_powerslave_ Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Mislim da se dzabe nadas Mesaji, a umesto Troopera je mogao ladno ubaciti Clansmana ili When Two Worlds Collide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 (edited) Ne znam sto je kog djavola ubacio The Trooper posle onoga... Edited October 5, 2007 by Killjoy666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Evo, baš sam maločas na Berzi kupio As live as it gets, i upravo slušam. Čoveče, kako je dobro! Sign of the cross mu još više leži u ovom nižem tonalitetu!Evo, baš sam maločas na Berzi kupio As live as it gets, i upravo slušam. Čoveče, kako je dobro! Sign of the cross mu još više leži u ovom nižem tonalitetu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 А значи то си био ти... код Живе за 600 кинти. Хехехе, шпијунирамо из прикрајка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Evo, baš sam maločas na Berzi kupio As live as it gets, i upravo slušam. Čoveče, kako je dobro! Sign of the cross mu još više leži u ovom nižem tonalitetu!Evo, baš sam maločas na Berzi kupio As live as it gets, i upravo slušam. Čoveče, kako je dobro! Sign of the cross mu još više leži u ovom nižem tonalitetu! To je odlican live album, setlista je isto ekstra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Kako je bilo do yaya! Ako neko nabavi neki snimak sa naših koncerata, ili Alive in Poland, nek' se javi za trade! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 (edited) http://mediaportal.ru/2007/10/11/blaze-bay...oland-2007.html mp3 gorepomenutog live in poland-a Edited October 16, 2007 by I_hate_to_much Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 (edited) Ne valja link, opet će narod da sklapa slagalicu... Mada, kad se quotuje post, niotkuda se pojavi ceo link... http://mediaportal.ru/2007/10/11/blaze-bay...oland-2007.html Za taj MP3 će na'vatam valjda nekog da skine (blagodeti dial-upa), ako neko nabavi DVD, nek' viče! Edited October 16, 2007 by crusader84 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Ja sam skinuo Live In Poland, evo sad ga slusam i extra je kavlitet zuvka je mnogo dobar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Super je live,ali meni se vise svidja acoustic jer mu glas zvuci maestralno i imam utisak da se stapa sa gitarom:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Download_manager Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 slusajte pazljivo live in poland i primeticete kako se bubnjar gubi na trenutke i ispada iz ritma. verovatno je to bila svirka posle desetak piva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Album je fantastican, a to za bubnjara nisam primetio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Sad bas slusam Silicon Messiah sa Alive in Poland, majko mila kakav uvod! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Jel' ste bre vi slushali "As Live As It Gets"? Alive In Poland je malo dete u odnosu na to. Daleko bolji zvuk i da ne spominjemo kvalitet svirke..."Two Worlds Collide" je iskasapljena bre na AiP... I Blaze je definitivno pocheo neverovatno da sere na svirkama... A sad viidm na sajtu da bubnjara trenutno nemaju, dakle ova leshina sto se chuje na AiP vishe nije u bendu, good. Horror. I opet menja nekog chlana benda, cc... On the good side.. "..no matter what they say bla blah..BLAZE BAYLEY IS ALIIIIIVEEEE!!!" i onad onaj kraljevski riff... E stvarno paljevinski intro znachi : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Sva tri albuma su mu podjednako kvalitetna, a meni se najviše sviđa pesma Regret. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 I ja takodje obozavam sva 3 albuma!A Regret mi je malo smesna pesma ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Ako cemo realno: Ghost In The Machine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Born As A Stranger Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 I ja takodje obozavam sva 3 albuma!A Regret mi je malo smesna pesma ! Nemoj da kenjas :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 ormer IRON MAIDEN/WOLFSBANE singer Blaze Bayley's web site has been updated with the following message: "The new [bLAZE BAYLEY] album will be available in spring 2008. We are thinking of doing a limited addition of 1,000 units. If you are interested in pre-ordering a limited addition or would like more information on what will be contained on the limited addition, then please email [email protected]. This is research only at this point. Thank you." