Divlji Tigar Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Ruski Thrash metal manijaci. Album "Orden Satani" je po meni najbolji. Quote
RNA Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Onog kasnijeg perioda se gadim. Postali su prokleti nacisti. Vidis u knjizici slike publiek i sve celavac do celavca. Quote
Goxy Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Onog kasnijeg perioda se gadim. Postali su prokleti nacisti. Vidis u knjizici slike publiek i sve celavac do celavca. Vidis to nisam znao.Mislim da cu da promenim misljenje o njima ali na bolje. 1 Quote
fenster Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Imam samo Kannibal, svidja mi se. Nije klasican thrash, vuce dosta na punk. Kakvi su ostali albumi? Quote
RNA Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Vidis to nisam znao.Mislim da cu da promenim misljenje o njima ali na bolje. Mozes preko metal archives da pronadjes njihov sajt, pa ce ti se sve samo kasti. Pauk je i hapsen zbog toga. Samo, nikako mi ne ide u glavu spajanje Rusa i nacizma. 20 miliona Rusa izginulo u 2. svetskom ratu boreci se protiv Svaba, a danas neki tamo degeni propagiraju istu ideologiju. ISto je i sa Srbima. Kad vidim tipa sa nacistickim obelezjima, slobodno ga mogu prozvati ustasom! Isto sranje. Quote
Goxy Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Mozes preko metal archives da pronadjes njihov sajt, pa ce ti se sve samo kasti. Pauk je i hapsen zbog toga. Samo, nikako mi ne ide u glavu spajanje Rusa i nacizma. 20 miliona Rusa izginulo u 2. svetskom ratu boreci se protiv Svaba, a danas neki tamo degeni propagiraju istu ideologiju. ISto je i sa Srbima. Kad vidim tipa sa nacistickim obelezjima, slobodno ga mogu prozvati ustasom! Isto sranje. O tome imam svoje misljenje ali nije mu mesto na ovoj temi.To sto sam rekao u ranijem postu je mozda vise bila sala jer bend nikad nisam smatrao kvalitetnim,ni pre ni sad.Verovatno kad bih metal bendove gledao prema politickom ubedjenju,slusao bih samo krseve. Quote
RNA Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Ah, to... Pa, ubodu oni poneku dobru pesmu i na novijim albumima, kad ostave politicke teme iza sebe. Jer, uglavnom politicki orijentisane pesme vise vuku na oi/hc kombinaciju, nego na thrash. Ali, prvi albumi su im de facto dobri. Quote
Гласник смрти Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Зар није већ била тема о њима? Слушао сам Орден Сатани, Russian vodka и Kannibal и само први ми се свиђа, остали имају више punk-а у себи а баш и не готивим претерано... Quote
RNA Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Bila tema, ali nestala u Velikom brisanju. Quote
Defunctus Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Najjaci live nastup. :lol: http://www.megaupload.com/?d=YLCK7YG6 Quote
WoI Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 imam nekoliko njihov spota i nastupa ali kao i Bosko, odma sam izgubio neko interesovanje kada sam video ideologiju koju propagiraju. Quote
Thrashformers Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Ma bre prva tri albuma su vrh! Ovo ostalo nisam slushao niti cu,necu da kvarim mishljenje o njima... Thrash/Punk u svojoj najboljoj varijanti! Quote
Josif Visarionovič Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Koliko izdanja imaju jos malo pa ce Nunslaughter da stignu Quote
RNA Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 То једноставно нема шансе! Мада, Unholy Grave их брзо пристижу. Quote
Zdodnovani Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Orden Satani i Russian Vodka prejaki albumi, o tome nema raspave. Dalje nisam slusao al' me nesto i ne zanima, ovo mi je dovoljno. Po meni Orden Satani mi je nekako bolji, mozda zato sto sam ga prvog poslusao... Quote
Thrasher Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Na kom albumu su poceli da obradjuju nazi teme ? Quote
Morphy Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Figure it out yourself Kako sam se skenjao kada sam saznao da su prljavi nazi lovers. Quote
Zdodnovani Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Ima jedan snimak sa nekog nastupa za pjesmu Nicht Kapitulieren. Inace pjesma je dobra, mislim sto se muzike tice i kompletnog uticaja na uho slusaoca ali kad sam vidio da momak pjeva prerusen u Hitlera smucili su mi se, inace ne znam tekst pjesme, ne znam njemacki nesto previse dobro, a ruski nikako ne znam tako da mogu misliti sta znaci tekst... Quote
hypnos Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 ma pravili su dobru muziku na prva dva albuma posle goli shit. moze li da se vidi taj text na njemackom Quote
vudun Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Једина позитивна ствар у вези овог бенда јесу урнебесни спотови. Quote
Zdodnovani Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 @hypnos: Nema nista od teksta, trazim vec 10 minuta na sve nacine i ne mogu naci tekst.... Quote
hypnos Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 e da kako je strasan spot za Fantom Quote
Angelystor Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Ovaj "Russian Vodka" moze na 'leba da se maze kol'ko dobar album. Quote
Recommended Posts