Jump to content

Recommended Posts

Posted

Progressive heavy metal bend iz Tuzle.

uskoro prvo officialno izdanje.

vise informacija na www.symbolicband.com

a MP3 mozete da skinete sa naseg sjata www.walkrec.com u sekciji media.

• 1 year later...
Posted (edited)
sta je ovo powerasi niko nije sluso SYMBOLIC???SYMBOLIC je bolji nego pola ovih bendova na ovom forumu,uvjerite se zasto

http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endid=138678479

Glup ti je pristup prijatelju, u najmanju ruku. Taj Symbolic, koliko ja znam, apsolutno nikakvu promociju nisu radili, niti rade u Srbiji. Kako ocekivati onda da su ljudi culi za njih?

Ja jesam slusao snimke, i ok su, za ove prostore pogotovo, gde nema bas konkurencije u prog zanru, ali nemojmo sad preterivati sa izjavama tipa ove da su bolji od pola bendova ovde...

EDIT: a i taj album, da li je ikada izasao uopste?

Edited by Apeiron
Posted
Glup ti je pristup prijatelju, u najmanju ruku. Taj Symbolic, koliko ja znam, apsolutno nikakvu promociju nisu radili, niti rade u Srbiji. Kako ocekivati onda da su ljudi culi za njih?

Ja jesam slusao snimke, i ok su, za ove prostore pogotovo, gde nema bas konkurencije u prog zanru, ali nemojmo sad preterivati sa izjavama tipa ove da su bolji od pola bendova ovde...

EDIT: a i taj album, da li je ikada izasao uopste?

jbg imali su dosta problema oko izdavanja albuma,i oko postave,ali eto sad su nasli novog basistu,basista hrvatskog war-heada,i album je zavrsen ja mislim,ali nema izdavaca!!!! traze nekog bolje izdavaca,jer zasto bi tolika velicina i potencijal,izdala za neku domacu kucu,ja mislim da se svirke po srbiji i okolnim zemljama mogu uskoro ocekivati!!!!

Posted
jbg imali su dosta problema oko izdavanja albuma,i oko postave,ali eto sad su nasli novog basistu,basista hrvatskog war-heada,i album je zavrsen ja mislim,ali nema izdavaca!!!! traze nekog bolje izdavaca,jer zasto bi tolika velicina i potencijal,izdala za neku domacu kucu,ja mislim da se svirke po srbiji i okolnim zemljama mogu uskoro ocekivati!!!!

Jebiga, prvi album, to treba izdati bilo kako, ne moze se mnogo ocekivati, pogotovo kad je bend iz zemlje koja kao i Srbija jos uvek pati sa vizama i sl.

Secam se da su valjda Artension trebali svirati, ili su svirali... to je taj prog. I da li je devojka tu sad vokal ili pevaju i lik i cura?

Posted

to sam i ja govorio piperu bubnjaru,nek izdaju za bilo koga pa nek onda vide dalje,ne nema vise te ribe,i nek nema sad dosta bolje zvuce,a da ARTENSION im je najveci uticaj naravno :mrgreen: !!!sad je goran na vokalu,vokal despotic bullet-a,dobar je lik...eto ima na myspace-u pjesama sa njim,pa poslusaj!!!!