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 (edited) Nemoj da kenjas :-) To je jebeno moje misljenje,mislim da sam rekao da JE MENI SMESNA....iz raloga sto je pukao zato sto je otisao iz Maiden-a i odatle taj iskren text pesme,koji je meni pomalo smesan....ALI MENI!!!!! Ja nikad jednostavno ne mogu da shvatim tu pesmu ozb i to je sve.... Edited November 16, 2007 by BruceBruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 (edited) I Blaze je definitivno pocheo neverovatno da sere na svirkama... Nisam gledao Alive in Poland, ali sam ga gledao ove godine u BG. Ne znam na šta misliš kada kažeš da je počeo da sere na svirkama. Uzgred, tek sam pre neki dan dobio Blejzove solo albume, i nisam baš stigao da preslušam mnogo, ali sam još ranije imao album As live as it gets. I sada se pitam, ima li još neko da misli da je živa verzija pesme Ghost in a machine MNOGO bolja nego ona studijska? Studijska mi deluje nekako prespora, ima tako čudnih efekata što se vokala tiče, Blejz iznenada usred stihova počinje da peva za oktavu više, i ''Do you wan't to live forever?'' deo mi ne zvuči toliko energično i ubedljivo, kraći je i čudnije otpevan nego na živom albumu. Može se reći da sitničarim, ali to mi je zasmetalo. Inače, ostatak albuma Silicon messiah je dosta dobar. Stvari poput Born in a stranger, The Hunger i Stare at the sun su fantastične, a The Launch me podseća na Man on the edge i jedan mi je od favorita na albumu. А значи то си био ти... код Живе за 600 кинти. Хехехе, шпијунирамо из прикрајка. Heheheheh, svaka čast. Edited November 22, 2007 by Totamealand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Nisam gledao Alive in Poland, ali sam ga gledao ove godine u BG. Ne znam na šta misliš kada kažeš da je počeo da sere na svirkama. Uzgred, tek sam pre neki dan dobio Blejzove solo albume, i nisam baš stigao da preslušam mnogo, ali sam još ranije imao album As live as it gets. I sada se pitam, ima li još neko da misli da je živa verzija pesme Ghost in a machine MNOGO bolja nego ona studijska? Studijska mi deluje nekako prespora, ima tako čudnih efekata što se vokala tiče, Blejz iznenada usred stihova počinje da peva za oktavu više, i ''Do you wan't to live forever?'' deo mi ne zvuči toliko energično i ubedljivo, kraći je i čudnije otpevan nego na živom albumu. Može se reći da sitničarim, ali to mi je zasmetalo. Inače, ostatak albuma Silicon messiah je dosta dobar. Stvari poput Born in a stranger, The Hunger i Stare at the sun su fantastične, a The Launch me podseća na Man on the edge i jedan mi je od favorita na albumu. Heheheheh, svaka čast. Pa jednostavno previshe kenja Pricha previshe nebitne stvari, kod nas sto je vishe pio sve vishe smarao, ne moze lik a da se ne nahvali da je bio u Maidenima, k'o da smo pali sa marsa....to je moj dojam njega trenutno jbg.. Ghost..meni bolja studijska..za nijansu..ALAIG je fantazija live..i sta znam..Tenth dimension mi je npr bolja na lajvu nego studijska i tako..od pesme do pesme...stvarno extra live. Inache..SM mi je medju top10 najheavy albuma...obozavam taj album i odushevio sam se kad krenuo Stare uzivo..ali sam se skenjao kad sjebao strofe...selja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Jebiga, lik je došao prvi put kod nas, pevao dva sata, napravio najbolje moguć izbor pesama... Nećemo sad da mu zameramo za par pomešanih strofi. A iskreno, baš mi se dopalo što je toliko govorio u pauzama između pesama, dobre anegdote, za svaku pesmu ima neku priču, ništa mi se nije učinilo nebitnim. Svaka priča se savršeno uklopila u pesmu. Ti njegovi govori su takođe doprineli intimnijoj atmosferi, što je, mora se priznati, velika retkost u svetu heavy metala i interesantna promena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Jebem ti anegdotu u kojoj je pripovedach maximalno napaljen "ZAMISLITE BIO SAM KOD STIV HERISA U KUCI! STIV HERIS JEBOTEE!!!!". Ne znam..meni smeshno. a to za promashene strofe..pa ajde jednom, ali vishe puta..i josh ima papir kod sebe sa teksti..mrsh u kurac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts