walk Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Progressive heavy metal bend iz Tuzle. uskoro prvo officialno izdanje. vise informacija na www.symbolicband.com a MP3 mozete da skinete sa naseg sjata www.walkrec.com u sekciji media. Quote
grave desecrator Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 sta je ovo powerasi niko nije sluso SYMBOLIC???SYMBOLIC je bolji nego pola ovih bendova na ovom forumu,uvjerite se zasto http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endid=138678479 Quote
Apeiron Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 (edited) sta je ovo powerasi niko nije sluso SYMBOLIC???SYMBOLIC je bolji nego pola ovih bendova na ovom forumu,uvjerite se zasto http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endid=138678479 Glup ti je pristup prijatelju, u najmanju ruku. Taj Symbolic, koliko ja znam, apsolutno nikakvu promociju nisu radili, niti rade u Srbiji. Kako ocekivati onda da su ljudi culi za njih? Ja jesam slusao snimke, i ok su, za ove prostore pogotovo, gde nema bas konkurencije u prog zanru, ali nemojmo sad preterivati sa izjavama tipa ove da su bolji od pola bendova ovde... EDIT: a i taj album, da li je ikada izasao uopste? Edited February 10, 2008 by Apeiron Quote
grave desecrator Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Glup ti je pristup prijatelju, u najmanju ruku. Taj Symbolic, koliko ja znam, apsolutno nikakvu promociju nisu radili, niti rade u Srbiji. Kako ocekivati onda da su ljudi culi za njih? Ja jesam slusao snimke, i ok su, za ove prostore pogotovo, gde nema bas konkurencije u prog zanru, ali nemojmo sad preterivati sa izjavama tipa ove da su bolji od pola bendova ovde... EDIT: a i taj album, da li je ikada izasao uopste? jbg imali su dosta problema oko izdavanja albuma,i oko postave,ali eto sad su nasli novog basistu,basista hrvatskog war-heada,i album je zavrsen ja mislim,ali nema izdavaca!!!! traze nekog bolje izdavaca,jer zasto bi tolika velicina i potencijal,izdala za neku domacu kucu,ja mislim da se svirke po srbiji i okolnim zemljama mogu uskoro ocekivati!!!! Quote
Apeiron Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 jbg imali su dosta problema oko izdavanja albuma,i oko postave,ali eto sad su nasli novog basistu,basista hrvatskog war-heada,i album je zavrsen ja mislim,ali nema izdavaca!!!! traze nekog bolje izdavaca,jer zasto bi tolika velicina i potencijal,izdala za neku domacu kucu,ja mislim da se svirke po srbiji i okolnim zemljama mogu uskoro ocekivati!!!! Jebiga, prvi album, to treba izdati bilo kako, ne moze se mnogo ocekivati, pogotovo kad je bend iz zemlje koja kao i Srbija jos uvek pati sa vizama i sl. Secam se da su valjda Artension trebali svirati, ili su svirali... to je taj prog. I da li je devojka tu sad vokal ili pevaju i lik i cura? Quote
grave desecrator Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 to sam i ja govorio piperu bubnjaru,nek izdaju za bilo koga pa nek onda vide dalje,ne nema vise te ribe,i nek nema sad dosta bolje zvuce,a da ARTENSION im je najveci uticaj naravno !!!sad je goran na vokalu,vokal despotic bullet-a,dobar je lik...eto ima na myspace-u pjesama sa njim,pa poslusaj!!!! Quote
Recommended Posts