Council A Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Hocete li mi reci da sam ja jedina kojoj pet potpuno istih kadrova Starbuck kako se hvata za glavu i vice "We're going the wrong way" mucni za gledanje? Quote
Azizam Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Nisi, dosta ljudi to h8uje... Ja sam zapravo manjina haha. Quote
niking Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 How can I reeeach thiiis Earth? da, mene je Starbuck uzasno nervirala u ovoj epizodi, ali mi je u globalu bila super... Centurioni u najavi preuzimaju vlast Quote
*Nienna* Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Uspjeh da odgledam sve sezona za nekih 7,8 dana Mnogoo dobra serija,jedino sto mi smeta jeste naglaseni religijski ton (narocito onaj dio oko Ateninog groba i strijele) a inace je sjajna serija. Omiljeni likovi,admiral,Boomer (ona prva ne Athena),Helo i Sturbuck (do 3.sezone). Quote
Azizam Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Svidja mi se njegova faca kad priča sam sa sobom. I kraj cele konverzacije je tako "baltarovski". A scena sexa i blablatruć o bogu mi je...hm hint za nešto više? Promenio se Baltar. Quote
*Nienna* Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Da,ta scena je bas super,trebali su da stave da prica i sa sobom i sa sesticom u isto vrijeme :) Quote
Opera Ghost Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 E bogu hvala da je Keli konacno mrtva...ne vratila se Quote
Council A Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Da, najzad se nesto desilo. Najbolja epizoda do sada. Quote
Council A Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 I sta se desilo u ovoj epizodi? Apsolutno (jebeno) nista. Eeeh, da su ih samo napravili 10 umesto 20.. Quote
Council A Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 I sta se desilo u ovoj epizodi? Apsolutno (jebeno) nista. Eeeh, da su ih samo napravili 10 umesto 20.. I sta se desilo u ovoj epizodi? Apsolutno (jebeno) nista. Eeeh, da su ih samo napravili 10 umesto 20.. Quote
Azizam Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Nestane edit posle nekog vremena. To je odavno tako...mislim ne možeš valjda posle pet minuta da edituješ svoj post ili tako nešto. Nego, ja mislim da se u ovoj epizodi bsg vratio starim fazonima, razglabanja o odnosima među ljudima. I ove političke zavrzlame su mi interesantne. Quote
Council A Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Ali, sve smo to vec videli. Cini mi se kao da jalovo popunjavaju prostor.. Meni je ona dokolica i frustracija prezentovana u drugoj sezoni vrhunac dostizanja neke serije, ali ovo je vec nesto drugo. Ovo je izvlacenje vode iz suve krpe. No, imajte u umu da ne gledam ni jednu drugu seriju, nit nameravam, osim eventualnog novog Star Treka posle ova tri filma koja planiraju, znaci, sledecih deset godina sam mirna, a BSG je moj oprostaj od takvog nacina zvakanja radnje (tu naravno ne upadaju South Park i slicne smisalice). Ukratko, nemam ja zivaca za ovo. Quote
Thule Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Hoće li neko već jednom ubiti onog Baltara... Kako me nervira. Quote
Zagrivuk Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Hoće li neko već jednom ubiti onog Baltara... Kako me nervira. Marsh baksuzu, on i Adama su extra likovi! BTW. Vracaj moje Galaktike :) Quote
Thule Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Misliš Džonijeve? Već sam mu ih vratio . Nadam se da će Baltar na kraju sezone doživjeti neku tešku i nasilnu smrt, ali se ne uzdam previše u to. A nemoj Adamu u isti koš sa njim. Adama je lik za sebe, bez premca . Quote
*Nienna* Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Genijalna epizoda,gradjanski rat izmedju Cylona je sjajna ideja i zanimljivo je za gledanje. Vidjecemo sta ce da urade kada se vrate na galacticu,sve osmice,sestica i leoben :) Quote
Council A Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 Najzad! Najzad! Epizoda po merilima pocetka BSG-a! Zajedno sa predhodnom podseca zasto je BSG odlicna serija! Quote
niking Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 ovi su sve ludji i ludji, mislim da cu poludeti kad naleti pauza... Quote
Council A Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Ako imas problema sa desetodnevnom pauzom, sta ces reci na sedmomesecnu ? Quote
SerbZmaj Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Vazno je da Geta ima talenta za pevanje ) Quote
Zagrivuk Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Ali zato zavrsnica je tesko sranje, kakve su ono ljubavne gluposti........................... Jebes Spanska sela, propade i Galaktika Quote
Recommended Posts