.mediafire.com/?6vsvl47eiqes49z Edited March 16, 2012 by BruceBruce 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Još otkad je došao u Maidene ne varim glas ovoga čoveka. Kao što sam nekoliko puta i rekao, solo albumi posle Maidena mi se žanrovski i svirački sviđaju, ali njegov glas nikako. Tako je i s ovim albumom. Uzeh sad malo da slušam, jer mi je večeras leglo sve novo što sam skinuo, al je utisak kao i pre. Super svirka, samo da peva neko drugi. Nisam znao da je Dimebag bio toliko uticajan na Blazea da mu posveti pesmu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Ovaj Blaze nije normalan. Napravio pesmu o Dimebagu, koja se sastoji od iznošenja činjenica - datum, mesto, opis ubistva... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 ne volim da komentarisem posle prvog slusanja ali...idemo deluje kao da je pukao covek...neke pesme i neke vokalne deonice su smesne. Dopada mi se jedna pesma, balada ali i to cudno zvuci...ima mnogo delova koji jesu ili zvuce van tonaliteta...zao mi je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Prvi utisak je da je ovaj album dosta slabiji od prethodnika. Poslusao sam par puta i obrisao dok ne naidjem na kvalitetniji rip. Izgleda da je prethodna ekipa muzicara imala prilicno veliki uticaj na pisanje muzike, jer mi je ovo sada bez njih dosta slabije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Slusham album i The Black Country mi je nekako blazeovska. :)Sad sam se podsetio kako Blaze ima mocan glas. Chovek ne folira, vidi se da voli to shto radi, i otici cu na njegov koncert kad god mogu. Mada mi nije jasno shto je rasturio prethodnu postavu, jer je bash bila dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Inače, album je sranje. Možda ima poneka dobra deonica, ali ježio sam se dok sam slušao. Od užasa, jer prošli album je bio jebeno remek delo. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Meni je i ovo dobar album, doduše najmanje dobar od svih solo albuma. Mada, realno, čovek iza sebe ima pet dobrih solo albuma, od kojih su poslednja dva moji favoriti, može mu se da izbaci jedan album koji je za nijansu na nižem nivou. Pesme koje su mi se najviše dopale su Dimebag, The Rainbow fades to black, The Black country i Fate. Drugu polovinu albuma ponovo odlikuju pesme sa ličnim tekstovima, koji su solidni kao i uvek, ali pesmama fali nešto muzički. Iako svaka ima neke cool deonice, u celini me nisu toliko oduvale. Still good, though. Ocena koju ja dajem albumu je 8.5/10, pa ko hoće može da viče "blasfemija", ali eto, stvar ukusa. ''Darkness can't hold you, darkness can't kill you, if you don't allow this darkness to exist.'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 http://www.tscarena.ro/tsca/livestream Stream Blaze-ovog koncerta, trebalo bi uskoro da pocne. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Ух, баш ми је слаб албум. Никако ми није легао. Истина, послушао сам једном, видећемо шта ће бити после другог, трећег пута. И мислим да му ни мало не требају песме попут One More Step и Begining. Није то за његов глас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Ja ga preslušah više puta i dalje mi je goMno. Ne znam šta mu je trebalo da otpusti onako dobru ekipu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Па, пази, музички и није толико лоше. Има неколико блиставих тренутака. Али му је нешто подоста чудно са гласом. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts