VEPAR Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Evo poruke koju sam dobio od nekog iz benda, preko myspace prezentacije mog benda. Pozdrav od Osvajaca iz Kanade.Snimamo nesto na engleskom a na nasem jez planiramo samo moramo da se dogovorimo sami sa sobom.Cipi peva i opasnoj je formi.Kad ga cuju stranci niko ne veruje da je iz Srbije.Ali mi im objasnimo.Hvala na podrsci. Quote
gavrosaurus Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Zivi su? Bolje da nisu ... Quote
RNA Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Raduckaju nesto vec vise od godinu dana, sviraju koncerte i tako to. Bio sma na povratnickoj svirci prosle godine u Holideju. Quote
VEPAR Posted December 21, 2006 Author Report Posted December 21, 2006 Jedino sto stvarno ne znam ko je u pitanju? Cipi nije, mada ne verujem ni da je Urosevic. Quote
RNA Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Mislis, ovaj sto ti je pisao? Klavijaturista Sone peut etre? Quote
ThePowerhead Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Nadam se samo da neće biti još jedno Grand production/Shitty records izdanje... Quote
VEPAR Posted January 1, 2007 Author Report Posted January 1, 2007 Brate, stara postava osvajaca, heavy faza. Quote
RNA Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 Vidi se da ih covek nije gledao uzivo otkako su se okupili. Quote
Saša Grbić Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Ma ja jedva čekam da od njih čujem nešto novo. Quote
Генеральный Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 и капирам да ти уопште није фрка да то признаш - тамбс ап! Quote
RNA Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Sto bi bilo frka? I ja isto, makar da mogu da ih pljujem, ali se nadam da mogu napraviti nesto dobro. Sem toga, 5 godina proslo od "Ventilatora", a oni nisu izdali album. Prekrsili su sveto pravilo "Album na svakih 5 godina"! Quote
Petar the Great Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Zivi su? Bolje da nisu ... Cekaj, sta fali Osvajacima??? Quote
Saša Grbić Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 и капирам да ти уопште није фрка да то признаш - тамбс ап! Ne znam što bi mi bila frka da priznam. Ako naprave nešto dobro poput ranijih radova, pohvalićemo ih i slušati, u suprotnom zna se, drvlje i kamenje po njima. Quote
RNA Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Sve je lepo covek rekao. Ja i dalje veoma volim njihove stare radove, pa i "Ventilator"... koji mi je kurac, "Vrelinu". Quote
Petar the Great Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 (edited) Sve je lepo covek rekao. Ja i dalje veoma volim njihove stare radove, pa i "Ventilator"... koji mi je kurac, "Vrelinu". Sta fali, stari radovi su keva, ako tako nastave bice cool!!! Tako je!!!!!!!!!!!! Podrska u full-u Edited January 29, 2007 by Petar the Greath Quote
negative creep Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Osvajaci u petak u KG-u, pa ko voli... Quote
The Trooper Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 (edited) Evo poruke koju sam dobio od nekog iz benda, preko myspace prezentacije mog benda. Pozdrav od Osvajaca iz Kanade.Snimamo nesto na engleskom a na nasem jez planiramo samo moramo da se dogovorimo sami sa sobom.Cipi peva i opasnoj je formi.Kad ga cuju stranci niko ne veruje da je iz Srbije.Ali mi im objasnimo.Hvala na podrsci. hehe cipi pevao u kgu za pocetak skolske godine, pa je falsirao samo tako... toliko o opasnoj formi Edited February 2, 2007 by The Trooper Quote
RNA Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Na povratnickoj svirci je sve bio savrseno otpevao... I najbolji imaju svoje lose trenutke. Quote
negative creep Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Naravno. Sinoc, 5 pesama: S kim cekas dan, Dusa kad izneveri, Pronadji me, cini mi se da je bila Zla noc, i za kraj Maska. Quote
RNA Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Celih 5 pesama? Pa, sta je to bilo kad su samo toliko svirali? Quote
negative creep Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Sviralo je sigurno 10-15 bendova. Svako po 3 pesme, ali eto Osvajaci 5 Quote
RNA Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 To kao Hit 202, sunce ti. A sta je tacno bilo? Quote
negative creep Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 To kao Hit 202, sunce ti. A sta je tacno bilo? Humanitarni koncert. Quote
gadget Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 ako se dobro secam ovako osvajaci the blix tnt l.u.r. boneyard kbo c.b.s. alhambra swamp darkshines propaganda 117 i jos oko 5 bendova kojih ne mogu da se setim inache nisam bio, imao sam ujutru ispit... ulaz bio 200 kinti @negative creep jel neko izbrojao koliko je bilo ljudi secam se thimble/propaganda/blue moods...u cinemi 1000 ljudi al bio je dzabe ulaz Quote
negative creep Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Ne secas se dobro. Vidi se da nisi bio KBO nisu svirali otkazali valjda...bzvz. Bili su...Candy store, Instrumetal... E ne znam, ja uopste nemam taj osecaj da mogu da procenim koliko je bilo ljudi, ali je bilo puno...i dole i gore. Quote
Recommended Posts