Opera Ghost Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 DO JAJA!!! Apsolutno sam odusevljen Zemljom...serija nije izdala Fallout all the way!!! Quote
djuk Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 poslenja je odlicna, ali sad treba docekati januar. Quote
djuk Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 poslenja je odlicna, ali sad treba docekati januar. http://www.gateworld.net/galactica/news/20...lacticais.shtml Quote
IRA Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 To je bilo nekako ocekivano. Kad se serija Galactica zavrsi bice puno ljudi koji ce hteti jos... Quote
niking Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Jebase nam kevu.... sad cu da placem do januara Quote
Alx_WS Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Zdravo ljudi... mogu ja da nesto pitam pa da me kasnije neko ubije? Here goes nothin' : "Ima neko linkove za skidanje Battlestar Gallactica-e???" Quote
Apeiron Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Jako, jako... ovih 10 epizoda su i vise nego ok. Nema sta, definitivno najbolja SF serija ikada, samo jos da dobro zavrsi. E sad, jedino sto mi staaalno bode usi i oci je ta jebena predsednicka administracija, kao da je radnja u USA a ne u svemiru. I svako malo "what the hell". Hell... kakav pakao crni, odakle im pojam "pakao" uopste? Izgleda da je biblija nasla svoje puteve do njih pre nego sto su oni nasli Zemlju Bas bezveze propust. Quote
Face Of Melinda Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Jedna od njaboljih serija ikada, ja je odgledah u dahu. Recimo da uvek provalim kako ce da ide tok radnje i kako ce da se zavrsi, u ovoj seriji to je nemoguce, uvek te iznenade Quote
niking Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 TVGuide. com confirmed with Sci Fi today that Battlestar Galactica's final season beginning in 2009 will air "extra-long" or extended episodes. Executive producer Dave Eick told the audience at this year's Comic-Con that the final episodes have become so critical to the series arc that they couldn't possibly wrap them up in toaster-sized hour-long installments. Does this mean we'll get multiple two-hour episodes — more than the 10 remaining planned — from Sci Fi? Eick didn't reveal the exact method of lengthening the episodes, but that should keep us fans frakkin' happy during the long hiatus. Quote
Azizam Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 urgh... Nekako ne mogu artikulisanije da se izrazim povodom nove epizode do urgh... Quote
NightTrain Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Previse sporo se desava radnja. Ipak je ovo druga polovina poslednje sezone, a oni tu provode pola epizode u kukanju. Jos sad ako se ispostavi da sam pogodio kraj serije, bice mnooogo trulo. Quote
niking Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 onda ces ispasti prekul u nasim ocima Quote
Face Of Melinda Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Pa dobro ako si gledao stariju verziju serije mozes da pretpostavis sta ce biti, ali ja sam i dalje full of questions Quote
Apeiron Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Previse sporo se desava radnja. Ipak je ovo druga polovina poslednje sezone, a oni tu provode pola epizode u kukanju. Paaa, ipak se sve do sada svodilo na dolazak na Zemlju, kao spas je tu i to, i onda sta su zatekli, naravno da ce da kukaju Epizoda je odlicna, ide ovo sve super. Kontao sam pustiti da se zavrsi, pa skinuti i onda odgledati sve zaredom, ali ne mogu izdrzati, pa nema druge nego gledati epizodu sedmicno... Quote
Zagrivuk Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Pa dobro ako si gledao stariju verziju serije mozes da pretpostavis sta ce biti, ali ja sam i dalje full of questions Pratio kao klinac, a upamtio samu jednu epizodu Quote
Face Of Melinda Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Ne znam da li ste gledali poslednju epizodu, ali sledecih nekoliko ce biti pokolj i preporucujem webisode 1-10 izmedju 11 i 12 epizode, Gayta dolazi do izrazaja Quote
Zagrivuk Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Mene su malo smorili, ako stvarno ne pocne nesto zesce da se desava upropastice seriju dramom Quote
Face Of Melinda Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Pa Miskoni ne moze to tako odjednom klanje... prvo mora uvod u pricu gde su se stvari zakuvale i sada krece rokanje... gledajuci ovo serija ce se zavrsiti na 30 000 prezivelih... Samo cekam kada ce da upadnu u sred gradjanskog rata medju ljudima Sajlonci sa bratom Cavil-om na celu... ne znam za tebe ali ja jedva cekam sledei nastavak, sta znam vrzmaju mi se hiljadu stvari po glavi kako sta, ima mnogo otvorenih pitanja, a sve to treba da se razresi u ovoj sezoni. Quote
Opera Ghost Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Realno,Saul ce da pogine...e onda nastaje frka...Jer ako se on vrati iz mrtvih,letece kurci na sve strane,a o tome kolko ce da pije necu ni da pocinjem Quote
Azizam Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 Yet again ja sam neartikulisana. Koji carevi svi odreda zajedno, sledeća epizoda takođe obećava. Quote
Zagrivuk Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 Pa Miskoni ne moze to tako odjednom klanje... prvo mora uvod u pricu gde su se stvari zakuvale i sada krece rokanje... gledajuci ovo serija ce se zavrsiti na 30 000 prezivelih... Samo cekam kada ce da upadnu u sred gradjanskog rata medju ljudima Sajlonci sa bratom Cavil-om na celu... ne znam za tebe ali ja jedva cekam sledei nastavak, sta znam vrzmaju mi se hiljadu stvari po glavi kako sta, ima mnogo otvorenih pitanja, a sve to treba da se razresi u ovoj sezoni. Sta znam, meni je Gaius Baltar najjaci lik, ali ga upropastise sa onim prorockim glupostima Quote
Recommended Posts