Anоnymous Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Dakle, ne znam jeli neko čuo za ovaj genijalan bend ali ja preslušah malopre njihov album iz 2000-te Against Again (imate ovde negde download: http://deathmetalinvasion.blogspot.com/ ) i oduševih se. ^^ Da, sviraju Grind, ali ne samo to već imaju i neke uvrnute melodične delove, Post-Hardcore elemente i još shitload of drugih uticaja (praktično Avantgarde). Iskreno, nemam dodatnih informacija o dotičnom bendu, sem da se pevač zove Hatada, gitarista Kapo, basista Futoshi i bubnjar Chowrow. A da, i to da je Hatada osvedočeni begunac iz lokalne mentalno-zdravstvene ustanove. Diskografija: http://www007.upp.so-net.ne.jp/swarrrm/discorgraphy.html Ni ja ne mogu da se snađem, znam samo da imaju gomilu split-ova. Svaka dodatna informacija je dobrodošla... 1 Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Hmmm ima uticaja svega i svacega...mozda suvise za moj ukus ali ono vokal je kvlt Quote
Anоnymous Posted December 22, 2006 Author Report Posted December 22, 2006 Ah, u pesmi Pain na kraju kada viče "Mou yada!!" (Enough!!)....epic. Hatada is made of awesome. Quote
Anоnymous Posted December 23, 2006 Author Report Posted December 23, 2006 Uhm...'beš mi sve ako ovo nije jedan od najboljih Grind bendova ikada. Skinuo sam Nise Kuseishu Domo - Thee Imitation Messiahs (2003, jebeno odličan album) i još neke split-ove. Waaaaaa naložio sam se, što bi rekla jedna koleginica s ovog foruma *moist*. ^^ Ae bre skidajte nešto od njih prokleti bili, ostav'te melotechnideath i ostale boy-band žanrove! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 Heh ja to pricam ali me niko ne slusa.Tezak sam ja za nove stvari.Zatucan jebaga zato me ljudi i ne vole (na netu ).Ae potrudicu se.A odakle si skidao?ako nije tajna Quote
Anоnymous Posted December 23, 2006 Author Report Posted December 23, 2006 grindcore.no-ip.org <- Nešto od Skelletona-e, nešto od drugih likova. ^^ Da, DC++. Jeb' ga, nema ništa direct osim onog Against Again albuma na onom linku koji sam već dao... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 Kk znaci sa grind huba Quote
HELLNATION Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 ja imam, verovatno, sva njihova izdanja i Nise Kuseishu Domo je njihov najbolji album zasigurno. vokal je neprejebiv, na momente me potseti na Sakevia [GISM], sto retko ko moze da ucini. muzika je dosta direktnija nego na ostalim izdanjima gde ima i vise emo/skrimo elemenata. u svakom slucaju moze da se svidi i ovim i onim grinderima. Quote
Anоnymous Posted December 24, 2006 Author Report Posted December 24, 2006 Heheh fin Versus avatar. Šta imaš sve od njih? Moja lista: [1999] Swarrrm & Force 7" Split [1999] Swarrrm & Fugaku Split [2000] Against Again [2001] Swarrrm & Atomic Fireball Split [2002] Swarrrm & Bloodred Bacteria Split [2003] Nise Kuseishu Domo - Thee Imitation Messiahs Ima još, znam ali ne mog da nađem...skida se Chaos & Grind (1998) ali spoooooroooooo. Skelletona me muči malo =/ Quote
Anоnymous Posted January 8, 2007 Author Report Posted January 8, 2007 http://grimdepot.blogspot.com/2006/12/swarrrm.html <- Ovde imate par albuma i split-ova paaaaa...enjoy. ^^ Quote
Anоnymous Posted June 6, 2007 Author Report Posted June 6, 2007 Swarrm - Black Bong. Najnoviji album, courtesy of grimlord_metal. Enjoy. Quote
ukyo Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 (edited) jesu kao dir en grey? edit: nvm, downloading. Edited June 6, 2007 by Ukyo Quote
Anоnymous Posted June 6, 2007 Author Report Posted June 6, 2007 Da, tačno su kao Dir `en` Grey. Also, Black Bong je jeibtačno ubitačno fantastičan!!!!!!!!!!! Ovo je track list: 1. Snow 2. Cherry Tree 3. Fissure 4. Sky 5. Road 6. Light 7. Wind 8. Black Bong ili u kanji-ju: 1. 雪 2. 桜 3. 裂 4. 空 5. 道 6. 光 7. 風 8. Black Bong Quote
ukyo Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 gobblegegook = win zasad btw jeli moj snimak ili bas rezhe non stop? Vishe mi se svidja dir en grey... frontman swarrrm-a je odlican vokal, ali frontman dir en grey-a ima ponajbolji beastial growl (ono kad zarezhi) na metal sceni trenutno =) Quote
Anоnymous Posted June 6, 2007 Author Report Posted June 6, 2007 To je Hatada i on baš "reže" non-stop. XD Međutim, Swarrrm sada imaju novog scram/growler-a. Ne znam mu ime ali nije loš, malo mu je dublji glas. Quote
Anоnymous Posted June 7, 2007 Author Report Posted June 7, 2007 Try Herzog, Amnesia, Fissure, Limit, Sky, Swirl, Hear My Voice n stuff.... Quote
Goxy Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 (edited) ha,ladno ima tema.svaka cast krajnje je vreme da se ponovo skrene pazna na ovaj neverovatni japanski bend. jedino izdanje iz ove godine: http://rapidshare.com/files/149498673/Embl...8__by_Enemy.rar od swarrrma samo live snimci. razbija pass:Enemy Edited November 23, 2008 by Goxy Quote
Lunar Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Pazi ima tema, ali mozda na pogreshnom mestu? Ali sve u svemu kida. KIDAAAA bend . [2003] Nise Kuseishu Domo - Thee Imitation Messiahs >>> najbolji album, pevach je lud na istom. : ) Quote
Сталкер Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Nije lud, samo ga mi ne razumemo. A sve se nadam da i nikad necu, bilo bi previse Kvlth album, ona pesma koja ga otvara je vr'. Quote
Lunar Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Ovo je jedan od 4-i Japanska benda koje gotivim. Ali stvarno mislim da ovo trebao na Avangardu pre nego ovde. Inache imaju smao tri albuma i milion splitova,epova singalica i raznih chudesa. A to su Against Again, Nise Kyuseishu Domo (Thee Imitation Messiahs) i Black Bong. To je i jedino sto imam od njih. Quote
Goxy Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 (edited) Inache imaju smao tri albuma i milion splitova,epova singalica i raznih chudesa. A to su Against Again, Nise Kyuseishu Domo (Thee Imitation Messiahs) i Black Bong. To je i jedino sto imam od njih. pa i nemaju nesto premnogo izdanja.pogledaj diskografiju japanskog sabbata pa onda reci sve sto sam od njih slusao je vrhunski. silence Edited November 24, 2008 by Goxy Quote
Сталкер Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 (edited) pa i nemaju nesto premnogo izdanja.pogledaj diskografiju japanskog sabbata pa onda reci sve sto sam od njih slusao je vrhunski. silence Jel to japanci grese u stampanju diska ili se pesma zove scilence? Ili je na foru i am the black WIZARDS! Edited November 25, 2008 by Сталкер Quote
Goxy Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 scilence,moja greska pa sta cu kad lici na silence Quote
Recommended Posts