Zoll Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Ta pesma je obrada pesme "Rainbow eyes" od Rainbow-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Ja sam kupio oroginal disk sa pesmama prva dva albuma tamo negde pre bombardovanja, znaci 1998. godina je bila, i dan danas ga cuvam kao oci u glavi, ovo je nesto must have. Probacu da nadjem i Vrelinu na originalnom disku. Inace nervira me sto Cipi grandovac nece da peva Neshine stvari vec samo jednu, jebeni siptar, pa na Vrelini ima vise dobrih stvari nego na prva dva albuma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Pita ja uroša što ne sviraju više pesma sa vreline on mi kaže da je to zbog toga što Cipi nije pevao na tom albumu, ali zato sviraju "Ljubav je glad" sa 1. Grand Osavajači albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Pita ja uroša što ne sviraju više pesma sa vreline on mi kaže da je to zbog toga što Cipi nije pevao na tom albumu, ali zato sviraju "Ljubav je glad" sa 1. Grand Osavajači albuma. steta sto ne sviraju, to im je najbolji album po meni... kao kad metalica ne bi svirala nista sa master of puppets na primer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Pitao ja Uroša što ne sviraju više pesma sa "Vreline" on mi kaže da je to zbog toga što Cipi nije pevao na tom albumu, ali zato sviraju "Ljubav je glad" sa 1. Grand Osavajači albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Јуче сретох Драгана у Крагујевцу, рече да ће нове песме бити одличне. Хајде да видимо и то, до сада ме није разочарао. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 tece viiino crveno venama mojim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 to je bio hit kad sam bio 3. ili 4. razred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Ta pesma je obrada pesme "Rainbow eyes" od Rainbow-a. Nisam znao, ne slušam Dugu, ali pesma je fenomenomenalna! Pita ja uroša što ne sviraju više pesma sa vreline on mi kaže da je to zbog toga što Cipi nije pevao na tom albumu, ali zato sviraju "Ljubav je glad" sa 1. Grand Osavajači albuma. To bi bilo kao da Halford ne želi da peva ''Hell Is Home'' ... kakav je neotesani paganin ovaj Čipi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 to je bio hit kad sam bio 3. ili 4. razred. imam tu pesmu i dalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 ''Tragovi'' ... e to mi je pesma u top 5 njihovih. U stvari na drugom mestu, prvu omiljenu neću da otkrivam. Vino Crveno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 ... kakav je neotesani paganin ovaj Čipi. bolje da ga zovu Ckapi a ne Cipi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma Jelena. Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 31 Oct 2008. 22:00h Living Room OSVAJACIIIII Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Gledao sam ih u martu tako da ću ih sada propustiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Pa gde prave bas na Svetog Luku koncert? Jbg moracu da propustim,a bas sam hteo da ih vidim uzivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Poznete cene karata - 400 u predprodaji. http://www.rockserbia.net/reportaze/osvaja...vingroom-u.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon_lady Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Ne znam sad dal da odem na ovo il na acu lukasa, nema se para za sve.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Arna~ Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 (edited) Jel ista cena karte i na dan koncerta? Edited October 29, 2008 by ~Arna~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma Jelena. Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Ne, 500 je. Al' sad ti je kasno ako nisi kupila buahahha . salim se =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Cipi je pukao, sad mu je glas jako ocajan, a i posle one avanture sa Grand produkcijom mi se smucio za sva vremena. Osvajace cu da gledam samo ako se vrati Nesa, a to je nikad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Cipi je pukao, sad mu je glas jako ocajan, a i posle one avanture sa Grand produkcijom mi se smucio za sva vremena. Osvajace cu da gledam samo ako se vrati Nesa, a to je nikad Mene Čipi nervira kada kaže "Sada ćemo svirati jednu novu pesmu "Ljubav je glad". Đavola je to nova pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saša Grbić Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Ja nešto ne znam da su je negdje objavili. I kakav bi koncert? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Novi album u pop - folk fazonu kako Cipi rece...Svi znamo kolko ima sati,,,ajd zdravo Osvajaci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Ja nešto ne znam da su je negdje objavili. I kakav bi koncert? Pesma je sa prvog albuma lažnih Osvajača, "Vino Crveno" iz 1999. godine. Koncert je bio OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Novi album u pop - folk fazonu kako Cipi rece...Svi znamo kolko ima sati,,,ajd zdravo Osvajaci... WTF?!?!?! Hajde Cipi je picka pa je sve moguce, ali bre kako Urosevic da to uradi? Nema sanse Ma Nesha je Car, Vrelina je zakon, posle Vreline necu vise nista da slusam sa Cipijem, pogotovo ako je ovo istina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts