Angelystor Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Evo jednog solidnog powera iz Grchke. "Inner Strength" koj se kod mene obrtao je iz ove godine, i jedina patnja mu je vokal. Ali, fazon je sto su vokalne melodije dosta cesto na albumu stvarno odlicne!(Travellers In Time, ne moze da mi izadje iz glave).. I ne mogu da zamislim kakav bi ovo album bio da ga je otpevao neki A-ligashki power pevach..al ovaj lik zavija jednostavno bad i dosadno... Vrh pesme: Far Away, Inner Strength,Bleeding Soul i Travellers In Time. Ko je slusao nek baci komenta.. Quote
Prisoner of Dreams Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Nisam jos cuo, ali da, vokal je tipicna rak-rana svih grckih bendova Quote
Apeiron Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 Bio sam nekad u kontaktu sa ovom druzinom, OK pesme su na Waiting for the Dawn... Quote
Elderane Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Dobra druzina Mozete ih cuti i uzivo na Castle Festivalu 2008! Quote
DBrave Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 sad slusam zadnji album i ovo je sasvim solidno, pevac uopste nije los... Quote
Bata Trokrilni Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 Pevač je fantastičan. Čik neka većina cenjenih heavy i power vokala otpeva ove pesme tako. Bend je takođe fenomenalan, sva tri albuma su odlična. Najviše mi se sviđa pesma Silent Faces. Na prvom albumu ima jebeno dobra balada Last Thing I'll Remember. I poslednji album ima nekoliko hitova na prvu loptu. Jedva čekam da ih vidim uživo. Quote
Bata Trokrilni Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 Moj burazer kaže da pevač ovog benda ima glas koji liči na pevača grupe Legende. Ja baš i nisam primetio neku sličnost. Quote
Bata Trokrilni Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Sve više cenim ovaj bend. Mogu da nose mnoge današnje power bendove u zubima, mislim da nema potrebe da nabrajam koje. Quote
Sreta Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Lonely lady je do jaja obrada ... Solidan bend Quote
Bata Trokrilni Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 Moram da priznam da, dok mi nisi rekao, nisam ni znao da je Lonely Lady obrada. A najjača je pesma na albumu! Zanimljivo da za bend koji je tu pesmu snimio u originalu, Q5, nikad ranije nisam čuo, iako je po njegovom gitaristi uređaj Floyd Rose dobio ime. Inače, skinuo sam i taj album Q5 s koga je pesma i mogu reći da fenomenalno zvuči u originalu, za razliku od većine pesama Q5, koje i nisu nešto naročito. Na sajtu InnerWish još od letos stoji obaveštenje da snimaju novi album, a šta se zbivalo u međuvremenu s njegovim izdavanjem, još je nepoznato. Quote
Bata Trokrilni Posted March 26, 2010 Report Posted March 26, 2010 Novi album izlazi 28. maja i zvaće se No Turning Back. Naslovi pesama: 01. The signs of our lives 02. Chosen one 03. Burning desires 04. No turning back 05. Sirens 06. Save us 07. Last breath 08. Lawmaker 09. Welcome to my world 10. Kingdom of the prime 11. Full of lust 12. Live for my own Izdavačka kuća je Ulterium Records, oni isti za koje s nestrpljenjem iščekujem kad će objaviti datum izlaska novog Obsession albuma. Quote
Sreta Posted March 28, 2010 Report Posted March 28, 2010 Dok se ceka novi album da se podsetimo http://www.youtube.com/watch?v=LoiU-l-QHvU Quote
Bata Trokrilni Posted May 10, 2010 Report Posted May 10, 2010 Ne znam da li je neko čuo nešto od pesama s novog albuma. Ima na njihovoj Myspace stranici cela pesma - The Signs of Our Lives, odlična heavy numera, primalfearovski rif, catchy refren. Tu su i semplovi pesama Chosen Ones, Sirens i Full of Lust, sve takođe zvuči odlično. Sve mi se čini da će ovo biti najbolji album InnerWish do sada. Quote
Bata Trokrilni Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 Ovako, skinuo sam album i upravo ga slušam. Evo vam odakle sam skinuo: http://updownload.org/music/111807-innerwish-no-turning-back-2010.html Download sporo ide, ali nisam našao bolji link. Štaviše, nisam ni očekivao da ću naići na album, kad sam danas tražio, ali evo tu je. Za sada odlično, videćemo do kraja. Quote
Bata Trokrilni Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 Album je dobar, mada ne onoliko koliko sam očekivao. Pesme su heavy, pevač peva sa mnogo više jaja nego ranije. Imam zamerku na to što je album prilično predvidiv, ima dosta prežvakanih rifova, ali se par pesama izdvojilo kao hitovi koji mogu da prate one stare. U prvom redu The Signs of Our Lives. Šta znam, ne mogu da tvrdim da je baš najjači od svih albuma ovog benda, ali da je drugačiji i da je izvesna promena dobrodošla, to mogu da kažem. Moraće više da se sluša da bi pesme na valjan način ušle u uši. Quote
Bata Trokrilni Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 A evo i spota za pesmu Burning Desires: http://www.youtube.com/watch?v=r2kgiBHdpdY Quote
ErliK Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 školski odrađen album... ništa novo ali na prvo slušanje sve deluje na svom mestu power as it can get! Quote
Sreta Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Crko link onaj , ja dosta ocekujem od njih ... spot jos nisam pogledao , cekam ceo album Quote
ErliK Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 pa izašo album, ima linkova već par nedelja ... Quote
Bata Trokrilni Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 Što više slušam album, jasnije mi je da su Grci pošteno odradili posao. Manjka dobrih heavy/power albuma u poslednje vreme, i ovaj je izašao u pravom trenutku. Kamo sreće da poslednja izdanja HammerFall-a i Dream Evil tako zvuče. Ni Primal Fear i Gamma Ray se nisu nešto proslavili novim albumima. InnerWish je pokazao kako to treba da zvuči. Quote
Sreta Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 Sve lepo zvuci , mozda malo jace nego sto sam ocekivao ... Mozda sam ja ocekivao malo vise , ipak je album dobro odradjen . Previse skolski mozda za moj ukus , ima sjajnih momenata , ali sve je nekako sklopljeno u sablon . Quote
Bata Trokrilni Posted May 22, 2010 Report Posted May 22, 2010 U svakom slučaju, kapa dole pevaču. Ja sam i ranije tvrdio da ima potencijala, a sad je eksplodirao. Obratite pažnju na vrisak u refrenu pesme Kingdom of Our Prime. Meni na ovom albumu nedostaje jedino jedna balada koja kida, kakvih je bilo na ranijim albumima. Ova klavirska, Live for My Own, nije dovoljna. Quote
Bata Trokrilni Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Dva meseca se ništa nije pisalo na ovoj temi. Sad mislim da im je novi album najbolji koji su izdali, iako je trebalo malo vremena navići se na promenu stila. Najjači album ove godine, posle onih koje su izdali Blaze Bayley i Rage. Quote
Angelystor Posted August 24, 2010 Author Report Posted August 24, 2010 Fino albumce, cini mi se 'more heavy, less power' u odnosu na "Inner Strength". Nesto bolje: Signs, Chosen One, Last Breath BTW najveci minus su mi imena pesama, kod prvog slusanja za svaku drugu se upitah da nije mozda obrada... Quote
Recommended Posts