Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo poruke koju sam dobio od nekog iz benda, preko myspace prezentacije mog benda.

Pozdrav od Osvajaca iz Kanade.Snimamo nesto na engleskom a na nasem jez planiramo samo moramo da se dogovorimo sami sa sobom.Cipi peva i opasnoj je formi.Kad ga cuju stranci niko ne veruje da je iz Srbije.Ali mi im objasnimo.Hvala na podrsci.

Posted

Raduckaju nesto vec vise od godinu dana, sviraju koncerte i tako to. Bio sma na povratnickoj svirci prosle godine u Holideju.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Sto bi bilo frka? I ja isto, makar da mogu da ih pljujem, ali se nadam da mogu napraviti nesto dobro. Sem toga, 5 godina proslo od "Ventilatora", a oni nisu izdali album. Prekrsili su sveto pravilo "Album na svakih 5 godina"! :mad:

Posted

и капирам да ти уопште није фрка да то признаш - тамбс ап! ;)

Ne znam što bi mi bila frka da priznam. Ako naprave nešto dobro poput ranijih radova, pohvalićemo ih i slušati, u suprotnom zna se, drvlje i kamenje po njima.

Posted

Sve je lepo covek rekao. Ja i dalje veoma volim njihove stare radove, pa i "Ventilator"... koji mi je kurac, "Vrelinu".

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Sve je lepo covek rekao. Ja i dalje veoma volim njihove stare radove, pa i "Ventilator"... koji mi je kurac, "Vrelinu".

Sta fali, stari radovi su keva, ako tako nastave bice cool!!!

Tako je!!!!!!!!!!!! Podrska u full-u

Edited by Petar the Greath
Posted (edited)

Evo poruke koju sam dobio od nekog iz benda, preko myspace prezentacije mog benda.

Pozdrav od Osvajaca iz Kanade.Snimamo nesto na engleskom a na nasem jez planiramo samo moramo da se dogovorimo sami sa sobom.Cipi peva i opasnoj je formi.Kad ga cuju stranci niko ne veruje da je iz Srbije.Ali mi im objasnimo.Hvala na podrsci.

hehe cipi pevao u kgu za pocetak skolske godine, pa je falsirao samo tako... toliko o opasnoj formi :angry2:

Edited by The Trooper
Posted

ako se dobro secam ovako

osvajaci

the blix

tnt

l.u.r.

boneyard

kbo

c.b.s.

alhambra

swamp

darkshines

propaganda 117

i jos oko 5 bendova kojih ne mogu da se setim

inache nisam bio, imao sam ujutru ispit...

ulaz bio 200 kinti

@negative creep

jel neko izbrojao koliko je bilo ljudi

secam se thimble/propaganda/blue moods...u cinemi 1000 ljudi

al bio je dzabe ulaz

Posted

Ne secas se dobro. Vidi se da nisi bio ;)

KBO nisu svirali :no: otkazali valjda...bzvz.

Bili su...Candy store, Instrumetal...

E ne znam, ja uopste nemam taj osecaj da mogu da procenim koliko je bilo ljudi, ali je bilo puno...i dole i gore. :da: