Сталкер Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Jel ono tamburica na pocetku, ili je neki njihov slican instrument? Ovo cu morati srezati na neku kompilaciju tamburaskih pesama, pa podvaliti nekome Quote
Goxy Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 verovatno neki japanski tradicionalni instrument,a zvuci kao tamburica. a dobar je pocetak te pesme:prvo ta tamburica,pa onda dzdzdzdz i onda se ubacuje blentavi pevac sa groktanjem ili pocetak pesme fissure, kako je genijalna ona melodija :svrsh: Quote
Goxy Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 nova pesma, a uskoro i novi album biti ce sexa Quote
Goxy Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 flower u rangu black bonga-a ako ne i bolji. fantazija od albuma. Quote
Grobodan Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 Ja nisam za ovo, neko disharmonično vriskanje i cviljenje... šta ću kad sam seljak čovek i volim pesmu sa glavom i repom. Quote
Demon Seed Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Ovaj bend je fantastičan, slušao danas Chaos & Grind EP, planiram još da se sladim. Hehehe, gde si Grobe. Ovo što sam ja slušao je prilično formirano, jeste ludnica, al' čak i na neke alt/nu fazone ume da povuče s vremena na vreme, i neki 90s Sepultura groove. Sve u svemu obećava Quote
Kumodraski Vo Posted May 10, 2017 Report Posted May 10, 2017 Against Again odlican screamo/grind.. Moracu da poslusam spliteve.. Quote
Kumodraski Vo Posted March 31, 2018 Report Posted March 31, 2018 https://mega.nz/#!PaAyDQwI!RT2IqBdMX3gPpxSr4_Cq5i3hoXFQ_3ZED57aVqAI5tM Quote
Recommended Posts