Lunar Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 Ja sam ga jednom okrenuo, rekao sebi nije lose ima par bas slusljivih stvari. Okrenuo se oko sebe, pustio neki drugi album i vise se nikad nisam okrenuo nazad na DNA. 1 Quote
Grobodan Posted April 12, 2011 Report Posted April 12, 2011 Isti slučaj. Muči me savest zbog toga, moram se malo vrnuti. 1 Quote
DBrave Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 moram da okacim ovo, obavezno pogledajte: http://www.youtube.com/watch?v=Y7L60KrhBKA i jos jednom, muzika spaja svet 7 1 Quote
lucassen&co Posted April 16, 2011 Report Posted April 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=kawKSO61qeM&feature=related 3:02 - izgleda da će novi solo album biti na BR - audio. Samo da kvalitet produkcije odgovara formatu i eto sreće . 1 Quote
Grobodan Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 (edited) Obrnuh novi Blackfield još 5-6 puta... conclusion:mixed bag. Neke pesme kao Oxygen i Blood me bacaju u trans (i Go to hell, samo da nije retardiranog texta), nekih se i ne sećam. Nekako nezavršen album, kao da su na pola pisanja uleteli u studio i nisu razvili sve pesme do kraja. moram da okacim ovo, obavezno pogledajte: http://www.youtube.com/watch?v=Y7L60KrhBKA Ingeniozno. Edited April 19, 2011 by Grobodan 1 1 Quote
Et in Arcadia Ego Posted May 7, 2011 Report Posted May 7, 2011 SW @ FB: The new solo album website will probably launch in early June now. The music is done, but we're still working on film material and the deluxe edition. It's presented as two 40-45 minute albums in the same package (which begs the question; when is a double album not a double album? When it's 2 single albums issued together!) The album titles are "Deform to Form a Star" and "Like Dust I Have Cleared From My Eye". Quote
DBrave Posted May 7, 2011 Report Posted May 7, 2011 ahahhahaaa ovaj Stiven je lud, pravi muziku brze nego sto ovi mogu da mu urade spot ili deluks pakovanja. Niko ne moze da ga isprati, zaista nikada nisam cuo nista slicno Quote
Et in Arcadia Ego Posted May 7, 2011 Report Posted May 7, 2011 (edited) Ne znam da li je vec spomenuto, ali izaci ce i novi Bass Communion - Cenotaph, koji ce biti svojevrstan nastavak Ghosts on the Magnetic Tape, sto mene posebno raduje. Edited May 7, 2011 by Et in Arcadia Ego 1 1 Quote
Face Of Melinda Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 +1 evo jedne nove-stare procitajte ispod objasnjenje... bas me je dirnula... Yoko Ono/SW Quote
Tanya Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Skroz mi je super taj youtube artist mix. Kakvo li je misljenje clanova benda o ovome? 1 1 Quote
Grobodan Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Stavljali su ga na svoju oficijelnu FB stranu, tako da - verovatno im se dopalo 1 1 Quote
Tanya Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Jel? Ne obilazim bendovima cesto fb strane, nesto sam se ulenjila sto se tog uhodjenja muzicara tice. Prosto ne prepoznajem sebe Quote
Novaliis Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Ode ''Porcupine Tree'' u neke ''gay/hipster/bas sam moderan'' vode, sto ne bi bilo lose samo po sebi, da je muzika dobra, a ne ljigavi prepotentni pop/rock. Uzasno precenjen bend. 1 9 Quote
Verbatim Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 O kojoj se pjesmi radi? Je li uvrstena za novi album ili je nesto drugo u pitanju? 1 Quote
Novaliis Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Y7L60KrhBKA Vidi me mama, serem salove i pijem vruce cajeve! Svet oko mene je okrutan i ne razume me. Zivot je tako brutalan Prljavi vozovi prolaze. Tek prolazi jedan, a vec dolazi drugi, Sivilo grada, bezumni ljudi.. Kisni oblaci nadamnom su stali, Mesec krije se. Zalosni trenuci predugo su trajali, Svetlost jos uvek ne vidi se. Itd itd. Samo se zajebavam, voloim ja Porcupine Tree, imaju neke jako dobre pesme. 1 4 Quote
Ајлин Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Mora da si smotao onu gajbu piva sa vukom u šumi? :D 1 Quote
Face Of Melinda Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 (edited) Novalise gotivan si lik sta ti se desilo pa siris takve blasfemije ovaj bend je potcenjen u svetu, jer da je precenjen svi bi znali za njega.. A ova pesma je matora 40 godina, kada ju je Joko Ono prvi put pevala... on je odaradio ovaj muzicki deo, i sto se mene tice, jako emotivna pesma... evolinka ako nekoga interesuje gde su izbacili tu pesmu... Edited May 9, 2011 by Face Of Melinda Quote
Novaliis Posted May 10, 2011 Report Posted May 10, 2011 Blasfemija je videti onako patetican video na youtube-u. Ovaj bend je postao jako dosadan, a mogli su bili odlican prog/psychodelic rock band, steta. Sve u svemu, dosadna muzika, kvazi inteligentna i hipsterska, dobro je da imaju i ovoliko fanova. Da Stiven nema naocare, verovatno ne bi bili toliko popularni medju svojim fanovima. Progressive rock? Sigurno ne. Progressive metal? Neeeeee. Psychedelic rock? Ne vise. Ljigavi hipsterski neinventivni emo pop rock za luzere? Da. 6 Quote
Grobodan Posted May 10, 2011 Report Posted May 10, 2011 Flejmuje Varg očigledno, nešto ima peska u vagini ovih dana. 3 Quote
Oak Posted May 10, 2011 Report Posted May 10, 2011 Auu čoveče sad ga baš pretera, ali dobro sto ljudi sto ćudi, slažem se da bi mogli malo vishe psychodelic delova da ubacuju ali meni je i ovakav porcupine tree savršen, ako sam zbog toga emo luzer so be it. Quote
Recommended Posts