Totamealand Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 (edited) Jebem ti anegdotu u kojoj je pripovedach maximalno napaljen "ZAMISLITE BIO SAM KOD STIV HERISA U KUCI! STIV HERIS JEBOTEE!!!!". Ne znam..meni smeshno. I ja bih se hvalio da sam bio kod Harisa u kući. Ali dobro, možda jeste bilo malo preterano. Uzgred, šta mislite o radovima u Wolfsbane? Nisam primetio da bend ima zasebnu temu, pa rek'o da ih spomenem. Ja nisam imao priliku da čujem nijedan album od njih, ali me baš interesuje. Edited November 28, 2007 by Totamealand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Heheh stvarno se hvalio kako je bio kod Herisa u kuci ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Da. Takođe se hvalio i što je Dejv bio kod njega u kući. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Da je otvorio josh jednog Dzekija, verovatno bi smo chuli i nesto tipa: "Yeah, fuckyeah, as I was saying, there I am IN THE HOME OF STEVE HARRIS..and hey..you know that Steve has a really sexy daughter.." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 And indeed he does. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 She's hot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 (edited) Zadnjih par dana, otkad sam skinuo, slušam Alive In Poland. Genijalno, posebno Alive i Kill And Destroy! Jedino što previše prostači izmedju pesama. I As Live As It Gets sam skinuo danas i 1 preslušao. Odlično je! Nisam mislio da će mi se Blazeov stil dopasti toliko! Trebalo bi dovesti Blaze u Srbiju prvom prilikom! Edited February 13, 2008 by Huszar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Biće ove godine. Obećao nam je!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Strashno bih voleo da chujem live neke Mejden klasike iz njegovog perioda a takodje i iz solo karijere koja kida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 3 nedelje pre i posle Castle-a Blaze nema zakazan ni 1 concert, tako da bi mogao na Castle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Al' bi leg'o pre Helloweena ili Priesta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
V MaN Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Da je posle onoliko viskija pokusao da zapali cigaru cenim da bismo svi odleteli u vazduh Inace, steta sto nije pevao Born as a stranger, nadam se da ce to ispraviti ove godine uz jos jedan dzeki A ono sto je pricao da je Dejv bio kod njega kuci i da je time odusevljen je cista ironija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 A ono sto je pricao da je Dejv bio kod njega kuci i da je time odusevljen je cista ironija Zašto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Pa nije valjda toliko lud da se sa time odushevljava... pa ipak je i on neka lichnost majku mu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 A ono sto je pricao da je Dejv bio kod njega kuci i da je time odusevljen je cista ironija po ovoj recenici mogu samo da zakljucim da ti verovatno ne znas sta ironija znaci. Ne kazem zbog konteksta vec prosto zbog strukture. a sto se tice konteksata: Pa nije valjda toliko lud da se sa time odushevljava... pa ipak je i on neka lichnost majku mu... o ovome se odusevljavao dok je jos bio na uzlaznoj putanji ka toj lichnosti sto ti kazes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Pa nije valjda toliko lud da se sa time odushevljava... pa ipak je i on neka lichnost majku mu... Pazi, brate, kada bi te pozvao jedan od najboljih gitaroša na svetu kod sebe gajbi, sigurno bi se oduševio. Bilo da si četrnaestogodišnji klinac koji pokušava da svira gitaru ili Steve Vai. Ja bih celog života pamtio i hvalio se da sam imao priliku da odem kod Dejva u kuću. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 (edited) Zar se nije hvalio da je isao kod Stevea, a ne Dejvija? Ipak Dejv zivi na Havajima...daleko je to... EDIT: sam' me zbunjujete, ovaj kaze Dejv bio kod Blejza, ovaj Blejz bio kod Dejva... Edited February 19, 2008 by Killjoy of Monte Cristo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Kome se jebe kod koga je Blejz bio kuci? Ali stvarno.. Rise to Addiction me je razocharao...nadam se da nece Blaze sa novim albumom da sjebe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Zar se nije hvalio da je isao kod Stevea, a ne Dejvija? Ipak Dejv zivi na Havajima...daleko je to... EDIT: sam' me zbunjujete, ovaj kaze Dejv bio kod Blejza, ovaj Blejz bio kod Dejva... Moja greška, Dejv je bio kod Blejza. Sorry once again... Šta je Rise to Addiction? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Blaze je trebao da svira i u Novom Sadu na onoj unplugged turneji od prošle godine, ali da li je? Neki drugovi mi kažu da nije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 (edited) Blaze je trebao da svira i u Novom Sadu na onoj unplugged turneji od prošle godine, ali da li je? Neki drugovi mi kažu da nije... Jeste, bio je u NS. Edited February 20, 2008 by Killjoy of Monte Cristo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Bio je Mr. Blaze i u Novom Sadu. Mislim da ima neki klip na youtube, ali sada me mrzi da tražim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 (edited) Znao sam! Ima pičku da im razlupam! Nisam bio tamo, jer nije bilo nikakve reklame za taj concert, a baš tih dana nisam proveravao mail. Edited February 21, 2008 by Huszar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Šta je Rise to Addiction? Bend koji su osnovali chlanovi BLAZEa (minus jel'te Bayley) nakon razilazenja..chak je i Singer trebalo da bude tu, ali se odluchio za Paradise Lost(who can blame him?). Anyway, kad sam chuo prvi ep/singl/whatever "Falling As One" raspametio sam se i jedva chekah albuma..to beshe pre 2..3? godine..u medjuvremenu zamenioshe pevacha, bubnjara, basistu..pa su tu sada samo Wray i Slater, i jbg album mi nije ispunio ochekivanja, a i ovaj novi vokal lechka dosadan... Sad pishu materijal za drugi album, videcemo kakav ce biti. A inache jesenas su bili na turneji sa Trouble-om. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Ne znam gde da pitam ovo, pošto bend nema svoju temu. Ima li neko za upload prvi album od Wolfsbane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts