niking Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 On October 24 2007, a Battlestar Galactica video game was released by Sierra for download on XBox Live Arcade. This game is also available for Windows. It's a top down arcade style shooter with both single and multiplayer aspects. to jeste D GEJM, a komjuniti pravi neku levu Quote
Opera Ghost Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Tesko uopste mogu da zamislim igru koja bi prenela feeling serije. Pada mi napamet doduse nesto ala ST:Klingon...za jedno igranje,al je vredelo igrati... Medjutim takve igre se jednostavno vise ne prave,sto je steta jer FMV bi umeo da ceni kapacitet DVDova... Quote
Nightwing Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 to jeste D GEJM, a komjuniti pravi neku levu zar nije Beyond the Red Line tr00 igra? Quote
niking Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 pa obe pravi komjuniti na bazi vec postojecih igara, ova je bas izdata zvanicno... a i ma i Fleet Commander koji isto treba da izadje Quote
Nightwing Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 ISCUREO RAZOR This is the upcoming Razor Teleplay (TV Movie) due out on November 24th. This is the full movie, and yes, I've watched it and know it to be genuine. Apparently it's from a leaked screener. http://www.demonoid.com/files/details/1409389/16823835/ Quote
Zagrivuk Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 (edited) FILM JE EXTRA! :da: Ps: I kopija je kao DVDrip :pivopije: Edited November 3, 2007 by Lemur padobranac! Quote
Nightwing Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 evo par utisaka posle prvog gledanja film je dobar mada je samo jedna dupla epizoda cini mi se da su neki flashbackovi nespretno ubaceni (narocito Adamin) ali ce to verovatno biti ispravljeno produzenom verzijom Sve odluke admirala Kejn mogu da opravdam nekako sem onog ubijanja i napustanja civila,tu je stvarno bespotrebno bila surova vojska treba da brani svoje gradjane a ne da ih napusta,za koga se onda bori? samo za osvetu? poslednjih 10ak minuta filma su najbolji : hint za 4tu sezonu + Adamino obracanje sinu i njegovo vidjenje desavanja na Pegazu ipak sam na kraju blago razocaran samo zbog toga sto sam ocekivao da ce film imati malo drugaciji pristup od serije,pre svega sto se tice rezije...ovako je samo dobuna price Quote
Zagrivuk Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 U bre, pa gde da ima drugaciji pristup od serije, onda bi serija izgubila na smislu. Quote
Nightwing Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 ocekivao sam da se razlikuje od serije kao sto se Serenity razlikuje od Fireflya Quote
Zagrivuk Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 (edited) Ako si dobro pratio desavanja za BSG ovaj film je samo uvod u novu sezonu, kao sto se da videti na samom kraju filma. A to je sasvim dobro povezano sa krajem trece sezone Edited November 4, 2007 by Lemur padobranac! Quote
NightTrain Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 fuck, onaj link na prošloj strani ne radi (radi, ali ne mogu da se registrujem ), ima li neko još neki zdrav torent, ili još bolje, da mi nareže na disk? naravno, biće pozz Quote
niking Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 (edited) dobar je film, bas sam se zagrejao za 4. sezonu... edit: torrent i mirror Edited November 5, 2007 by ampersand Quote
Council A Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Kakav je snimak, da se cimam da nabavljam ili da sacekam? Quote
Nightwing Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Kakav je snimak, da se cimam da nabavljam ili da sacekam? evo print screen Quote
Nightwing Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Battlestar Galactica Razor 2007 UNRATED EXTENDED Quote
Azizam Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 aw, muška plavušo (sa vrlo povoljnim smislom), da li bi ja mogla da dobijem onu animu što sam ovaj zatražila pa i razor u isto vreme.... nisam odgledala, zamisli nije mi se skidalo kad sam se vrnula iz Hindustana Quote
Azizam Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Smor, ne znaju zbog štrajka ni da li će se serija završiti. Kao, postoji mogućnost da ceo projekat propadne. Quote
süpergeek Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 "Battlestar Galactica returns to SCI FI in March 2008!" izvor: scifi.com/battlestar Prvo je najavljeno za januar 2008. godine, a evo sada je pomereno za mart, ali da li je to sigurno? Samo još fali da se prekine taman kad je postalo najzanimljivije... Quote
Council A Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Ne, prvo je najavljeno za januar, pa pomerno za april, pa je ovo, u tom svetlu, dobra vest. Quote
Nightwing Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 reklama za mart ide odavno na ScFi kanalu problem je sto nisu snimili sve epiozde moze se desiti da sad odgledamo prvih 10 epizoda a sledece godine ostatak 4te sezone Quote
Azizam Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Na wikipediji piše da će se "He That Believeth In Me", tj. prva epizoda 4te sezone prikazati prvi put tek osmog Aprila. Quote
Recommended Posts