Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dakle, ne znam jeli neko čuo za ovaj genijalan bend ali ja preslušah malopre njihov album iz 2000-te Against Again (imate ovde negde download: http://deathmetalinvasion.blogspot.com/ ) i oduševih se. ^^ Da, sviraju Grind, ali ne samo to već imaju i neke uvrnute melodične delove, Post-Hardcore elemente i još shitload of drugih uticaja (praktično Avantgarde). Iskreno, nemam dodatnih informacija o dotičnom bendu, sem da se pevač zove Hatada, gitarista Kapo, basista Futoshi i bubnjar Chowrow. A da, i to da je Hatada osvedočeni begunac iz lokalne mentalno-zdravstvene ustanove.

Diskografija: http://www007.upp.so-net.ne.jp/swarrrm/discorgraphy.html

Ni ja ne mogu da se snađem, znam samo da imaju gomilu split-ova. Svaka dodatna informacija je dobrodošla...

• Upvote 1
Posted

Uhm...'beš mi sve ako ovo nije jedan od najboljih Grind bendova ikada. Skinuo sam Nise Kuseishu Domo - Thee Imitation Messiahs (2003, jebeno odličan album) i još neke split-ove. Waaaaaa naložio sam se, što bi rekla jedna koleginica s ovog foruma *moist*. ^^

Ae bre skidajte nešto od njih prokleti bili, ostav'te melotechnideath i ostale boy-band žanrove!

Posted

grindcore.no-ip.org <- Nešto od Skelletona-e, nešto od drugih likova. ^^ Da, DC++. Jeb' ga, nema ništa direct osim onog Against Again albuma na onom linku koji sam već dao...

Posted

ja imam, verovatno, sva njihova izdanja i Nise Kuseishu Domo je njihov najbolji album zasigurno. vokal je neprejebiv, na momente me potseti na Sakevia [GISM], sto retko ko moze da ucini. muzika je dosta direktnija nego na ostalim izdanjima gde ima i vise emo/skrimo elemenata. u svakom slucaju moze da se svidi i ovim i onim grinderima.

Posted

Heheh fin Versus avatar. Šta imaš sve od njih?

Moja lista:

[1999] Swarrrm & Force 7" Split

[1999] Swarrrm & Fugaku Split

[2000] Against Again

[2001] Swarrrm & Atomic Fireball Split

[2002] Swarrrm & Bloodred Bacteria Split

[2003] Nise Kuseishu Domo - Thee Imitation Messiahs

Ima još, znam ali ne mog da nađem...skida se Chaos & Grind (1998) ali spoooooroooooo. Skelletona me muči malo =/

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Da, tačno su kao Dir `en` Grey.

Also, Black Bong je jeibtačno ubitačno fantastičan!!!!!!!!!!!

Ovo je track list:

1. Snow

2. Cherry Tree

3. Fissure

4. Sky

5. Road

6. Light

7. Wind

8. Black Bong

ili u kanji-ju:

1. 雪

2. 桜

3. 裂

4. 空

5. 道

6. 光

7. 風

8. Black Bong

Posted

gobblegegook = win

zasad :P

btw jeli moj snimak ili bas rezhe non stop?

Vishe mi se svidja dir en grey... frontman swarrrm-a je odlican vokal, ali frontman dir en grey-a ima ponajbolji beastial growl (ono kad zarezhi) na metal sceni trenutno =)

• 1 year later...
Posted

Pazi ima tema, ali mozda na pogreshnom mestu? Ali sve u svemu kida. KIDAAAA bend . :)

[2003] Nise Kuseishu Domo - Thee Imitation Messiahs >>> najbolji album, pevach je lud na istom. : )

Posted

Ovo je jedan od 4-i Japanska benda koje gotivim. Ali stvarno mislim da ovo trebao na Avangardu pre nego ovde.

Inache imaju smao tri albuma i milion splitova,epova singalica i raznih chudesa. A to su Against Again, Nise Kyuseishu Domo (Thee Imitation Messiahs) i Black Bong. To je i jedino sto imam od njih. :)

Posted (edited)
Inache imaju smao tri albuma i milion splitova,epova singalica i raznih chudesa. A to su Against Again, Nise Kyuseishu Domo (Thee Imitation Messiahs) i Black Bong. To je i jedino sto imam od njih. :)

pa i nemaju nesto premnogo izdanja.pogledaj diskografiju japanskog sabbata pa onda reci :razz:

sve sto sam od njih slusao je vrhunski.

silence :rockdevil:

Edited by Goxy
Posted (edited)
pa i nemaju nesto premnogo izdanja.pogledaj diskografiju japanskog sabbata pa onda reci :razz:

sve sto sam od njih slusao je vrhunski.

silence :rockdevil:

Jel to japanci grese u stampanju diska ili se pesma zove scilence? Ili je na foru i am the black WIZARDS! :rockdevil:

Edited by Сталкер