Et in Arcadia Ego Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 Naravno, umesto prvog Zigota treba Blood. Nema vise edita. Idiot. Quote
AstralliS Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 Onaj deo u On The Plane me podseća na Camel Quote
Andrija Smith Posted March 6, 2011 Report Posted March 6, 2011 Jeste slušali ovo? Nije normalno kako je otpjevao Wesley. http://www.youtube.com/watch?v=LJAUiHgrus4 2 Quote
DBrave Posted March 6, 2011 Report Posted March 6, 2011 hm nisam nikada preslusaovao te XM ep-jeve. Imam keca, sad sam stavio da mi se skine i dvojka. PT vec sad ima dzinovsku diskografiju koja pusta pipke na sve strane (Live, Demo, ReRecorded, EP, Bonus, gomila drugacijih verzija...) Tesko mi je vise da ispratim, a skoro sve je kvalitetno. Quote
Andrija Smith Posted March 6, 2011 Report Posted March 6, 2011 I ja imam previše PT-a na kompu, mislim da je dosta lajvova nepotrebno ali se nadje nešto ovako genijalno na pojedinim. Quote
DBrave Posted March 6, 2011 Report Posted March 6, 2011 Ona Atlanta mi je bas prijala, inace retko slusam njihove live albume. Imaju 2 vrhunska DVD-a, imaju neogranicen rok trajanja Quote
Andrija Smith Posted March 6, 2011 Report Posted March 6, 2011 Atlanta meni valja zbog A smart kid jer mi je to vjerovatno omiljena PT pjesma. Quote
Oak Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 Jel zna neko hoce li Steven izdati novi solo album, i ako hoce, kada? http://www.youtube.com/watch?v=0nSvRPTLy7o&feature=player_embedded Ovaj drone na kraju je za svršavanje. Quote
Andrija Smith Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 Jedno 5 puta je postavljana vijest na temi. Biće u toku godine, dupli cd. Quote
Oak Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 Excusez-moi, ne pratim temu jbg, hvala za informaciju (6ti put) Quote
lucassen&co Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=WutxX_nJUv4 Perfection. Quote
Face Of Melinda Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 Jeste slušali ovo? Nije normalno kako je otpjevao Wesley. http://www.youtube.com/watch?v=LJAUiHgrus4 Fenomenalno... takodje jedna od omiljenih mi pesama... Kontam kada je PT u pitanju ne moze se covek dovoljno naslusati muzike kako live tako i non-live i uvek se iznenadim kada ceprkam na youtube-u taman mislim da sam sve sakupila, kada ono iskoci jos neka pesma Quote
DBrave Posted March 20, 2011 Report Posted March 20, 2011 Ako neko nabasa na link za ovaj album neka obavezno okaci: http://johnwesley.bandcamp.com/album/the-lilypad-suite Jeste da se ceo album moze preslusati na sajtu, ali nece tako biti zauvek Wesley je CAR !! Quote
Oak Posted March 20, 2011 Report Posted March 20, 2011 Molio bih za savet koji live da odgledam, koji je po vašem mišljenju najbolji? Torrent ili linkovi neće škoditi. Quote
DBrave Posted March 21, 2011 Report Posted March 21, 2011 Arriving Somewhere DVD obavezno posle 20-30 gledanja skini Anesthetize DVD (ili Blue ray jos bolje ) Quote
Face Of Melinda Posted March 21, 2011 Report Posted March 21, 2011 DBrave Upravo to htedoh da napisem Quote
Lunar Posted March 21, 2011 Report Posted March 21, 2011 Imam kuci Anesthetize na Blue-Rayu, divota ga je gledati i slusati, predobar live. Kako bi ja voleo da gledam PT live, to je neverovatno. 2 Quote
Lunar Posted March 21, 2011 Report Posted March 21, 2011 Inace jel to procureo novi Blackfield, naisao sam na neke linkove ali nisam sigurna dal je prava stvar u pitnaju. Quote
DBrave Posted March 21, 2011 Report Posted March 21, 2011 ja za sada nisam nasao album, samo dosta pesama snimljeno sa neke radio emisije u kojoj su premijerno pustali, ali tu je zvuk krsh. ako imas nesto okaci link, nije mi tesko da proverim o cemu se radi, skinucu ga za 2min Quote
Andrija Smith Posted March 21, 2011 Report Posted March 21, 2011 Anesthetize je meni mnogo bolji kao DVD, ali je Arriving somewhere više noob-friendly jer ima mnogo više hitova. Takođe imam blu-ray koji nemam na što da gledam, a običan DVD izgulih više Quote
DBrave Posted March 21, 2011 Report Posted March 21, 2011 E to i meni pade na pamet, ko skine blu-ray moze da ga gleda na kompu ali ko ima disk sta taj da radi Ja ne poznajem osobu koja ima br plejer Verovatno cemo imati za 3-4 godine Quote
Lunar Posted March 21, 2011 Report Posted March 21, 2011 Ja moj blue-ray gledam na sony 3ci. A i prelepo je pakovanje od Anesthetize (Samo nasi blagi postari, kada mi je stiglo pakovanje stiglo mi je sa naprslom kutijom). Inace ono za Blackfield je bio fake, tako da nista od toga jos. Quote
DBrave Posted March 21, 2011 Report Posted March 21, 2011 Uuu zavidim ti, samo par stvari sam gledao u rezoluciji 1080, to je stvarno perverzija, jos ako imas veci tv i dobro ozvucenje !!! Mozes jednom da nam naplatis kolektivno gledanje Anesthetzie za nas forumase (karta: hladno pivo) Quote
Recommended Posts